Spring til indhold

Ester Brohus

Musik: Andet/Ukendt

- Ester Brohus 40 års jubilæumstour - My Perfect Way.

For 40 år siden satte Ester Brohus for første gang pennen på et blankt stykke papir for at forme ordene til sit første nummer. Det blev starten på en begivenhedsrig karriere, som for alvor tog fat i 1992, hvor Ester Brohus brød igennem med hitnumret "The Perfect Way".

Pladen gav Ester Brohus spalteplads, TV-tid og en enorm anerkendelse som sanger og sangskriver. I dag tæller bagkataloget hele 14 udgivelser og seks Grammys står udstillet i stuen, men de færreste kender til de tre perioder af Esters liv, som i den grad har rodfæstet hende på den danske musikscene.

Esters 40-års jubilæumsshow med titlen "My Perfekt Way" retter spottet mod de tre perioder af Esters liv. Det hele starter med familiebandet Gospelsingers, som rejste land og rige rundt for at spille for dem, som måtte lytte, efterfulgt af periode i den gule folkevogn, hvor Ester på egen hånd forsøgte at få de rette til at lytte til hendes musik. Den sidste periode - den Ester er i nu - tegner billedet af en erfaren musiker, som lever af og med sin egen musik, og som efter 40 år fortsat har masser af musik og gode fortællinger på hjertet.

____
Billetpris: 230 kr.
Billetgebyr: 20 kr.
Dørene åbner 1 time før showstart.
Unr. Siddepladser.
Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.