Spring til indhold

Arrangementer

Vadgård Skole, Motion: Danseundervisning 13 mødegange kl. 18.30-19.30

Groove

Er en sjov og nem danseform, som alle kan være med til. Her er ingen svære koreografier, og det er fuldstændig umuligt at gøre det forkert!

Mere

Solrød Idrætscenter, Motion: Gymnastik/aerobic 13 mødegange kl. 09.25-10.55

Hatha yoga for alle, hensynt. m/ Lea Dalsgaard

Vi bevæger os igennem klassiske yogastillinger i et dynamisk tempo. Det gør vi på en måde, hvor du får trænet alle de vigtige muskler. Vi arbejder med at hydrere bindevævet og derved smidiggøre og styrke det.

Mere

Trekronerskolen, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 17.45-19.15

Energiopbyggende Hatha yoga, Trekroner m/ Kirsten H. Nikolaisen

Det skal være en daglig glæde at bevæge sig - og derved at leve. Yoga er for alle og kilden til energi - livsenergi. Formålet med yoga er bl.a. at øge velværet i hverdagen. Måske er det i denne sæson, du skal melde dig på et yoga hold.

Mere

Kildegården, Oplysningens Hus, Diverse: Undervisning 26 mødegange kl. 17-18.40

English Conversation

Du kan en del engelsk, men mangler taleerfaring. Vi arbejder på at låse vores passive ordforråd op, dvs. alle de ord vi kender, når vi ser og hører dem, men som ikke er tilgængelige for os, når vi skal bruge dem.

Mere

Vesterbrogade, Motion: Gymnastik/aerobic 28 mødegange kl. 09-10.30

Hatha yoga - seniorer

Ophobede spændinger løsnes - vitalitet og energi genskabes. Teknikken er klassisk hatha yoga med yogastillinger, der retter kroppen ud og modvirker den stivhed, som giver dårlig ryg, hovedpine og nakkespændinger.

Mere

Kulturhuset Brønden, Diverse: Lyrik/oplæsning 10 mødegange kl. 18.30-20.45

Litteraturkreds

I AOF. Deltag i en hyggelig bogklub, hvor vi sammen finder spændende og vedkommende bøger. I fællesskab udvælger vi vinterens bøger i god tid så vi kan låne dem på biblioteket - eller købe dem billigt på nettet.

Mere

Tårnby Skole, Motion: Gymnastik/aerobic 29 mødegange kl. 10.45-12.15

Fedtmulerne - hensyntagnede undervisning

Du er lidt rund, og vil gerne arbejde kroppen igennem og styrke dit daglige velvære.Vi træner, griner og sveder med let muskeltræning, balance, koordination, smidighed og afspænding.

Mere

Tårnby Skole, Motion: Gymnastik/aerobic 29 mødegange kl. 12.20-13.50

Kol - fokus på lungerne

Hensyntagende specialundervisning. Øvelserne har fokus på sammenhæng mellem træning og åndedræt. Du lærer at give mere plads til åndedrættet og samtidig forbedres din iltoptagelse, og du bliver mindre forpustet.

Mere

Værløse Kirke, Diverse: Foredrag 6 mødegange kl. 19-21

Opera for alle

Operagennemgang 2023/2024. Foredragsholder: Sangpædagog, cand.mag. Ib Flemming Hansen. Holder du af opera? - Ellers kan du måske komme til det!

Mere

Fit for Fight, Motion: Fitness/styrketræning

Rygtræning

Mere

Naverland 22A, Diverse: Shopping

Mansted Lagersalg

Mere

Startsted ved Noa Noa, Diverse: Shopping

Noa Noa Lagersalg

Mere

Sct. Lukas Kirke, Diverse: Møder

Male og terapeutisk kursus

Er du i sorg, krise og udfordret af sygdom - menneskelighed, pædagogik, filosofi og psykologi og har brug for at komme i en sorggruppe eller i tegne- og maleterapeutisk gruppe?

Mere

Struer Bibliotek, Diverse: Andet kl. 10-16

Bogudsalg

Bogudsalget starter mandag d. 15. april, hvor du har mulighed for at gøre nogle gode bogfund i vores kasserede materialer.

Mere

Fri entré

Københavns Hovedbibliotek, Diverse: For børn kl. 10.30-11

Fagtesang for dagtilbud 3 til 6-årige

Kom og vær med til at synge fælles fagtesang med en af bibliotekets børneværter. Børneværten vælger sangene. Nogle gange vil der være et tema eller fortælling som omdrejningspunkt for sangene.

Mere

Birkerød Sognegård, Diverse: Andet kl. 10:00

Cafe Kirkevej

Cafeen er åben mandag-fredag kl. 10-12, hvor alle er velkomne til hyggeligt og afslappet samvær. Kaffe og te er gratis.

