Spring til indhold

Ray Charles Tribute m. Patrick Dorgan og Odense Jazz Orchest

Musik: JazzRay Charles Tribute med det store Big Band Odense Jazz Orchestra (tidligere TipToeBand) og Patrick Dorgan

Odense Jazz Orchestra og Patrick Dorgan hylder Ray Charles' tidløse musik på MantziusLive.

En af landets stærkeste soul vokaler Patrick Dorgan møder et af landet bedste Big Bands Odense Jazz Orchestra og sammen med koret The Curlettes hylder de geniet Ray Charles. Ray Charles turnerede i mange år med et lignende band: Ray Charles and his Orchestra med koret The Raelets, så denne opsætning er helt rigtig!

Ray Charles, et ikon inden for jazz, blues og soulmusik, efterlod et uudsletteligt aftryk på musikbranchen med sin uforlignelige stemme og enestående pianospil. Som en hyldest til denne indflydelsesrige mester er Odense Jazz Orchestra, klar til at hylde Ray Charles' musikalske arv i en spektakulær aften sammen med Patrick Dorgan.

Patrick Dorgan, kendt for sin soulfulde og intense vokal, har fascineret et bredt publikum siden udgivelsen af hans succesfulde debutsingle, "On the Way Down."

Odense Jazz Orchestra og Patrick Dorgan får selskab af de tre korpiger The Curlettes, som vil tilføje en ekstra dimension og autenticitet til aftenens oplevelse.

I 2022 spillede Odense Jazz Orchestra en fantastisk koncert med filmmusik fra Tarantino og Bond i en fyldt sal på MantziusLive under deres tidligere navn TipToe Bigband.

Vi glæder os meget til, at Odense Jazz Orchestra igen gæster MantziusLive. Denne gang i selskab med Patrick Dorgan og The Curlettes - det bliver en skøn aften indrammet af store hits og klassikere!

____
Tors. 26. sep. 2024 Kl. 20.00
Billetpris: 260 kr.
Billetgebyr: 25 kr.
Dørene åbner 1 time før showstart
Unr. Siddepladser
Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben.
Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.