Spring til indhold

Familiehøjskole (Udsolgt)

Motion: Andet motionstilbud

Træd med ind i en eventyrlig fortælling på Gerlevs familiehøjskole. Vi skaber et fællesskab, hvor der er plads til alle - med et hav af sjove og udfordrende aktiviteter, for både børn og voksne.

OBS. I år blev Familiehøjskolen udsolgt på under en time, men I kan stadig nå med på vores anden sommerhøjskole for familier - Familieidræt Læs mere her.

PÅ EVENTYR I RUMMET!
På årets Familiehøjskole træder vi sammen ind i en eventyrlig fortælling.

Tvillingerne Mars og TWIXie og deres hund Pluto har vundet en RUMREJSE i en konkurrence i det lokale supermarked. De må tage ca. 170 venner med, og de har besluttet at invitere dig og din familie med på en spændende tur ud i rummet.

Desværre har den berømte livsstilsekspert og indretningsarkitekt Robin Room samtidig fået en forfærdelig ide om, at han vil indrette rummet på en helt ny måde og lave et realityprogram ud af det. Der er brug alle gode kræfter for at undgå, at Robin Room laver hele rummet om.

Når I ankommer, bliver I med det samme hvirvlet ind i fortællingen, som udfolder sig i teater og aktiviteter henover hele ugen.

HVAD VENTER JER:
  • Sjove og udfordrende aktiviteter for alle aldre.
  • Leg og bevægelse, der skaber nye venskaber og giver masser (familie)nærvær.
  • Inspirerende undervisere for både børn og voksne.
  • Femstjernet aktivitetsprogram og fuld forplejning fra Gerlevs grønne køkken.
  • Fantastiske faciliteter midt i smuk natur.


FOR HVEM:
Alle familiemedlemmer er velkomne! Uanset om I er en lille familie eller en stor flok, vil I opleve glæden ved at træde ind i en eventyrlig fortælling sammen.

Børn kan deltage i programmet fra 4 år og op.

TILMELDING OG MERE INFO:
Gå til hjemmeside