Spring til indhold

Sommerhuset på Mols

Teater: Skuespil

Et skuespil om søstrene Ellen Dahl og Karen Blixen. Elle og Tanne. To søstre, der prægede deres samtid, fremtid og ikke mindst hinanden.

SOMMERHUSET PÅ MOLS er baseret på forholdet mellem den ukendte forfatter Ellen Dahl og hendes verdensberømte storesøster Karen Blixen, og deres tilknytning til Ellens sommerhus Lille Strandkær, der ligger i Mols Bjerge.

Sommerhuset på Mols er en poetisk forestilling om relationen mellem to søstre og deres perspektiver til kunsten hver især, passionen, naturen og deres meget forskellige livsbaner.

Forestillingen varer 60 minutter.

Efter forestillingen er der mulighed for et glas vin i pejsestuen og for at deltage i en samtale mellem forestillingens to skuespillere Nynne Karen Nørlund Steenild og Anni Bjørn samt litteraturformidler Julie Garde fra Rudersdal Bibliotekerne. Samtalens omdrejningspunkt er forestillingens perspektiver på de to forfatterskaber.

Arrangementet i pejsestuen er inkluderet i billetprisen.

Billetpris kr. 130 kr.

Børn og unge kr. 100 kr.

Medlemmer af Rudersdal Kulturklub kr. 100 kr.

DRAMATIKER, FORFATTER. Simone Isabel Nørgaard. KOMPONIST. Peter Nørlund Steenild. MEDVIRKENDE. Nynne Karen Nørlund Steenild, Anni Bjørn. Instruktør: Eva Maria Zacho. Scenograf: Hans Nørregaard. Vokal: Gunilla Lykke Jessen. Lysdesigner: Morten Ladefoged. Syerske: Sisse Baklund. Idé/konceptudvikler: Nynne Karen Nørlund Steenild.

SOMMERHUSET PÅ MOLS er en co-produktion af Teater Udsyn og Syddjurs Egnsteater. Researcher: Nynne Karen Nørlund Steenild. Produktionsleder: Julie Jensen. Forestillingen er blevet til i et samarbejde mellem Syddjurs Egnsteater og Teater Udsyn.

____
Billetpris: 100-130 kr.
Billetgebyr: 20 kr.
Dørene åbner 1 time før showstart.
Unr. Siddepladser.
Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.