Spring til indhold

Vinden i piletræerne

Teater: Børneteater

Teater Next præsenterer Kenneth Grahames elskede klassiker i en helt ny musikalsk familieforestilling for alle aldre fra fem år.

Muldvarp forlader sit ensomme, mørke hjem og finder sammen med den venlige Mosegris, der lever i brinken ved den store flod. Mosegris lærer ham bl.a. om Vildskoven og de farer, der lurer i den.

Deres ven Tudse er ikke særlig eftertænksom, ret så egoistisk og meget fascineret af biler i høj fart - så fascineret, at han ikke forstår de konsekvenser som biler i høj fart har.

Muldvarp og Mosegris begiver sig ind i Vildskoven for at rådføre sig med den mystiske Grævling. Sammen sætter de sig for, at hjælpe deres ven!

Vinden i Piletræerne er en historie om venskab, loyalitet og tolerance. Glæd dig til en rørende og musikalsk teateroplevelse for hele familien.

Forestillingen er bearbejdet og instrueret af Christian Bergman, som blandt andre stod bag Teater Next's prisvindende og anmelderroste DEN LILLE PRINS. Den iørefaldende musik er komponeret af Christian Dahlberg og den farverige scenografi og de eventyrlige kostumer er designet af Kirsten Brink.

MEDVIRKENDE: Mette Kjeldgaard Jensen, Michael Slebsager, Mikkel Baden-Jensen og Peder Holm Johansen/Christian Bergman.
MANUSKRIP OG INSTRUKTION: Christian Bergman.
MUSIK: Christian Dahlberg.
SANGTEKSTER: Christian Dahlberg og Christian Bergman.
SCENOGRAFI: Kirsten Brink.
LYSDESIGN: Anders Leth Jensen.
LYDTEKNISK KONSULENT: Mads Stagis.
DRAMATURG: Michael Slebsager.
PLAKAT: Per O.
PRESSEBILLEDER: Emilia Therese.
TRAILERPRODUKTION: Louise Eriksen

____
Billetpris: 250 kr.
Børn og unge kr. 110 kr.
Medlemmer af Rudersdal Kulturklub: 220 kr.
Dørene åbner 1 time før showstart.
Unr. Siddepladser.
Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.