Spring til indhold

Husum ECV: Parkour 6-9år

Motion: Gymnastik/aerobic

Til parkour vil du lære din krop at kende på en ny måde. Det handler om at kunne skubbe sine grænser men samtidig have det sjovt der, hvor man befinder sig.

Parkour har stor respekt for at vi lærer meget forskelligt, og derfor vil undervisningen tage højde for dit tempo. Det vigtigste er, at vi gør det sammen, vi har det sjovt og lærer hvordan vi kan bruge byrummet som en legeplads.

Kom og vær med og find ud af, at du faktisk kan mere end hvad du lige gik og troede.

Instruktør: Ilir

Energicenter Voldparken
Kobbelvænget 65, 2700 København


Ugedag
Sted
Alder
Tidsrum

Tirsdag
Energicenter Voldparken
6-9 år
16:00-16:45

Om Børn i Bevægelse

Børn i Bevægelse er bevægelsesaktiviteter for børn, hvor instruktører skaber rammerne for et læringsrum med plads til sjov og bevægelse. Vi har aktiviteter lokaliseret på Østerbro, Husum og i Sydhavn. Børn i Bevægelse tilbyder forskellige aktiviteter med et fælles værdigrundlag - vi mærker fællesskabet og har det sjovt sammen.

Praktisk om efterårsæsonen 2023

Aktiviteterne foregår en gang om ugen fra uge 35 til uge 48 (eksklusiv skoleferier). En sæson består af 13 aktivitetsgange. Hvis en aktivitetsgang skulle blive aflyst, erstattes den med en ny i slutningen af sæsonen

Hvis holdet ikke er fyldt op ved sæsonstart, er det muligt at få en prøvetime selvom man ikke er tilmeldt medlem

Vær opmærksom på, at hvis man fortryder sin tilmelding, returneres pengene kun til og med uge 36.

Børn i Bevægelse arrangeres af DUI-LEG og VIRKE København og er en medlemsaktivitet.

Derfor er din betaling ikke et deltagergebyr, men et medlemskontingent for det halvår du går til Børn i Bevægelse. Det betyder også, at du får adgang til en masse andre sjove aktiviteter i afdelingen. DUI-LEG og VIRKE er en landsdækkende børne- og familieorganisation, hvor familien kan have det sjovt sammen. Udover vores Børn i Bevægelses aktiviteter har vi også aktiviteter i DUI-huset, weekendture, lejre og andre arrangementer man kan deltage i som medlem. Man har også ret til at deltage i DUI LEG & VIRKEs landsdækkende aktiviteter, for eksempel Aktivitetsfestival, børnetræf og JUBI-lejr.

Når du melder dig ind, vil du automatisk blive tilmeldt vores nyhedsbrev hvor du kan læse mere om vores medlemsaktiviteter.

Vær opmærksom på, at dit medlemsskab af DUI-LEG og VIRKE København fortsætter indtil du melder dig ud af foreningen.

Har du spørgsmål kan du skrive en mail til line@dui.dk eller sms til 20 69 51 60. Vi er en frivillig forening og bestræber os på at svare så hurtigt som muligt.

Skulle et Børn i Bevægelseshold ikke blive oprettet får man naturligvis sine penge retur.