Spring til indhold

Tone of Voice Orchestra

Musik: Andet/Ukendt

Hvem kan finde på at starte et 10 personers band med sækkepibe og fire sangerinder?

Da sanger/sangskriver Trinelise Væring og jazzsaxofonist/komponist Fredrik Lundin i efteråret 2017 samlede det, der senere blev til Tone of Voice Orchestra, var tanken, at det skulle være en éngangsforestilling; et særligt orkester til en særlig lejlighed. De håndplukkede sangere og musikere til ensemblet og skrev en lille håndfuld numre.

Bandet kunne knapt være på scenen, og publikum blev fuldstændig blæst omkuld. Oplevelsen smagte af mere, og henover de følgende år blev det til en håndfuld koncerter på klubber og festivaler. Så kom benspændet corona i vejen, men nu er Tove of Voice Orchestra klar med koncerter i kalenderen - bl.a. i Birkerød på MantziusLive.

Fredrik: "Jeg forelskede mig i den intense lyd af mange stemmer og det brede beat. kunne man mon få de to inspirationer til at mødes, kor og percussion, med folkemusikernes umiddelbare, uslebne spilleglæde? Jeg tog fat i Trinelise, fordi jeg havde brug én, der havde det der melodiske "tæft", skrev tekster og kunne lave vokalarrangementer. Siden har vi været to på broen."

I 2022 udkom deres selvbetitlede album, som du kan lytte til her: https://open.spotify.com/artist/30IZ3QXDMwQy5BrDJvd8at.

____
Billetpris: 200 kr.
Billetgebyr: 20 kr.
Dørene åbner 1 time før showstart.
Unr. siddepladser.
Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.