Spring til indhold

Ivan Pedersen og Nanna Larsen

Musik: Andet/Ukendt

To Solister: En sand legende i musikbranchen med over 1 mio. solgte albums i Skandinavien og en Grammy og topplacering på den Amerikansk Billboard møder kvindelig singer-songwriter med 3 soloalbums bag sig og flere hits på Japans Billboard-chart.

Hvad har så denne Boomer og en Generation X til fælles? Jo, en fælles forkærlighed for den amerikanske sangskrivertradition "Folk-pop og Country" og noget så simpelt som hang til den gode huskværdige melodi.

Første single "On The Other Side of Us" sang vokalduoen live i TV2's "Go'morgen Danmark". Nu er der vokset et par håndfulde sange ud af samarbejdet - løbende udgivet som singler med tilhørende videoer og som snarligt vil munde ud i et helt album. Sangerne stiller live op i en tæt, vellydende akustisk trioform, der lader vokaler og tekst stå sitrende og nærværende klart.

Som genrebetegnelse ville man kalde det Melodisk Americana, parallel med tonen kendt fra Robert Plant & Alison Krauss og Raising Sands. Her udvidet med en underliggende, afdæmpet nordisk tonalitet. To køn, to voksne modpoler, spiller hinanden og kompositionerne bedre og skaber nærværende tekster om et levet voksenlivs uundgåelige kraftfelt mellem tab og taknemmelighed. En- og tosomhed.

____

Billetpris: 205 kr.
Billetgebyr: 20 kr.
Showstart kl. 20.00.
Dørene åbner 1 time før showstart.
Unr. siddepladser.
Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.