Spring til indhold

Arrangementer

Gudenåhuset - Bjerringbro Bibliotek & Kulturhus, Diverse: Lyrik/oplæsning kl. 14

Vild-med-bøger café

Bogcafé for dig, der er vild med bøger.

Mere

Kulturhuset Industrien, Udstilling: Billedkunst 07:00 - 20.00

Peder Fredskild og Mie Rosenmaj udstillet på Galleriet i februar

Peder Fredskild fra Tommerup er en aktiv fotokunstner. I februar måned 2024 udstiller han sammen med skulptør Mie Rosenmaj på Galleriet.

Mere

Fri entré

Grafisk Værksted, Udstilling: Billedkunst 09:00 - 15:00

Mikkel Pedersbæk - udstilling i Værksteds Galleriet

Mikkel Pedersbæks udstilling: AFLEJRINGER, NATUREN I DET ABSTRAKTE i Værksteds Galleriet, Havarthigaarden d. 29/1- 4.3 2024 Fernisering søndag d. 4.2. kl. 14.00 Bemærk særkilte åbningstider.

Mere

Fri entré

Byens Hus - Vi skaber sammen, Diverse: Gastronomi 5 mødegange kl. 19-21

Store vinoplevelser

Mere

Stokkemarke Kulturhus, Diverse: Undervisning 5 mødegange kl. 09.30-14.30

Kreativt maleri værksted

I Stokkemarke. Vi mødes hver Torsdag fra kl. 9.30-14.30 i Stokkemarke Kulturhus, AOF Lolland, Stokkemarke. Du får færdigheder og erfaring i maleri og andre kreative processer relateret i maleri fra en professionel kunstner.

Mere

Holstebro Svømmecenter, Motion: Andet motionstilbud 6 mødegange kl. 10-10.45

Aquamotion/vandgymnastik

Nyhed i efteråret 2023 - velkommen til Lene Uldum som ny underviser hos FOF. Har du svært ved at finde gejsten til at motionere?. Så skal du prøve aquamotion. Her er stor risiko for, at du bliver afhængig af den ugentlige time i vand.

Mere

Arena Aabenraa, Motion: Gymnastik/aerobic 6 mødegange kl. 10.15-11.45

Blid yoga for seniorer

På dette hold laver vi yoga i stille og roligt tempo. Det er til dig, der ønsker at få dig rørt på en blid måde og gøre noget godt for dig selv og din krop.

Mere

Kig Ind - Nørager Kultur- og Medborgerhus, Udstilling: Billedkunst kl. 16:00

Fernisering, Nytårstaffel og Musik

Kig Ind begynder det nye år med en fernisering på en udstilling af billedkunstner Mariane Dalgaard Kragelund fra Suldrup. Mariane er opvokset ved Limfjorden, hvor lyset og den friske vind altid har været en vigtig del af hendes oplevelser.

Mere

Fri entré

Sydpolen, Diverse: Baby/barsel 11:00 - 12:30

Stimula - MoBeLe, & Babymassage (0-6 mdr.)

MoBeLe er motorik, bevægelse og leg. Gennem leg med bevægelse og sanser opbygges barnets motorik. I 0-2 års alderen lægges fundamentet oppe i hjernen for børns udvikling. Via motorikken og sanseindtryk udvikles hjernen, så den bliver klar til læring.

Mere

Entré: 880 kr

Sydpolen, Motion: Andet motionstilbud 13:00 - 14:30

Stimula - MoBeLe & babymassage (6 mdr.+)

MoBeLe er motorik, bevægelse og leg. Gennem leg med bevægelse og sanser opbygges barnets motorik. I 0-2 års alderen lægges fundamentet oppe i hjernen for børns udvikling. Via motorikken og sanseindtryk udvikles hjernen, så den bliver klar til læring.

Mere

Pris: 880 kr

Nykøbing Falster Hallerne, Spar Nord Arena, Diverse: Foredrag 5 mødegange kl. 09.30-12

Kulturhøjskolen Nykøbing F

"Den 3. alder - gør den til livets bedste". v/ Hanne Faldborg. Mennesker omkring de tres har fået en hel generation foræret. Tidligere var mange slidt ned, når arbejdslivet ophørte. I dag lever vi længere.

Mere

3F Kastrup, Diverse: Foredrag 5 mødegange kl. 13-15.30

Nye Royale foredrag med Lisbeth Kjær

Vær med, når vi mødes fem mandage fra kl. 13.00 - ca. 15.30 og hører de spændende og underholdende historier fra en svunden tid i den royale verden.

Mere

Kvarterhuset, Motion: Gymnastik/aerobic 7 mødegange kl. 17-18.30

Hensyntagende yoga for kvinder - I Kvarterhuset Motalavej i Korsør

Gennem blide styrkende bevægelser træner vi både krop og. åndedræt. Du guides til at trække vejret dybt og roligt og du vil opleve en. øget styrke og fleksibilitet i din krop. Der tages individuelle hensyn. Målet.

Mere

Havet og Fjordens Hus, Diverse: Undervisning 8 mødegange kl. 17.30-20.30

Madlavningskursus i Thorsminde

Er du en mand, som mangler nemme idéer til at gøre hverdagsmaden lidt mere spændende og smagfuld og måske en anelse sundere? Så er dette kursus noget for dig.

Mere

AOF Yoga Studio, Motion: Andet motionstilbud 17:00 - 18:30

Yoga - Hormoner i Balance

Hvis du har brug for at give dig selv og din krop en masse kærlighed og selvomsorg, er dette kursus, måske noget for dig. På kurset vil vi arbejde med øvelser, der hjælper på hormonelle ubalancer. Særligt pms og overgangsalderen.

