Spring til indhold

Arrangementer

DGI-Byen, Motion: Andet motionstilbud

Træning i varmt vand

Er den ideelle motionsform for deltagere med problemer i f.eks. ryg, skuldre, hofter, knæ, led eller muskler. Bevægeligheden, muskelstyrken og koordinationsevnen øges, samtidig med at leddene skånes og overbelastning undgås.

Mere

Sundbyøsterhallen, Diverse: Andet 10 mødegange kl. 18-19.30

Hip hop beginners - english class

This class is for beginners in hip hop, although if you have any experience in dancing, you're more than welcome to join.

Mere

DUI Huset, Diverse: Undervisning 11 mødegange kl. 19-21.15

Bel Canto

Har du lyst til at være med i et firestemmigt, blandet kor? Korets repertoire er meget varieret og spænder over ældre og nye danske og udenlandske korsatser - både klassisk, rytmisk og kirkemusik.

Mere

Kolding Uddannelses Center (KUC), Diverse: Undervisning kl. 09-15

Kursus om vold: 3 kurser for 3000 kr

Køb alle 3 kurser. Kursus 1: Vold kan ramme alle, 26/2 2024, kl. 9-15. Kursus 2: Børn & vold, 15/4 2024, kl. 9-15. Kursus 3: Hvem er voldsudøver, maj/juni 2024 - endelig dato kommer snart.

Mere

Pris: 3000 kr

Institutet, Motion: Gymnastik/aerobic

Bindevævstræning og Yin Yoga - Yinmind

En stor del af din krop består af bindevæv. Bindevævet er et sammenhængende og fintmasket væv, som er med til at holde sammen på hele din krop.

Mere

Bakkegårdsskolen, Diverse: Undervisning

Akustisk guitar

Vi vil på kurset arbejde med klassisk og rytmisk musik, og du lærer at spille efter noder, becifringer og tabs. Vi vil spille en bred vifte af genrer fra klassisk til rock, pop, musical og filmmusik.

Mere

FOF København, Diverse: Andet 10 mødegange kl. 16-17.40

Coding kids - hands on - 10-13 år

Vil du lege med elektronik og kode dit eget spil?. På dette kursus lærer du, hvordan du kan bruge bananer som dit tastatur! Vi skal også kode spil, hvor du kan være kreativ både med kode og fysiske dele - som f.eks. dit tastatur.

Mere

MK Fysioterapi, Motion: Andet motionstilbud 12 mødegange kl. 13-14

Basistræning for personer med knogleskørhed med Mette i Slagelse

Træningen. er målrettet udfra anbefalinger for osteoporose- / osteopeniramte. Der bruges forskellige redskaber. i træningen blandt andet stor/lille bold, måtter m.m. Vi.

Mere

Birkerød Idrætscenter, Motion: Gymnastik/aerobic 12 mødegange kl. 18-19.15

Afspændingstræning v/uddannet Body SDS

Få en supereffektiv afspænding. Når du laver afspændingsøvelser, løsner du op for spændinger i hele kroppen og træner samtidig dine muskler op til deres reelle styrke.

Mere

Birkerød Idrætscenter, Motion: Gymnastik/aerobic 12 mødegange kl. 18-19.15

Afspændingstræning

Få en supereffektiv afspænding. Når du laver afspændingsøvelser, løsner du op for spændinger i hele kroppen og træner samtidig dine muskler op til deres reelle styrke.

Mere

Wegeners Gaard, Motion: Gymnastik/aerobic 12 mødegange kl. 18.20-19.50

Pilates & more

Pilates er et unikt holdningskorrigerende træningssystem med sekvenser af langsomme, kontrollerede bevægelser. De involverede muskler strækkes og styrkes, og spændinger nedsættes.

Mere

Skolen Ved Bülowsvej, Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 18.35-20.15

Dramakursus for unge 13-16 år

Mere

Tårnby Skole, Diverse: Undervisning 7 mødegange kl. 18.45-21.30

Syning

Sy dit eget eller børnenes tøj efter færdige mønstre eller egne grundmønstre. Bliv kreativt inspireret og pift din garderobe op med ændringer. Få hjælp til valg af materialer, farver og design.

Mere

Institutet, Motion: Gymnastik/aerobic

Yin yoga - Yinmind

Yin yoga. er en fordybende praksis med rolige bevægelser og stillinger, som arbejder dybt. ind i dit bindevæv i kroppen. På dette. forløb arbejder vi med en mindful tilgang med opmærksomhed på lige nu og have.

Mere

Sortedam Skolen, Motion: Gymnastik/aerobic 10 mødegange kl. 16-16.45

Voksen/barn gymnastik - 2-3 år

Glæd dig til bevægelse, nærvær og leg sammen med dit barn. Vi bevæger os til musik og gennem lege med de primære sanser og brug af materialer, styrker vi motorikken. Børnene tilegner sig smidighed, styrke og kropsbevidsthed.

