Spring til indhold

Arrangementer

Rosenborggade 5, Diverse: Undervisning 17 mødegange kl. 10-13.10

Go Crazy in Akvarel

Japansk inspireret akvarelmaling. Du får inspiration og lærer en masse teknikker at kende. Du lærer blandt andet hvordan man får farverne til at »bevæge sig« på papiret med vandet og danne smukke billeder.

Mere

GAIA Museum Outsider Art, Diverse: Andet

Dansk-værkstedet Gaia (H)

Mere

Tribler Keramik, Diverse: Undervisning

Keramik for begyndere og let øvede

På dette kursus får du mulighed for at udfolde dig kreativt og. fordybe dig i lerets mange muligheder. Du er velkommen både som begynder, let øvet eller mere erfaren.

Mere

Rødding Centret, Motion: Andet motionstilbud

GOK bevægelse for gigt ramte i varmt vand

I samarbejde med Gigtforeningens Oplysningskreds i Rødding.

Mere

Nærum Adventistkirke & Aktivitetscenter, Diverse: Baby/barsel 10:00-12:00

Babysalmesang

Musikken danner rammen for legestue og lovsang i Nærum Adventistkirken, hvor du kan opleve en varm og tryg atmosfære med dit barn. Der vil blive sunget og leget, hvorefter vi hygger over en kop kaffe og noget friskbagt brød fra det lokale bageri.

Mere

Fri entré

Ringsted Svømmeland, Motion: Andet motionstilbud 17 mødegange kl. 10-10.45

Aqua Fitness i Ringsted Svømmeland m/ Tina Sterup

Vandgymnastik - træning i vand. Det er vådt, og det virker. Vandgymnastik er. først og fremmest sjovt og effektivt og er langt mere varieret end blot at. svømme frem og tilbage. Vi udnytter kroppens vægtløshed i vandet og.

Mere

Kunsten - Museum of Modern Art, Aalborg, Diverse: Workshop 17:00-18:00

Croquis-tegning i udstillingen

Kom og vær med til croquis i udstillingen, hvor vi udforsker kroppens smukke folder og former gennem tegning - midt i Kunstens stemningsfulde udstillinger.

Mere

Entré: 50 pr. gang + entré til museet

Kerteminde Idrætscenter, Diverse: Undervisning 18 mødegange kl. 09-10.30

Træning af krop og hjerne

Det er SMART at træne sin hjerne samtidig med at man træner sin krop og omvendt. Det gør vi på dette hold. Vi har specielt fokus på. * Forbedre din koncentrationsevne. * Forbedre din hukommelse og opmærksomhed.

Mere

AOF Skanderborg-Odder, Motion: Gymnastik/aerobic 18 mødegange kl. 14.15-15.45

Den glade motionstime m/k

Kom og bevæg dig sammen med andre humørfyldte og ihærdige kursister. Kroppen opvarmes med bevæge- og pulsøvelser til glad musik. Fødder, holdning, balance, koordination og hjernen stimuleres.

Mere

AOF Skanderborg-Odder, Motion: Gymnastik/aerobic 18 mødegange kl. 16-17.30

Træning fra inderst til yderst m/k

Fysiopilates, fysioflow og yoga, let øvede. Trænger du til at træne kroppen stille og roligt fra inderst til yderst, kan dette hold være et godt valg.

Mere

Kunsten - Museum of Modern Art, Aalborg, Diverse: Workshop 18:30-19:30

Croquis-tegning i udstillingen

Kom og vær med til croquis i udstillingen, hvor vi udforsker kroppens smukke folder og former gennem tegning - midt i Kunstens stemningsfulde udstillinger.

Mere

Entré: 50 pr. gang + entré til museet

Aktivitetscentret Al - Huset, Diverse: Undervisning 18 mødegange kl. 19.30-21.45

Midtjysk Kor

Er et blandet kor med base i Kjellerup. Koret er 45. år gammelt, men er i stadig udvikling og ikke bange for at tage udfordringer. op. Vi har fået ny dirigent Alex Kjær Ahn,.

Mere

FOF København, Motion: Gymnastik/aerobic 30 mødegange kl. 17-18.10

Mave-baller-lår

Her er holdet for dig, der vil styrke og stramme din muskulatur i hele kroppen. Vi koncentrerer os om mave, baller og lår, men kommer hele vejen rundt. Konditionstræning, stræk og afspænding indgår.

Mere

Skottegårdsskolen, Motion: Fitness/styrketræning 28 mødegange kl. 16.50-17.50

Zumba med hensyn

Holdet er til dig med skader og skavanker, overvægt, eller du er ældre. Du vil opleve, at tempoet er langsommere, dansene er lettere, og der er ingen hop. Der er fokus på at skåne knæ og hofter.

Mere

Skottegårdsskolen, Motion: Andet motionstilbud 28 mødegange kl. 18-19

Zumba

ZUMBA® er en sjov og effektiv motionsform, der kombinerer danse-elementer fra latin, hip-hop, verdensmusik og meget andet. Vi bevæger os med både lav og høj intensitet og får samtidig en god all-round træning for hele kroppen.

