Spring til indhold

Familieidræt - Sommerhøjskole

Motion: Andet motionstilbud

Vil du skabe uforglemmelige sommerminder med din familie? Kom med på Familieidræt - Sommerhøjskole på Gerlev Idrætshøjskole i uge 30!

TAG PÅ AKTIV FERIE FOR HELE FAMILIEN
Kom til Gerlev og få en fed uge for hele familien med en masse idræt. Vi sætter glæden, legen og fællesskabet først. Vi har en legende tilgang til idræt, og stor erfaring med at give smil på læben og bevægelsesglæde - det synes vi er vigtigt!

Er I en travl familie, som ikke får set hinanden så meget i hverdagen - og gerne vil dyrke mere idræt? Denne uge får både børn og voksne en masse inspiration til, hvad man kan dyrke - og måske noget I kan fortsætte med, når I kommer hjem.

Gerlev har faciliteterne og underviserne til at lave en masse aktiviteter - noget kender I fra foreningslivet, men hvad med klatring? Pickleball? 100 meter vandrutchebane? Kæmpe legepark? Der er også tilbud om dans eller fx yoga og mindfulness.

HVAD VENTER JER:
  • Sjove og udfordrende idrætsaktiviteter for alle aldre - også alt det I aldrig har prøvet, men til gengæld aldrig glemmer igen!
  • Leg og bevægelse, der skaber nye venskaber og giver masser (familie)nærvær.
  • Inspirerende undervisere for både børn og voksne.
  • Femstjernet aktivitetsprogram og fuld forplejning fra Gerlevs grønne køkken.
  • Fantastiske faciliteter midt i smuk natur.


HVAD KAN I FORVENTE:
Få en sjov og aktiv sommerferie, hvor I sammen udforsker forskellige idrætsgrene og skaber minder for livet. Vores erfarne undervisere sørger for, at alle kan være med, uanset niveau.

FOR HVEM:
Alle familiemedlemmer er velkomne! Uanset om I er en lille familie eller en stor flok, vil I opleve glæden ved at dyrke idræt sammen.

Børn kan deltage i programmet fra 4 år og op.

TILMELDING OG MERE INFO:
Gå til hjemmeside