Spring til indhold

Barbro / Sophia HP - Dobbeltkoncert

Musik: Andet/Ukendt

MantziusLive inviterer til en helt speciel dobbeltkoncert med to spirende talenter i form af Barbro og Sophia HP.

Barbro - Kl. 21.30.

At lytte til Barbro kan føles meget som at blive hvisket en hemmelighed. Siden sin debut med singlen 'I'm fine' i 2021 har Barbro udgivet en perlerække af ætsende ærlige kompositioner, der har sikret dem strålende anmeldelser og i '22 tilmed både Carl Prisen og en Steppeulv som "Årets Håb".

Når Barbro indtager scenen den 13. oktober, er det samtidig med debutalbummet 'Bad Choices' i ryggen, og her er deres indre rock-rebel for alvor blevet sluppet løs. De nye tunge tracks skælver af internet-sarkasme og teenagesure fuck(!systemet!)fingre, men under den dystre memeoverflade lurer en genkendelsens glæde, der glimter allerstærkest netop dér, hvor nogen stikker ud. Forvent en musikalsk mavepuster af en rejse fra florlet nærvær til fandenivoldsk ekstase!

Lyt til debutalbummet "Bad Choices" her:

https://www.youtube.com/watch?v=mc43cMZz5WY&list=OLAK5uy_kTe6B7pSAn95SJDDafyZCArpowZyV1jpg.

Sophia HP - Kl. 20.00.

Den unge sanger og komponist Sophia HP har med sit anmelderroste album "Carry On" markeret sig som debutant på den danske folk/jazz-scene. Publikum inviteres ind i et intimt univers med den stærke komposition og historiefortælling i højsædet.

For Sophia HP er sangskrivning nøglen til at få viklet rodet i hjernen ud. Numrene står som stillbilleder af refleksioner over det kaos, der følger med at være ung i en moderne verden, hvor kun en pandemi kan satte hamsterhjulet i stå for en stund. Efter udgivelsen spillede Sophia HP med sin kvartet en udsolgt releasekoncert på Jazzhus Montmartre samt en showcase på SPOT-festival 2022. Og nu kommer hun altså på MantziusLive.

Lyt til "Carry On" gennem din foretrukne udbyder her:

https://sophiahp.lnk.to/CarryOn

____
Billetpris: 180 kr.
Ung u. 25 år: 110 kr.
Billetgebyr: 20 kr.
Dørene åbner 1 time før showstart.
Unr. Siddepladser
Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.