Spring til indhold

Arrangementer

Västerås Arena, Musik: Andet/Ukendt kl. 19.30

Sabaton - Västerås

HÅLLTIDER (tiderna är preliminära)18.00 Insläpp Early Entry (för de som köpt Early Entry-biljett)18.30 Insläpp övriga19.30 Show22.30 Kvällen är slut. Den stora Sverigeturnén med Sabaton, fortsätter 2023!Special guest: HULKOFF.

Mere

Entré

Skråen i Nordkraft, Musik: Andet/Ukendt kl. 20

Clara

Blev født 24. august 2000. Som 17-årig singledebuterede hun med 'What They Say', og året efter udsendte hun albummet, hvis titel henviste til hendes 18-års fødselsdag: 'August Eighteen'.

Mere

Entré: 250 kr

Realen - Fanøs Kulturhjerte, Musik: Andet/Ukendt kl. 20

Alberte Winding & Andreas Fuglebæk

Vi på REALEN kan med stolthed præsentere en af dansk musiks mest nærværende. stemmer. Alberte Winding, som med sin varme og poetiske sensitivitet. har rørt generationer af voksne og børn i mere end 35 år.

Mere

Entré: 240 kr + evt. gebyr

Det Kongelige Bibliotek/Den Sorte Diamant, Musik: Jazz kl. 20

Copenhagen Phil - Jazzen møder orkestret

Klassisk møder jazz, når Copenhagen Phil, dirigenten James Sherlock og to fremragende danske pianister sammen byder indenfor i Dronningesalen til en genreoverskridende koncert ved årets Vinterjazz-festival.

Mere

Entré: 220 kr

Kedelhuset, Musik: Jazz kl. 20

Little North

Mød en af dansk jazz' mest spændende jazztrioer på Kedelhuset: Lyden af Little North er langt større end den klassiske klavertrio-konstellation lægger op til.

Mere

Entré: 195 kr + evt. gebyr

VEGA, Musik: Rock/Pop kl. 20

Accept: Too Mean To Die Tour 2022

OBS: NY DATO: Koncerten med Accept i Store VEGA 12/2/22 udskydes til lørdag 11. februar 2023. Billetkøbere skal blot beholde deres billet og møde op til den nye dato. Fra ACCEPT:.

Mere

Laboratoriet, Musicon, Teater: Dans kl. 20

Sisterhood

En rå, ærlig, pulserende og radikal blød danseforestilling om søsterskab, glæde og mod. Danseperformance. Aldersgruppe: Fra 14 år. Varighed: 60 min uden pause.

Mere

Entré: Børn/Unge: 55 kr, Gruppe, Børn/Unge: 40 kr, Gruppe, Voksen: 85 kr, Løssalg: 125 kr, Særrabat til voksne: 85 kr

Den Gamle Biograf, Musik: Andet/Ukendt kl. 20

Michelle Birkballe - hjerteblod og rock`n`roll

Michelles stemme, hendes historie og hendes musik er enestående og til stede. Hvis man er så heldig at have hørt hende live, så er man ikke i tvivl - hun er rock`n`roll. Med er Jacob Baumgartner, Josef Baumgartner, Jacob Skytte, og Eddi Jarl Sørensen.

Mere

Entré: Voksen 275 kr

Fuglsøcentret, Musik: Andet/Ukendt kl. 20

Midge Ure

The Rich Kids, Thin Lizzy, Visage og Ultravox. Midge dukkede op for den brede offentlighed med Slik.

Mere

Entré: 445 kr

Operaen, Teater: Ballet kl. 20

Svanesøen

Er det helt store balletbrag med fabelagtig dans, magisk lyssætningen og overdådige kostumer på Operaen.

Mere

Entré: 160-870 kr

Haderslevhus, Musik: Rock/Pop kl. 20

BAL/HaderslevHus/PetMic's

Levende musik og dans for voksne. Altid garanti for god dansemusik fra kl. 20-01.Vi ses på byens største dansegulv! Entre 130 kr. der kan også købes billet i døren.

Mere

Entré: Entrebillet 130 kr, Entré og 2 stk. natmad 190 kr

Smedeværkstedet, Musik: Rock/Pop kl. 20

The ABBA Show & 80/90er fest med showbandet FOXX

Mere

Entré: 270 kr

Kulturhuset Viften, Musik: Rock/Pop kl. 20

Stine Bramsen

Tager på sin største liveturné i 6 ÅR.

Mere

Entré: 375-380 kr

Trädgår'n, Musik: Rock/Pop kl. 20

The Latin Kings

De svenska hiphop-pionjärerna The Latin Kings förbereder sig inför att återinta scenerna runtom i landet! 1994 släppte The Latin Kings sitt banbrytande debutalbum "Välkommen till förorten".

Mere

Entré: 395 kr

Taastrup Teater & Musikhus, Musik: Andet/Ukendt kl. 20

Bryan Adams Tribute

Efter 12 år er BRYAN ADAMS TRIBUTE sultne som aldrig før, og det er bestemt ikke uden grund, at bandet bliver betegnet som et af de mest autentiske og velspillende tribute-acts i hele Europa.

