Spring til indhold

Lydmor

Musik: ElektroniskLYDMOR - "Space Tour"

Dronningen af dansk elektronisk musik vender tilbage til sit elektroniske rige.

Tag med LYDMOR på en musikalsk rejse tilbage til fremtiden når hun optræder med hendes nye Space Tour, der rammer Birkerød i efteråret 2024.

Space Tour kommer til at indeholde elementer fra alle aspekter af LYDMORs virke, men der er ikke nogen tvivl om at det visuelle kommer i højsædet. Der er store oplevelser i vente.

Publikum fik en forsmag på den tilbagevendende elektroniske matriark i sommeren'23.
På Heartland Festival fik Lydmors koncert et propfyldt telt og et feststemt publikum til at koge over. GAFFA fastslog i anmeldelsen, at LYDMOR er "en af nationens største musikalske genier" og kvitterede med fem stjerner og ordene:

"Det her er LYDMOR, præcis som du har set hende før. Bare bedre. Det er en næste-generations computerprocessor. Hurtigere, mere kølig og energieffektiv. Ultra organisk sæt leveret med musikalsk overlegenhed og overmenneskelig all-over-the-placeness.Sidst Rossander var til tramp, genfødte hun sit spillested. Denne gang har Rossander genfødt LYDMOR"

Space Tour kommer til at bestå af en excentrisk sammenblanding af alt hvad LYDMOR står for. Dette er en tour og et show man ikke bør gå glip af. Specielt fordi LYDMOR er kendt for ikke at gentage sig selv, men i stedet altid søge nye veje hver eneste gang.

Lydmor gav en rigtig flot og vildt medrivende koncert på MantziusLive i efteråret 2022. Vi er stolte over at præsentere hende igen!

www.lydmor.dk

____
Tors. 3. okt. 2024 Kl. 20.00.
Billetpris: 235 kr.
Billetgebyr: 25 kr.
Dørene åbner 1 time før showstart.
Stående koncert.
Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben.
Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.