Spring til indhold

Signe Svendsen med strygerensemblet Who Killed Bambi

Musik: Andet/UkendtSigne Svendsen med strygerensemblet Who Killed Bambi

OBS: Showet er en del af vores initiativ Socialclub MantziusLive - for dig, der mangler nogen at tage til koncert med. Læs mere her.

Samarbejdet mellem Signe Svendsen og strygerensemblet Who Killed Bambi blev indledt i december 2023, med en stort anlagt koncert i DR Koncerthuset. Koncerten udløste en 5-stjernet anmeldelse og manifesterede et helt særligt og smukt match. Signe Svendsens blå-tonede tekstunivers og vokale overskud blev blandet med eksperimenterende og musikalsk nysgerrighed fra strygerensemblet.

"Who Killed Bambi tilføjer intensitet og drama til sangene, men kommer også med en følsomhed fra den klassiske verden, der er helt unik. Der er noget larger-than-life over at stå med mine faste musikere og en strygerkvartet på én gang. Det er en drøm for mig og jeg glæder mig meget til at dele den her koncert med publikum" fortæller Signe Svendsen.

Med sit seneste album "Hvem Vil Ikke Elskes Igen" har Signe Svendsen endnu engang markeret sig som en særegen sangskriver på den danske scene. Hun dykker ned i kærlighedens vildveje med autenticitet og en magisk evne til at gøre det sårbare og ensomme til noget, vi kan være fælles om. På scenen er hun en sikker entertainer, der kan spidde vores fælles virkelighed, hvor alvorlig eller komisk den så er, og røre ved hverdagens og tilværelsens trakasserier.

Who Killed Bambi er et Århus-baseret strygerensemble, der er kendt for deres originale livtag med forskellige kunstners materiale, deres helt egen tone og deres mod.

____
Fre. 11. okt. 2024 Kl. 20.00
Billetpris: 235 kr.
Billetgebyr: 25 kr.
Dørene åbner 1 time før showstart
Unr. Siddepladser
Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben.
Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.