Spring til indhold

Kajsa Vala

Musik: Rock/Pop

Tilbage til rødderne, masser af vokaler, endnu flere historier og lidt tættere på publikum. Dét er opskriften på Kajsa Valas "Helt Tæt På" turné.

Det er egentlig meget simpelt. Gode sange og lige så gode venner. Instrumenter, flerstemmig sang, et publikum - og en scene. Kajsa Vala forlænger succesen, men skærer ind til benet og tager sin mand og to gode venner med, når hun kommer på MantziusLive for at gi' jer en anderledes oplevelse med musikken i øjen- og lyttehøjde.

"Kernen er min mand, mine to gode venner og mig selv, og det kommer til at flyde med vokaler og gode historier. Det handler i virkeligheden om at røre folk og ha' det sjovt" fortæller kvinden i spidsen for produktet, bandet og turnéen.

Og de har prøvet det før, det nærværende og det tætte. Både på turné og ikke mindst, da de, som resten af branchen, ufrivilligt blev nødt til at finde ind til kernen. Blandt venner og i uldsokker. Uformelt og ansigt til ansigt.

"Sådan var det jo under lockdown, og sådan er det på denne turné. Det tvinger mig til at fortælle flere historier, når der ikke er et kæmpe band og setup til at støtte op om sangene. Jeg gør begge dele, men på denne turné kan jeg ikke gemme bag på noget eller nogen, og det giver mig en mulighed for at forsøge at være mere gåsehudsfremkaldende.".

Om Kajsa Vala
Med en islandsk mor og en dansk far trækker Kajsa Vala på de skandinaviske rødder. Alligevel er hun en af de få på den danske musikscene, som mestrer Americana-genren med sin helt egen lyd. Hun debuterede med det 'hemmelige' USA-album 'Your Train' i 2010, har siden slået sit navn fast på den danske musikscene og er igen både album- og tour-aktuel med 'When Are We Out Of The Woods?'.

____
Tors. 11. apr. 2024 Kl. 20.00.
Billetpris: 175 kr.
Billetgebyr: 25 kr.
Dørene åbner 1 time før showstart.
Unr. Siddepladser
Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.