Spring til indhold

Thor Farlov

Musik: Andet/UkendtThor Farlovs "Efterårstour.

Med et udsolgt show i Store Vega og funklende anmelderstjerner fra Soundvenue, GAFFA og Politiken, cementerer det tidligere Citybois-medlem sine tårnhøje ambitioner som sangskriver og artist på egen hånd.

Til efteråret kan du opleve Thor på MantziusLive, hvor han har skruet tempoet helt op!

Inspirationskilderne har i høj grad været R&B og hiphop tilsat Farlovs umiskendelige talent for at skrive fængende popmelodier. Men som de fleste Thor Farlov-sange hurtigt vil afsløre, er han ikke en artist, der lader sig begrænse - som på hans single 'Solen Op' fra februar '23, hvor han går helt nye, musikalske veje.

"Det vigtigste for mig er hele tiden at kunne udforske og opdage nye sider af mig selv. Her med 'Solen Op', er jeg blevet meget inspireret af klassisk disco house, som jeg har lyttet meget til på det seneste - og som er noget af den fedeste festmusik der findes," fortæller Thor Farlov om inspiration.

I efteråret '22 fulgte Thor Farlov op på sommerhittet, 'Kompromis', med den tilbagelænede R&B-banger, 'Ovenpaa', der blev gæstet af det 22-årige rapfænomen, MAS. Thor er aldrig alene i studiet; han elsker at arbejde med nye kreative kræfter som på 'Solen Op' som er blevet til i samarbejde med Rob & Jenne, Samuel Ledet og Jens-Ole McCoy.

Du kan lytte til "Solen Op" lige her: https://www.youtube.com/watch?v=HXcUTz-2eEY

____
Billetpris 200 kr.
Billetgebyr 20 kr.
Dørene åbner 1 time før showstart.

Stående koncert

Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.