Mere

Entré: 200-250 kr + evt. gebyr

Drop Inn, Musik: Andet/Ukendt kl. 20

En aften i C V Jørgensens tegn

Så hvis dit livslys ude at svømme, eller er din sol gået til psykolog, tag til fordrag samt koncert med CV Jørgensen Jam. Det bliver helt sikkert en aften, til skaberens fulde tilfredshed.

Mere

Entré: Standard 160 kr

Drop Inn, Musik: Andet/Ukendt kl. 20

Foredrag med René Wulf

Som et meget passende supplement til aftenens band - CV Jørgensen Jam - har Drop Inn allieret sig med René Wulff - trommeslageren fra "Det ganske lille band". Gennem mere end 50 år har René spillet, indspillet og turneret med en lang række musikere.

Mere

Entré: Foredrag 100 kr

Strandhotellet Vedersø, Musik: Klassisk kl. 20

Songs of Love

Sopranen Iben Silberg Er uddannet på Syddansk Musikkonservatorium og Skuespillerskole i Odense og har efterfølgende taget solistuddannelsen på Det Jyske Musikkonservatorium med debut i 2014.

Mere

Entré: 1327,94-5828,70 kr

Foderstoffen i Rudme, Musik: Verdensmusik/Latin kl. 20.30

Suwalski buena gente

Kom med på en musikalsk rejse til det eksotiske Habana, når Suwalski Y Su Buena Gente gæster dit spillested. En musikalsk optur der med sprøde og inciterende sange, sender dig tropisk dansesvedende gennem Salsaens musikhistorie.

Mere

Entré: 180 kr + evt. gebyr

Tøjhuset, Musik: Rock/Pop kl. 21

Eagle Eye Cherry

Eagle-Eye Cherry. Nogle sange beskriver en hel æra. "Save Tonight" fra sidst i 90'erne er uden tvivl sådan en sang! Efter mange år med tourneer verden rundt, tog Eagle-Eye Cherry en velfortjent pause.

Mere

Entré: 295 kr + evt. gebyr

VEGA, Musik: Rock/Pop kl. 21

Alice Boman (SE)

Læs mere.

Mere

Entré: 200 kr

Tapperiet, Musik: Rock/Pop kl. 21

Eee gee

Er den danske sangerinde sangskriver, Emma Grankvist. Musikalsk bevæger eee gee sig et sted imellem den nordiske popmelankoli den varme Americana, der omfavner de støvede country elementer.

Mere

Entré: 125-175 kr

Spillestedet Harders, Musik: Funk/Blues/R&B kl. 21

One-Eyed Mule

One-Eyed Mule One-Eyed Mule indspiller i 2022 en ny plade, som er deres 6. i rækken. Bandet debuterede i 2006 med pladen "Hobo in the land of love".

Mere

Entré: 150 kr

Drop Inn, Musik: Andet/Ukendt kl. 22

Koncert med C V Jørgensen Jam

Vi spiller alle de kendte sange samt et par afstikkere. Fra Costa Del Sol og Sjælland videre til flere af de muntre hjørner. Her er noget for både Computer Charlie med datadisciplin, Hamburger Sally på gyngende grund, og for modeller, på sprut og galar.

Mere

Entré: Standard 100 kr

Planetarium, Film: Andre Film kl. 10, 13.40 & 15.30

3-2-1 flyv!

Denne unikke børnefilm har vundet adskillige internationale priser, og har Rune Klan i hovedrollen som den opfindsomme rumingeniør Elon, der forsøger at få sin ven Otte tilbage til sit rumskib, som er i kredsløb om Jorden.

Mere

Parkteatret, Film: Tegnefilm/Animation kl. 11

Frost 2 - Dansk tale

Amerikansk animationsfilm om dronningen Elsa, som skal ud på en eventyrlig rejse for at redde sit kongedømme. Med stemmeskuespil af blandt andre Kristen Bell, Jason Ritter og Idina Menzel. Filmen er instrueret af Chris Buck og Jennifer Lee.

Mere

Pandrup Kino, Film: Andre Film kl. 11

Børnefilmklub - Lørdagspakke

Dette er filmpakken til vores børnefilmklub sæson 2022-2023. Her er der mulighed for at se 5 film for kun 150 kroner. Køb billetten her, online, og modtag en mail med billetten, som blot medbringes i Kino, hvor den nemt indløses.

Mere

Entré: 150 kr

Planetarium, Film: Andre Film kl. 11.50

Den Verden Vi Ikke Ser

Dokumentarfilm fra National Geographic, der viser hvordan videnskab og teknologi gør det usynlige synligt, og hvordan det påvirker vores liv på måder, vi har svært ved at forestille os.

Mere

Planetarium, Film: Andre Film kl. 16.40

Rummets forunderlige lys

I disse år oplever astronomien det største gennembrud siden opfindelsen af teleskopet. Et globalt og rumbaseret netværk af teleskoper, der registrerer universets lys i alle bølgelængder var utænkeligt for blot årtier siden.

Mere

Planetarium, Film: Andre Film kl. 17.45

Vulkaner - Ildens skabninger

Jorden er en planet født af ild. I milliarder af år har vulkaner hjulpet med at smede verden, til den form som vi kender i dag.

Mere