Spring til indhold

Blicher Hemmer Gadd

Musik: Jazz

Supertrioen Blicher Hemmer Gadd. Oplev en yderst kompetent jazz-trio med blandt andre en af verdens mest anerkendte trommeslagere Steve Gadd.

Efter en turné, der har bragt dem forbi Australien, Thailand, Hong Kong Japan er Blicher, Hemmer Gadd endelig tilbage i Europa klar til koncert på MantziusLive.

Saxofonist Michael Blicher, Dan Hemmer på hammondorgel trommeslager Steve Gadd har siden de blev fasttømret konstellation i 2014 udbredt deres soul/jazz verden over til mere end 65 koncerter 3 live-album.

Trioen er i sig selv en unik mulighed for at opleve soul/jazzens mangfoldigheder finurligheder. Særligt har trommeslager Steve Gadd mange fans, er kendt som en af verdens mest innovative inden for sin kunstart. Et af de helt store navne inden for sit fag. Gadd har spillet med navne som Paul Simon, Eric Clapton, James Taylor Kate Bush.

Denne turné er en release turné for bandets fjerde album, der dels blevet indspillet på bandets 2019 europaturné samt under lockdown i Michaels studie i i Valby.

Dørene åbner kl. 19.00. Koncertstart kl. 20.00. Unr. siddepladser.