Spring til indhold

Walk for Kids i Mols Bjerge

Motion: Vandretur/stavgang

Find dine foretrukne vandresko, og tilmeld dig Walk for Kids i naturskønne Mols Bjerge til fordel for Legeheltene.

Walk for Kids i naturskønne Mols Bjerge er for alle, der har lyst til at opleve et unikt og udfordrende vandreeventyr til fordel for Legeheltene sammen med Kasper Fisker og Kasper Kirkegaard.

Vandreskoene snørres lørdag den 24. august kl. 12.00, hvor den 100. lange vandretur starter med en 10 km. rute sammen med indlagte børn og deres familier, inden turen går videre til både Kalø og Ebeltoft og retur igen. Kasper Fisker, Kasper Kirkegaard og alle øvrige 100 km. vandreeventyrer har 24 timer til at gå de 100 km.

Der vil være ruter af henholdsvis 10km., 30km., 50km. og de 100km., og prisen for tilmelding er 300kr. Når du tilmelder dig Walk for Kids, forpligter du dig til at aktivere dit eget netværk og samle ind til Legeheltene gennem støtte fra dem. Når du tilmelder dig Walk for Kids, får du derfor din egen, personlige indsamlingsside, så du løbende kan følge med i, hvor meget du indsamler til Legeheltene.

Målet med Walk for Kids er at indsamle. 400.000 kr. til Legeheltene, så endnu flere indlagte børn og deres familier kan få hverdagsoplevelser med aktiv leg og bevægelse.

Walk for Kids byder på ruter af hhv. 10 km., 30 km., 50 km. og 100 km.

10 km.-ruten:
Ruten på 10 km. er en del af den populære Bjergetape, der byder på smuk natur og et varieret terræn.

30 km.-ruten:
Vandreeventyret på 30 km. er de 10 km. af Bjergetapen, som alle Walk for Kids-deltagere skal tilbagelægge. Hernæst følger hele Bjergetapen, hvis højdepunkt er Agri Bavnehøj på 133 meter, hvor man på klare dage kan se til både Aarhus og Ebeltoft.

50 km.-ruten:
Er du til et vandreeventyr på 50 km. bliver din rute de 10 km. på Bjergetapen, som alle Walk for Kids-deltagere starter med. Dernæst vandrer du ad Kalø-etapen, der undervejs passerer bl.a. Hestehave Skov, der byder på Havbakkerne med den smukkeste udsigt over Kalø Vig. Kalø-etapen, der sammenlagt byder på 40 kilometers, naturskøn vandring, slutter ved Femmøller Efterskole

100 km.-ruten:
Skal du følge Kasper Fisker og Kasper Kirkegaard på 100 kilometer-eventyret, kommer du til at opleve Bjergetapen, der byder på smuk natur og varieret terræn. På den 40 kilometer lange Kalø-etape passeres bl.a. Hestehave Skov, der byder på Havbakkerne med den smukkeste udsigt over Kalø Vig. Ruten tager dig også på en kystvandring til Ebeltoft, hvor alle sikkerhedsforhold, som på resten af ruterne, er overholdte.

Børn under 12år kan vandre med gratis, når det er sammen med en voksen.

Legeheltene sørger for god helteenergi, snacks og drikke mm. for alle, og alle ruter afvikles først og fremmest på en sikker og forsvarlig måde med tilgængelig medicinsk service. Hele ruten har markeringsflag, så ruten er helt tydelig.

Læs mere om Walk for Kids her: www.walkforkids.dk