Mere

Fri entré

FOF København, Diverse: Foredrag 10:30-12:00

Mit Frankrig: Tre legendariske byer på Côte d'Azur Nice, Cannes og Saint-Tropez

Tre foredrag, der formidler på let forståeligt fransk den fascinerende historie om de tre perler på Côte d'Azur: Nice, Cannes og Saint Tropez bag facaden.

Mere

Entré: 430 kr

Københavns Byret, Diverse: Ekskursion 4 mødegange kl. 16-15. Mødested: trappen

Byvandringer i heksens fodspor

Kom med på fire ganske særlige byvandringer med kunsthistoriker Sofie Bové. Vi går i heksenes fodspor og besøger de steder på Sjælland, hvor hekseprocesserne fandt sted i 1600-tallets Danmark.

Mere

Webinar, Virtuel: Webinar kl. 00:00

Kursus i biavl

Lær om bier i biavl og naturen. Vores digitale kursus fortæller dig hver dag noget nyt om bier. Du bestemmer selv hvornår. Er du interesseret i bavl kan du supplere med vores praxis-kursus. Tilmelding på info@bilauget-mosbjerg.dk.

Mere

Entré: 100 kr

AOF - Keramik, Diverse: Undervisning 2 mødegange kl. 09.30-19

Keramik workshop

Kom og få en hyggelig og kreativ dag sammen i keramikværkstedet. Du kan på kurset fremstille brugsting: Kopper, skåle, vaser og småskulpturer, alt efter dine ønsker. Underviseren kommer med oplæg og idéer.

Mere

Dansekapellet, Diverse: Baby/barsel 5 mødegange kl. 11-12

Babyrytmik og tumlastik med RytmikGrete (4-12 mdr.)

Kom og leg, dans, syng og bevæg dig sammen med dit lille barn. Børnene vil elske det! Vi skal bl.a. synge sange til bevægelser, give babymassage, danse trommedans, lege med tørklæder og sæbebobler.

Mere

Rosenborggade 5, Diverse: Undervisning 7 mødegange kl. 13.30-16.05

Akvarel - begyndere og letøvede

Akvarel er en af de allermest populære maleteknikker. Det er nemt at gå i gang med for begynderen og byder samtidig på uendelige muligheder og udfordringer for den øvede maler.

Mere

FOF Musikskolen Nørreport, Musik: Gospel/Kor/Fællessang 10 mødegange kl. 13-13.45

Sang for brummere - daghold

Synes du, at du synger falsk eller »ikke har en tone i livet«? Her kan alle være med - begejstringen og sangglæden er i centrum, uanset om du er begynder eller har sunget før.

Mere

Sundhedshuset Svendborg, Diverse: Andet kl. 13.30-14.45

Mediyoga 2024

Mere

Entré: 700 kr

ØrnsøCentret, Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 09.30-14

Fredagskeramik

Har du lyst til en række lærerige. og hyggelige dage, hvor der er plads til både begyndere og øvede og hvor det. vigtigste er lysten til at dykke ned i lerets fascinerende verden?. På dette kursus introduceres du til.

Mere

Augustenborghallerne, Motion: Gymnastik/aerobic 12 mødegange kl. 10-11.15

Senioryoga - Augustenborg

Senioryoga er specielt velegnet til dig, der gerne vil dyrke yoga men måske ikke længere får lige så meget ud af det på et traditionelt yogahold. Der vil derfor her blive taget hensyn til en aldrende krop og de skavanker, du med tiden kan få.

Mere

Pakhus 2, Motion: Gymnastik/aerobic 12 mødegange kl. 09.30-11

Hatha Yoga m/ Grethe Bundgaard

Dette kursus er for dig, der gerne vil give dig selv den bedste. egenomsorg. Yoga kan give dig en pause fra krav og de mange forventninger til,. hvad du skal præstere på en dag. I yoga kan du bare være, finde ind til dig.

Mere

Pakhus 2, Motion: Gymnastik/aerobic 12 mødegange kl. 11.15-12.45

Hensyntagende Yoga m/ Grethe Bundgaard

Yoga med. hensyn henvender sig til dig, der gerne vil begynde til yoga, men pga. aldre. eller forskellige problemer, har behov for at undervisningen tilrettelæggelse. efter dine behov.

Mere

Fritids- og idrætsbygningen, Diverse: Undervisning 8 mødegange kl. 09.15-12.55

Kreativt billedværksted

Akrylmaleri. På kurset arbejdes der med maleriets forskellige teknikker, med farver og struktur. Vi leger med blandteknik, dvs. collage, kombination af tegning og maleri og af forskellige malemåder.

Mere

Odder Svømmehal, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 11.35-13.05

Mediyoga og Mindfulness yoga (Hensyntagende)

Mediyoga er en svensk udviklet yogaform, ud fra det mest oprindelige og kraftfulde inden for traditionel yoga. Mediyoga søger at skabe sundhed og balance hos mennesker. I Mediyoga bruges vibrationens og stemmens kraft via mantraer.

Mere