Mere

Pris: 1000 kr

Byens Hus - Vi skaber sammen, Motion: Andet motionstilbud 09.30 & 10.45

Drop in: Senioryoga for alle over 60 år

Kom med til senioryoga de mandage det passer i din kalender. Du betaler kr. 75 ved fremmøde og ingen tilmelding nødvendig. Det undervises i rolige, blide og enkle yogaøvelser for nybegyndere og let øvede. Du kan låne yogamåtte hvis du ikke har selv.

Mere

Pris: 75 kr

Skottegårdsskolen, Diverse: Undervisning 20 mødegange kl. 17-19.45

Mad til hverdag

Vi laver mad i godt selskab - Alle er velkomne. Vi fremstiller spændende danske retter og retter med inspiration fra andre lande. Der lægges vægt på planlægning, sammensætning, præsentation og smag.

Mere

Nordskolen, Afdeling Baunehøj, Motion: Gymnastik/aerobic 25 mødegange kl. 18-18.45

Bevægelse/træning med store bolde og elastikker

Vi varmer alle kroppens muskler op. og fortsætter med specielle øvelser, for at få trimmet mave, hofter, lår og. ikke mindst skuldre og nakke, som til tider kan være lidt stive. Med boldtræning.

Mere

Nordskolen, Afdeling Baunehøj, Motion: Gymnastik/aerobic 25 mødegange kl. 18.55-20.10

Bevæg dig glad - få en god holdning

Stærk, fast, rank og smidig krop! Efter grundig opvarmning træner vi hele kroppen igennem. Det er små præcise bevægelser, der arbejder i dybden med kroppens muskler. Undervejs vil der være ud- og afspænding.

Mere

Risbjerg Kirke, Diverse: Andet

Mødestedet i uge 10

Åbent hver mandag, onsdag, torsdag og fredag kl. 13.00-16.00 i kirkens dagligstue. I kirkens måske hyggeligste rum med udsigt til haven, finder du Mødestedet, som er Hvidovres hyggeligste cafe.

Mere

Getamaskoven, Diverse: Natur 14:00-1630

Gedsted kunstforening inviterer til kunst i naturen i Getamaskoven

Vi bruger hvad vi kan finde i skoven og laver noget sjovt. Det er uden tilmelding , børnene skal kunne færdes på egen hånd Husk fornuftig og varmt tøj. Ved alt for dårligt vejr aflyses det.

Mere

Fri entré

Håndværkeriet, kulturhuset Bispen, Diverse: Undervisning kl. 19

Drejekursus

På dette kursus vil du blive klogere på ler og drejeskive. Vi øver at ælte luft ud af leret, centrere på drejeskiven og arbejder med optræk og formgivning. Vi kommer også ind på greb og håndstillinger til de forskellige faser i drejningen.

Mere

Pris: Adgang H 975 kr

FOF København, Diverse: Gastronomi 5 mødegange kl. 19-21

Store vinoplevelser

Mere

Café Bawærk, Diverse: Undervisning 6 mødegange kl. 18.30-21.30

Keramik for begyndere

Udforsk magien af ler! Velkommen til vores spændende kursus i keramik, hvor du vil have mulighed for at dykke ned i verden af ler og forme det til smukke kunstværker.

Mere

ØrnsøCentret, Diverse: Undervisning 7 mødegange kl. 09-14

Akrylmaleri for let øvede og øvede

Har du. stiftet bekendtskab med det visuelle udtryk gennem akrylmaling og har oplevet. de mange muligheder ved valg af farve, komposition, perspektiv og teknik, men. har behov for ny inspiration?. Billedkunst-undervisningen.

Mere

Kulturkasernen, Diverse: Undervisning 7 mødegange kl. 16.30-20.30

Keramik - Tirsdage forår 24

Har du lyst til at prøve kræfter med keramik?. Kurset er både for dig som aldrig har prøvet keramik før og dig som allerede har erfaring. Vi vil primært arbejde med håndmodellering i stentøjsler (højt brændt keramik).

Mere

Bellinge Sognehus, Udstilling: Billedkunst kl. 12:00

Sonja Møller udstiller i Bellinge sognehus

Sonja Møller udstiller malerier og grafik i Bellinge sognehus. Motiverne i billederne er hentet fra naturen. Sonjas baggrund som uddannet tekstildesigner træder tydeligt i hendes helt personlige billedsprog i form af mønstre, strukturer og gentagelser.

Mere

Fri entré

Multihallen Sdr. Nissum, Diverse: Undervisning 3 mødegange kl. 17.30-20.30

Madlavningskursus i Sdr. Nissum

Med Lizzie Aanum som underviser.

Mere

Tribler Keramik, Diverse: Undervisning 7 mødegange kl. 10-10.45

Keramik for begyndere og let øvede

På dette kursus bliver introduceret til basisteknikkerne inden for formgivning af ler. Du vil blive undervist i blandt andet kvætsning, skulpturering, pølse-, knibe- og pladeteknik. Vi vil også se på forskellige dekorationsteknikker.

Mere

Tribler Keramik, Diverse: Undervisning 7 mødegange kl. 18-18.45

Keramik for begyndere og let øvede

På dette kursus får du mulighed for at udfolde dig kreativt og. fordybe dig i lerets mange muligheder. Du er velkommen både som begynder, let øvet eller mere. erfaren. Du bliver introduceret til basisteknikkerne inden for.

Mere