Spring til indhold

Dragshow med Tinus

Teater: Show/stand upOBS: Showet er en del af vores initiativ Socialclub MantziusLive - for dig, der mangler nogen at tage til koncert med. Læs mere her.

Eksklusivt dragshow på MantziusLive med Tinus' spritnye One (wo)man Show.

Tinus er en af Danmarks mest populære drag-artister, der samtidig er en af de eneste danske queens, der foruden at være nærværende og sjov, synger live i sine shows.

Det har han flettet elegant sammen til en smuk, morsom og inddragende koncertoplevelse, der kombinerer gamle viser, storslåede musical numre, swingende jazz og god gammeldaws cabaret, som de fleste kan synge med på.

Du kender ham måske fra diverse programmer på TV, hvor han blandt andet lige nu er aktuel i TV2s program "Forræder".

Tinus har en højtudviklet timing, bh'en fuld af rappe replikker og et altid sjask vådt glimt i øjet. Desuden besidder han en veltrænet situationsfornemmelse, der altid går lige til stregen og aldrig over.

Showet er kædet sammen af to afdelinger af 45 min. afbrudt af en kort pause (15-20 min). I første afdeling er han den smukke blonde karakter, der med sin forførende energi og petite talje fordrejer samtlige hoveder i salen og underholder med stor karisma og kroket komik. Kostumerne er overdådige og bjergtagende og sætter en høj standard for international drag.

I anden afdeling er han den voluminøse og lattermilde karakter Tante T, der på ingen måde skåner publikum for sine rappe replikker og skarpe iagttagelser. Tante T er en folkekær maskot der med sine urealistiske hoftemål, skæve tænder og høje hår, charmerer sig ind i samtlige hjerter og tager aftenens gæster med på en humoristisk rejse, med direkte kurs mod latterkramper og fællessang. For vi ved jo alle at festen ikke er ovre, før den tykke dame har sunget!

Efter showet er der mulighed for at lave en meet-n-greet. Her vil der også være mulighed for at stille spørgsmål om ønsket.

Og der er selvfølgelig rig mulighed for at købe bobler, vin og andre livlige drikke - med og uden alkohol. Så ifør dig dit farverigeste, festlige glimmertøj og kom til et show ud over de sædvanlige på MantziusLive.

____
Tors. 19. sep. 2024 Kl. 20.00
Billetpris: 225 kr.
Billetgebyr: 25 kr.
Dørene åbner 1 time før showstart
Unr. Siddepladser
Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben.
Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.