Spring til indhold

Yoga for alle

Motion: Andet motionstilbud

Gå til Yoga for alle hos FOF Hvalsø!

Yoga skaber balance mellem krop og sind. Det vil sige at du lærer at lytte bedre til din krop og dens signaler og dermed bliver bedre til at tage vare på dig selv ved overbelastninger. Både på yogamåtten og ude i det virkelige liv.

Yoga er for alle uanset forudgående kendskab til livet på en yogamåtte. Formålet er at du lærer dig selv og din krop bedre at kende. Er du stiv som et bræt, så kom og få løsnet op i dine led og muskelvæv! Sover du dårligt, så kom og lær at slappe af og give slip på dagens to-do-liste. Har du brug for mere energi og hvordan du skaber den, så kom og lær åndedrætsøvelser, som kan hjælpe dig til at selv-regulerer. Yogaen kan gøre en stor forskel på de mange små skavanker som langsomt dukker op over tid. Vi opdager dem faktisk først, når vi står på yogamåtten!

Yogaens praksis vil smidiggøre dig og samtidig opbygge kraft og styrke. Derfor vil du kunne forbygge skader på bevægeapparatet og mange livsstilssygdomme. Der trænes fysisk balance og hvordan du skaber balance i stillingerne, så du kan finde ro og stilhed. Det vil også hjælpe dig til at skabe mental og psykisk styrke.

Åndedrætsøvelser er en essentiel del af denne yoga praksis, fordi den skaber bevægelse i din krops bindevæv og dermed skaber større ro og balance i dit nervesystem. Du guides roligt igennem stillingerne, der udføres sammen med dit åndedræt. Undervisningsformen er varieret, meditativ, rolig og nærværende. Der er altid plads til at være dig.

Værd at vide
Der afsluttes altid med kropsafspænding.

Tilmelding på www.fofkogebugt.dk - tlf. 5665 5322 - mail: kogebugt@fof.dk.