Spring til indhold

Arrangementer

Svanekegaarden, Udstilling: Blandet/Ukendt 13:00 - 16.00

Bornholms Kunstrunde 2024

Kunstrunden blev første gang afholdt i 2016 og har siden været afholdt hvert år. Bornholms Kunstrunde er en samling af kunstnere og kunsthåndværkere på Bornholm som udstiller deres kunst og kunsthåndværk for offentligheden.

Mere

Entré: Entre 30 kr

Baunhøj Mølle, Udstilling: Billedkunst kl. 17:00

Gorm Spaabæk

Fernisering fredag den 19. april kl. 17.00 FORTRÆNGTE BILLEDER Gorm Spaabæk har det meste af sit liv interesseret sig for fortrængte billeder, et tema som tænder hans nysgerrighed.

Mere

Fri entré

SuperBrugsen Skårup, Udstilling: Historisk Kl. 08:00-21:00

Den Sorte Boks: Den sydfynske religionskrig

Et religiøst oprør i Skårup for 200 år siden med præst Peter August Wedel og daglejer Johan Nielsen i hver sin lejr spredte sig til hele landet og blev en drivkraft i Danmarks transformation fra enevældigt kongerige til demokratisk nation.

Mere

Fri entré

Faaborg Museum, Udstilling: Historisk kl. 11-16

Aktuel Særudstilling på Faaborg Museum

Vildt Nok. Jagt i Dansk kunst.

Mere

Augustiana Kunstpark & Kunsthal, Udstilling: Billedkunst 12:00-14:00

Grænserum - Dansk/tysk gruppeudstilling

Billedkunstnere og arkitekter fra begge sider af grænsen udstiller værker, der kredser om landskaber og fortællinger, der strækker sig på tværs af landegrænsen.

Mere

Fri entré

Sydthy Kunstforening, Udstilling: Billedkunst 13.00 - 16:00

Kunstudstilling ved Kunstmaler Søren Elgaard

"Nysgerrighed efter det usete eller fange øjeblikket. Mine malerier og akvareller handler om rytme, mennesker, konstruktioner, farve, lys. De er både realistiske og abstrakte på en gang. De giver et udsyn på den synlige verden set gennem et temperament-.

Mere

Entré: Ikke medlemmer 60

Heltborg Museum, Sydthy Kunst- og Kulturcenter, Udstilling: Billedkunst 13:00 - 16:00

Forårsudstilling: Udsyn

Kunstmaler Søren Elgaard.

Mere

Entré: Entré pris

Pakhusgården, Musik: Gospel/Kor/Fællessang 19:30-21.30

Syng med i kor

Odinkoret holder åbent hus for alle, der har lyst til at synge sammen i kor. Du møder bare op i vores øvelokale, hvor du vil blive godt taget imod og opleve glæden samt den positive energi ved at synge sammen med andre. Se mere på www.odinkoret.dk.

Mere

Fri entré

Mikkelberg - Center for nordisk kunst og cricket, Udstilling: Billedkunst kl. 16:00

Skagensmalere og fynboer: to malerkolonier. Keramik: Kirsten Holm

Oliemalerier, pasteller, tegninger og træsnit af blandt andre Anna Ancher, Michael Ancher, Holger Drachmann, P.S. Krøyer, Peter Hansen og Johannes Larsen. Kirsten Holms keramiske værker kaster lys på skagensmalerne og fynboerne.

Mere

Entré: 5 eur

Statens Museum for Kunst, Udstilling: Blandet/Ukendt kl. 12:00

Alberto Giacometti - Hvad øjet ser

Dette forår kan du opleve en omfattende udstilling med den berømte schweiziske kunstner Alberto Giacometti. Gennem hovedværker inden for skulptur og tegning stiller udstillingen skarpt på Giacomettis fascination af, hvad man egentlig ser, når man ser.

Mere

Entré

Kalundborg Idræts Forening (KIF), Motion: Andet motionstilbud kl. 17:30

Træn til Royal Run med KIF

Kom og vær med til Royal Run løbefesten hos KIF. Vi tilbyder gang- og løbetræning i alle niveauer, så der er også et hold til dig. Vi starter nyløberhold tirsdag d. 16. januar kl. 17:30, og træner også torsdage og lørdage. Desuden er der Yoga og fitness.