Mere

Sortedam Skolen, Motion: Gymnastik/aerobic 10 mødegange kl. 17-17.45

Voksen/barn gymnastik - 3-4 år

Glæd dig til bevægelse, nærvær og leg sammen med dit barn. Vi bevæger os til musik og gennem lege med de primære sanser og brug af materialer, styrker vi motorikken. Børnene tilegner sig smidighed, styrke og kropsbevidsthed.

Mere

FOF København, Motion: Gymnastik/aerobic 12 mødegange kl. 10-11.30

Fysio-pilates

Her er et kursus for deltagere med f.eks. hypermobilitet, slidgigt eller tilbagevendende rygproblemer. Træningsformen er pilates, men i en version der er skånsom for leddene, så også deltagere med nedsat bevægelighed har udbytte.

Mere

FOF København, Diverse: Andet 12 mødegange kl. 10-11.40

Rytmisk sang - mødre på barsel - daghold

Tag din lille ny på armen eller i bæreselen og syng glad og livsbekræftende pop, rock og soul sammen med andre mødre, der forstår, hvis der lige skal gives mad, skiftes ble eller puttes en soveklar baby undervejs.

Mere

FOF København, Motion: Gymnastik/aerobic 12 mødegange kl. 11.45-13.15

Yin yoga

Er en rolig og meditativ yogaform, baseret på bl.a. den kinesiske meridianlære. Via lange dybe stræk stimuleres kroppens bindevæv, muskler, led, organer og energistrømme, og via mindfulness trænes nærværet, accepten og rummeligheden.

Mere

Lindevangskolen, Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 16.30-18.45

Kinesisk 2. semester (A1)

Begynder (A1). Læringsmål til 1. og 2. semester. Et niveau varer cirka 60 lektioner hos AOF og gennemføres i løbet af to semestre. Læringsmålene herunder gælder hele begynderniveauet.

Mere

Institutet, Motion: Gymnastik/aerobic 13 mødegange kl. 09-10.15

Bevægelse og afspænding

Bliv. glad, bevæget, styrket, udspændt og afspændt! Vi. arbejder forbyggende og fokuserer på opmærksomhed i bevægelsen. Undervisningen. giver dig en styrket kropsholdning, øget kropsbevidsthed og bedre balance. En.

Mere

Telefonfabrikken - Gladsaxe Kulturhus, Motion: Gymnastik/aerobic 13 mødegange kl. 09.30-10.35

Senior Qi Gong - begyndere/let øvede

Styrk immunforsvar og sundhed med Senior Qi Gong. Qi Gong er rolig, nænsomme træning, som giver mere energi.

Mere

Charlottenlund Station, Diverse: Undervisning 13 mødegange kl. 10-11.40

Fransk I

Det behøver ikke være svært at lære fransk.

Mere

Institutet, Motion: Gymnastik/aerobic 13 mødegange kl. 10.30-11.15

Let puls & styrketræning 70+

Kom op. af stolen og med til sjov og hyggelig bevægelse med andre i samme aldersgruppe! Vi. varmer kroppen op, fortsætter med let pulstræning og styrkeøvelser for din krop.

Mere

Charlottenlund Station, Diverse: Undervisning 13 mødegange kl. 12-13.40

Fransk II - genopfrisk dit franske

Du har tidligere haft undervisning i fransk og ønsker at genopfriske dine grundlæggende kompetencer i fransk: ordforråd, tallene, udtalelse, høflighed, verber og grammatik, så du nyttigt og effektivt kan bruge fransk i de fleste situationer, f.eks. på.

Mere

FOF Musikskolen Nørreport, Diverse: Undervisning 13 mødegange kl. 16.30-17.45

Tværfløjte

Dyk ned i en verden af musikalsk udforskning med tværfløjten, hvor vi kombinerer elementer fra både klassisk og rytmisk musik. Tværfløjten er et fortryllende instrument, der bringer både elegance og kraft til musikken.

Mere

Stengård Skole, Diverse: Undervisning 13 mødegange kl. 17.20-20.50

Keramik og modellering

På disse kurser gælder det formgivning, dekorering og glasering af stentøj og porcelæn. Du kan arbejde med brugsgenstande, krukker, kakler eller figurer efter eget ønske.

Mere

Institutet, Motion: Gymnastik/aerobic 13 mødegange kl. 17.30-18.35

Mindfulness og pilates

Vi laver blide pilates øvelser med fokus på åndedrættet og meditation, og du får teknikker, der kan støtte dig i at bringe mere ro, nærvær og glæde ind i din hverdag. Der kræves ingen specielle forkundskaber.

Mere

Nymosehave - Gymnastiksalene, Motion: Gymnastik/aerobic 13 mødegange kl. 17.30-19

Tai Chi - let øvede

Tai Chi er en dyb form for træning af krop og sind, som har været kendt i Kina i århundreder. Du lærer din krop bedre at kende, du opnår en bedre balance, du får mere nærvær og mentalt overskud.

Mere

Institutet, Motion: Gymnastik/aerobic 13 mødegange kl. 18.45-20

Stræk dig til god søvn

Stræk. dig til velvære. Vi. laver Yinmind Yoga, med blide lange stræk, der arbejder med bindevævet. Når vi. arbejder stille med kroppen, beroliger vi vores nervesystem. Med et roligt.

Mere