Spring til indhold

Arrangementer

DokkX, Diverse: Andet

AppsCafé

AppsCaféen er et gratis tilbud til dig, der godt kunne bruge lidt hjælp til at komme ordentligt i gang med at bruge din smartphone eller tablet.

Mere

Skanderborg Bibliotek, Diverse: Lyrik/oplæsning kl. 09:00

Donér din stemme og modtag et gavekort på 400 kr

I et nyt projekt søger Alexandra Instituttet forskningsdeltagere fra Skanderborg, der vil donere deres stemme i form af stemmeoptagelse.

Mere

Fri entré

Ørnereservatet - Eagleworld, Diverse: For børn kl. 10

Ørnereservatet

I Ørnereservatets enestående forevisninger får du ikke kun muligheden for at opleve og lære om de tidligste tider i menneskets forhold til rovfugle; vi sørger for at tage dig på en rejse fra Vikingetiden og op gennem historien med klassisk falkonerrytteri.

Mere

Entré: 155 kr

Fængselsmuseet, Udstilling: Omvisning kl. 11

Betjentrundvisning

Kom med en fængselsbetjent på rundvisning og få en oplevelse ud over det sædvanlige. Vores fængselsbetjente har alle noget på hjertet og giver et levende indblik i en ellers lukket verden.

Mere

Entré: 35 kr + entré til museet

Brøndby Stadion, Diverse: Foredrag kl. 19-22 Michael Laudrup Lounge

Muldvarpen foredrag på Brøndby Stadion

Oplev "Muldvarpen" fortælle sin surrealistiske og fantastiske historie som undercover i Nordkorea til et unik foredrag på Brøndby Stadion.Den 12. og 13. juni 2024 kommer Ulrich Larsen "Muldvarpen" på besøg i Michael Laudrup Lounge, hvor han bl.a. vil.

Mere

Entré: 195 kr

Dokk1/Aarhus Hovedbibliotek, Diverse: Undervisning

Studievalg - vejledning

Har du spørgsmål om ansøgning og optagelse til videregående uddannelser eller erhvervsuddannelser?. Så kan du få vejledning om valg af uddannelse hos Studievalg Danmark, Center Østjylland på Dokk1.

Mere

Sagnlandet Lejre, Udstilling: Historisk 10.00-16.00

Tag på familieudflugt i Sagnlandet Lejre

Oplev Danmarks største Kongehal og Sagnlandet Lejres bakkede landskab og historiske områder, når I besøger os i hverdagene. Her er det muligt at gå på opdagelse i fortiden og udforske stenalderen, jernalderen, vikingetiden eller landbotiden.

Mere

Entré: Voksne: 205 kr, børn: 140 kr

Laden, Jyllinge Sognegaard, Diverse: Foredrag 3 mødegange kl. 09.30-15.30

Sommerhøjskole - 'Hvem er vi' med historie, filosofi, kunst, udflugt og højskolesang

Så er vi klar med programmet til Sommerhøjskolen i Jyllinge i uge 24, fra den 11. 13. juni 2024. Temaet er HVEM ER VI og dykker ned i vores historiske og kulturelle bagrund og hvorfor vi som vi er i Danmark.

Mere

Rødvig Ferieby, Diverse: Natur kl. 11:00

3 dages guidet vandreferie ved Stevns Klint

Denne vandreferie er for dig, som gerne vil opleve den spektakulære natur og spændende kulturhistorie på Stevns sammen med andre, der nyder aktive ferier til fods.

Mere

Entré: 3595 kr

Galleri Art Expo - et levende sted, Udstilling: Billedkunst tir-tor kl. 11-17, fre kl. 11-16, lør kl. 10-14, man & søn: lukket

"Malet fra sommerens hjerter, så varme så glade"

Skoven lyser af grønt og er overalt omkring os frodig og overvældende, storladen i sit festskrud. Sådan er kunsten ved denne tid. Kunstnerne skaber ud fra hvad de er. Vinterens mørke er glemt, og sommerens farver stå i kø på paletten.

Mere

Fri entré

Foreningen Håndværkernes Hus, Udstilling: Historisk Tirsdag, onsdag og torsdag kl. 11.00 til 15:00

Hjørring Tapetet - Byens Historie fortalt med nål og tråd

Byens historie fortalt med nål og tråd.

Mere

Entré: 50 kr

Købmagergade 100, Diverse: Andet 15-20

Havnens oase

Besøg Havnens Oase i Gammel Havn og nyd sommeren i Fredericia. Havnens Oase er et maritimt fristed for hele familien med aktiviteter for både store og små. Hold jer opdateret i vores eventkalender og på visitfredericia.dk.

Mere

Fri entré

Bork Vikingehavn, Diverse: For børn kl. 11-16

Forår i Vikingetiden

Det er forår på vikingehavnen, og vikingerne har travlt med at få gjort klar til sommerens mange togter. Du er selvfølgelig inviteret til at være med og blive klogere på, hvordan vikingerne forbereder sig til de varmere måneders komme.

Mere

Dragør Havnegalleri, Udstilling: Billedkunst Åben hver dag fra kl 13 til kl 18

Kunstudstilling i Havnegalleriet Dragør

Sofie Gerd K Klint og Mettte Hoppensach Sommer udstiller malerier i olie, akvarel, tegning og meget andet - Fernisering lørdag d. 8/6 2024 kl 13 - 18.

Mere

Fri entré

Storms Pakhus, Diverse: Workshop 19:00 - 21:30

Croquiz & Cocktails!

Kast dig ud i et nyt og spændende kunsthåndværk - nemlig croquis! En model - uden tøj og helt naturlig - poserer på elegant vis, mens du svinger blyanten over et stykke papir. Helt simpelt.