Mere

Svømmecenter Nordvest, Motion: Andet motionstilbud 32 mødegange kl. 10.45-11.30

Vandgymnastik

Undervisningen. foregår i varmtvandsbassin. Det varme vand virker muskelafslappende og giver. velvære for krop og sjæl. Vandet giver også mulighed for at få arbejdet hele.

Mere

Vesterbrogade, Motion: Gymnastik/aerobic

Gotvedgymnastik

Hensyntagende gotved-træning er for dig med en kronisk sygdom, eller for dig med brug for særlig opmærksomhed og optræning efter en operation. Gotvedgymnastik har sit fundament i vores naturlige bevægelsesmønster.

Mere

Silkeborg Mensendieck Institut, Motion: Gymnastik/aerobic

Kropstræning - brystopererede (H)

Er du nyligt. eller tidligere brystopereret? Øvelserne koncentrerer sig om det opererede. område med fokus på balancen mellem højre og venstre kropshalvdel,. lymfebanerne, smidighed og styrke af dine skuldre, arme og din nakke.

Mere

Vesterbrogade, Motion: Gymnastik/aerobic

Gotvedgymnastik

Hensyntagende gotved-træning er for dig med en kronisk sygdom, eller for dig med brug for særlig opmærksomhed og optræning efter en operation. Gotvedgymnastik har sit fundament i vores naturlige bevægelsesmønster.

Mere

KongeåBadet, Motion: Andet motionstilbud 34 mødegange kl. 18-18.45

Rygtræning i varmt vand

For dig med ryglidelser, der ikke kan deltage på et alment hold. Holdet er for dig, som har en alvorlig ryglidelse. Derfor er øvelserne særligt tilrettelagt til den enkelte deltagers handicap-ryglidelse.

Mere

KongeåBadet, Motion: Andet motionstilbud

Bevægelse i varmt vand

For dig, der ikke kan deltage på et alment hold. Bevægelse i varmt vand foregår i varmtvands bassin, hvor øvelserne er særligt tilrettelagt til den enkelte deltagers handicap, så som funktionsnedsættelse og mobilitetsproblemer.

Mere

Remisen, Godsbanen, Musik: Andet/Ukendt kl. 09-23.59

Spor festival 2024: Sound & Art Annual Meeting #2

**All Festival passes for SPOR Festival 2024 can be found here: https://billetto.dk/e/spor-fes.** Sound & Art Annual Meeting # 2: Representation and action: How do we co-create change and co-exist in a world in crises?. Date: Thursday May 23, 2024.

Mere

Entré: 135 kr

Københavns Hovedbibliotek, Diverse: Undervisning kl. 10.30-11.30

Rimmakker for daginstitutioner 5-6 år

Mød Gubbe Gammelsen og hans kat og hør. rimhistorien om deres venskab. Få rørt sprog- og lattermusklerne gennem lege. med ord, rim og krop og bliv "rimmakker- mester".

Mere

Storms Pakhus, Diverse: Shopping kl. 11-21

Pilgrim Lagersalg Odense

Mere

Inkonst, Diverse: Andet kl. 19-20

På gränsen - Stora Maskiner

Dörrar: 18.30 // PÅ SCEN: 19.00 // PRIS: 85 KRONOR // SPELTID: 60 MIN. En pjäs som fångar ögonblick av de många relationer som livet ständigt kretsar kring, som är mer eller mindre enkla, smärtsamma och ibland på gränsen till något mer.

Mere

Entré: 85 kr

Sagnlandet Lejre, Udstilling: Historisk 10.00-16.00

Tag på familieudflugt i Sagnlandet Lejre

Oplev Danmarks største Kongehal og Sagnlandet Lejres bakkede landskab og historiske områder, når I besøger os i hverdagene. Her er det muligt at gå på opdagelse i fortiden og udforske stenalderen, jernalderen, vikingetiden eller landbotiden.

Mere

Entré: Voksne: 205 kr, børn: 140 kr

KunstSmedjen, Udstilling: Billedkunst 12:00-16:00

Udstilling atelierkunstnerne fra KunstSmedjen på Musicon

Vi 6 kunstnere, der har atelier i KunstSmedjen på Musicon udstiller billedkunst, skulptur, keramik, grafik, fotografi, collage, maleri mv. Conni Ravn, Dorthe Themsen, Erik Schwarzbart, Gro Teig, Helge Markussen og Lone Holde.

Mere

Fri entré

Aalborg Minigolf, Diverse: Andet 16:00 - 20:00

Aalborg Minigolf

Minigolf banen drives af Aalborg Y´s Men´s Club "Aalborghus" med frivillige hvor alt overskud går til velgørende formå.

Mere

Fri entré

Dokk1/Aarhus Hovedbibliotek, Diverse: Undervisning kl. 10-16

Studievalg - vejledning

Mere

Gladsaxe Hovedbibliotek, Diverse: Lyrik/oplæsning kl. 16.30-17

Højtlæsning i børnebiblioteket

Børnebibliotekaren læser højt for børn mellem 4 og 8 år alle mandage, tirsdage, onsdage og torsdage kl. 16.30 i børnebiblioteket på Hovedbiblioteket.

Mere

Gratis - bare mød op