Spring til indhold

Sebastian

Musik: Folk/Vise/CountrySebastian Solo - Trubadurens Aftentur

Sebastian kommer tilbage på MantziusLive. Denne gang alene på scenen som solisten og trubaduren med guitar. I over 50 år har Sebastian beriget os med et hav af sange. De sjove, alvorlige, poetiske, nyere og gamle hits sammenholdt med det eminente guitarspil og ikke mindst nærværet med publikum gør Sebastians "Trubadurens Aftentur" til en ganske særlig oplevelse.

Når Sebastian, alene på scenen møder sit publikum, får poesien for alvor vinger. Sebastian ledsager sine udødelige sange med anekdoter, underfundig humor og forener generationer med sange, der har været soundtrack til mange danskeres liv.

Sebastian er en kunstner, der har noget på hjerte til både unge og ældre. Fra dem der lærte Sebastian at kende med Den Store Flugt og hans perlerække af albums op gennem 70erne og ind i 80erne. Over den lange musicalperiode med Ronja Røverdatter, Hodja Fra Pjort, Skatteøen, Cyrano og Pippi, men også numre som Rose, Måske ku' Vi, Vårvise, Romeo, Her er en sang og nyere sange såsom Hjerterdanser og Pludselig. Alle har noget at se frem til, når trubaduren indtager scenen på MantziusLive og gavmildt diverterer sit publikum med en udsøgt række af sange fra det sidste halve århundrede.

____
Ons. 9. okt. 2024 Kl. 20.00
Billetpris: 405 kr.
Billetgebyr: 25 kr.
Dørene åbner 1 time før showstart
Unr. Siddepladser
Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben.
Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.