Spring til indhold

Naja Rosa

Musik: Andet/Ukendt

I efteråret 2023 drager Naja Rosa med band ud på de danske landeveje og giver koncert på MantziusLive.

Naja Rosa udgav i slut 2022 et nyt anmelderrost album "Closer To The Sun" på eget selskab "South Harbour Records" der bl.a. også rummer Annisette og Billie & The Bell.

Naja Rosa har nu udgivet 4 kritikerroste og prisvindende albums, det seneste "Closer To The Sun" i 2022, som strøg direkte ind som nummer 6 på den officielle album vinyl hitliste, og med heavy A rotation på P6Beat - i en periode den mest spillede kunstner på DR P6Beat. Dertil har hun opnået placeringer på New Music Friday, New Music Daily, Tidals "Ugens Bryg" med mere.

Pladen er lavet i samarbejde med produceren Brian Batz (Sleep Party People, Trentemøller, Luster mm) og trommeslager/komponist Anders Holm. Naja Rosas sjælefulde stemme tager lytteren med på en hypnotiserende rejse igennem dragende tusmørkepop, med et tvist af 60'ernes west coast lyd og filmiske landskaber.

Nu kommer hun til Birkerød med sit stjernespækkede og eminente band (Una Skott, Sofia Hedia, Frank Hasselstrøm og Anders Holm), og tager publikum med på en magisk rejse.

____
Billetpris: 200 kr.
Billetgebyr: 20 kr.
Dørene åbner 1 time før showstart.
Unr. Siddepladser.
Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.