Mere

Entré: 189 kr

KunstPunkt, Udstilling: Kunsthåndværk Hverdage 12-15 weekend 11-16

Kunstudstilling Metamorfoser

Fernisering lørdag d.1.06.24 kl.14.00 Metamorfoser - forandringer, forvandlinger, omformninger og omdannelser - har altid ledsaget mennesket. Ovid og Kafka skrev om det. Natur, arkitektur, kunst - vi finder metamorfoser overalt.

Mere

Fri entré

Svømmecenter Nordvest, Motion: Gymnastik/aerobic 3 mødegange kl. 16.15-17.15

Vandgymnastik for gravide

Vandet aflaster kroppen og. du vil føle, at bevægelserne er mere frie og ubesværede. Træningen vil styrke. din krop uden den tunge belastning, du kan mærke på land, og du vil mere. ubesværet kunne strække de muskler, der trænger til det.

Mere

Dragør Bibliotekerne, Udstilling: Billedkunst kl. 00

Billedskolen udstiller

Elever fra Dragør Musik- og Kulturskole udstiller deres flotte værker fra undervisningen i billedkunst. Eleverne har arbejdet med både muntre og alvorlige emner som cirkus, krig og fred.

Mere

Fri entré

KunstSmedjen, Udstilling: Billedkunst 12:00-16:00

Udstilling Fotocon og keramikerne fra KunstSmedjen

8 fotografer fra Fotocon og 6 keramikere, der alle holder til på KunstSmedjen på Musicon, udstiller fotografi og unikke keramiske værker. Kik ind og se en spændende udstilling.

Mere

Fri entré

Kragerup Gods - Restaurant Blixen, Diverse: Gastronomi 18:00 - 23:00

Ny sommermenu i Restaurant Blixen

Vi er stolte af at præsentere vores nye menukort, som kan nydes mandag til lørdag fra kl. 18.00. Vores kokke har sammensat en lækker og udsøgt menu, der hylder sæsonens bedste råvarer og kulinariske traditioner.

Mere

Entré: Fra 435 kr

FOF København og Nordsjælland, Motion: Gymnastik/aerobic 3 mødegange kl. 17-18.10

Barre-yoga - sommerhold

Mere

STOF2000, Udstilling: Historisk 10:00-17:00

Historie på stedet: Flittige hænder

I slutningen af 1800-tallet blev husflid enormt populært, og det er stadig in at skabe noget med sine hænder. Hos STOF2000 kan du se pop-up-udstilling med ting skabt af lokale, flittige hænder, når Svendborg Museum gør butiksrum til museumsrum.

Mere

Fri entré

Mini-Bazar, Udstilling: Historisk 10:00-17:00

Historie på Stedet: Sømand, håndværket og den vide verden

Hos Mini-Bazar kan du se pop-up-udstilling med sære, sjove og imponerende genstande fra hele verden. De er kommet til Svendborg med byens sømænd. Se sømandssouvenirs, husflid og gaver til "dem derhjemme", når Svendborg Museum gør butiksrum til museumsrum.

Mere

Fri entré

Korsør Lystskov, Diverse: Andet 3 mødegange kl. 17.30-20.30

Bålmad for mænd - LIGE uger

Bålmad. for mænd - fællesskab med råhygge, natur, ild og mad. Kom med ud - og lær at lave lækker. mad over ild. Vi mødes hver anden uge omkring et bål. Find nye venner i nye fællesskaber. Elsker.

Mere

Havdrup Idrætscenter, Motion: Gymnastik/aerobic 5 mødegange kl. 10-11.30

Qi Gong hensynt., Havdrup (5X) m/ Vibeke K. Søndergaard

Vil du forbedre dit generelle helbred og finde indre balance?. Gennem en kombination af bevægelse, åndedræt og fokuseret opmærksomhed hjælper Qi-gong deltagerne med at finde indre ro og reducere stressniveau.

Mere

LOF Nordvestsjælland, Diverse: Undervisning 5 mødegange kl. 10.30-11.30

Lær selvhealing og løft din energi med Mandy Zhu

Her får du hjælp til: Stressafslapning, afgiftning og sygdomsforebyggelse, beroliger sindet, fjerner irritation, løser følelsesmæssige spændinger og beroliger sjælen.

Mere

LOF Nordvestsjælland, Diverse: Undervisning 5 mødegange kl. 11.45-12.45

Lær selvhealing og løft din energi med Mandy Zhu

At lærer selvhealing vil hjælpe dig til at give dig: Stressafslapning, afgiftning og sygdomsforebyggelse, beroliger sindet, fjerner irritation, løser følelsesmæssige spændinger og beroliger sjælen.

Mere

Østre Skole, Motion: Gymnastik/aerobic 5 mødegange kl. 19-20.30

Yoga med Meiya i Slagelse

I yogaundervisningen med Meiya arbejdes der med alle former for yogastillinger, både dynamiske og statiske. Vi arbejder med aktiv udstrækning og styrketræning med fokus på en sund ryg for at skabe en stærk, balanceret og fleksibel krop.

Mere

Aalborg Bibliotekerne, Diverse: Lyrik/oplæsning kl. 10-13

Litteraturen i bevægelse - oplev litteraturen under åben himmel og i godt selskab

Vi bruger fem torsdage i foråret på at gå ud i verden og nyde litteraturen sammen.

Mere

Entré: 100 kr

Hypnoseterapi v/Thara C. Fogh, Diverse: Undervisning kl. 19.30-21

Klangaften

Træd ind i en verden af afslapning og indre ro med en særlig Klangaften hos Hypnoseterapi v/Thara Chalotte Fogh. Denne aften er designet til at fremme mental og fysisk velbefindende gennem lydens helbredende kraft.

Mere

Pris: 195 kr