Mere

Pris: 400 kr

Louisiana Museum of Modern Art, Udstilling: Billedkunst kl. 11-22 & 11-18

Behårede kvindekroppe og eksplosive farver - Firelei Báez udstiller på Louisiana Museum

Træd ind i dominikanske Firelei Báez' verden af kvindekroppe, postkolonialisme, klare farver og kæmpestore lærreder. Tag på Louisiana Museum og oplev den første store udstilling med kunstneren i Europa.

Mere

Entré: 120-145 kr

Risbjerg Kirke, Diverse: Andet

Mødestedet i uge 21

Åbent hver mandag, onsdag, torsdag og fredag kl. 13.00-16.00 i kirkens dagligstue. I kirkens måske hyggeligste rum med udsigt til haven, finder du Mødestedet, som er Hvidovres hyggeligste cafe.

Mere

Gulddysse Kulturgård, Udstilling: Billedkunst 10:00 - 16.00

Kunst i Pinsen

12 kunstnere arbejder og udstiller i kulturgårdens værksteder og sale i anledning af "Kunst i Pinsen", maleri, keramik, smykker, tekstil- og papirkunst.

Mere

Fri entré

FOF Musikskolen Nørreport, Diverse: Undervisning 2 mødegange kl. 17-20.30

Lær at mixe en popsang fra bunden - workshop

I denne workshop får du udleveret alle sporene fra en popsang, og med hjælp fra underviseren skal du mixe din sang fra start til slut på din egen computer i det program, du er vant til at arbejde i. Vi ser blandt andet på:.

Mere

Museum Silkeborg Papirmuseet, Diverse: Andet kl. 16:00

Se Silkeborg fra oven i maj 2024

Se Silkeborg fra 70 meters højde d. 7. maj og d. 21. maj.

Mere

Entré: 50 kr

Det Sønderjyske Sangcenter, Musik: Gospel/Kor/Fællessang

Fællessang - sommer

Det Sønderjyske Sangcenter er endnu engang klar med fællessang for alle interesserede - unge som ældre. Dette gøres i samarbejde med FOF Sønderborg. At synge sammen giver energi, fællesskab og velvære.

Mere

Dokk1/Aarhus Hovedbibliotek, Diverse: Undervisning kl. 00

Relationer

En fotodokumentar udstilling lavet af 11 fotojournaliststuderende fra Danmarks Medie og Journalisthøjskole (DMJX). Vores nationers kulturer og religioner er med til at definere og forme, de liv vi lever som mennesker.

Mere

Yogahuset i Centrum, Motion: Gymnastik/aerobic 4 mødegange kl. 16.10-17.25

Pilates 2 + ballet barre træning

Holdet er for dig som har lavet pilates før og kender til de grundlæggende Pilates principper og basisøvelser. Du har lyst til at blive udfordret, men også fordybe dig i allerede kendte øvelser.

Mere

Laurbjerghallen, Motion: Gymnastik/aerobic 4 mødegange kl. 19-20.15

Yoga - Sommerhold

Kunne. du tænke dig at prøve yoga? Så kom med på vores sommerhold med 4 mødegange. Her undersøger vi kroppens mange udfoldelsesmuligheder. gennem yoga. Med elementer fra yogaen, fra.

Mere

ØrnsøCentret, Diverse: Natur 3 mødegange kl. 17-20.30

Sank spiselige urter i naturen

Saml spiselige urter i naturen. Kom med ud og lær nogle af de. hyppige spiselige urter at kende, smag på dem og hør om, hvordan de kan bruges. i køkkenet. Vi skal samle vilde urter der kan.

Mere

Skjoldmø Keramik, Diverse: Undervisning 6 mødegange kl. 18-20.45

Keramik hos Skjoldmø Keramik

Kom og vær med til at lave keramik i hyggelige omgivelser. Du vil lære forskellige teknikker, blandt andet blive klogere på formteknikker.

Mere

Osramhuset, Diverse: Baby/barsel kl. 11.45-12.30

Yoga med Baby (Holdforløb)

Kom med til en afslappende yogaoplevelse, når Osramhuset afholder holdundervisning i Yoga med Baby! Kurset bliver afholdt som et forløb bestående af seks kursusgange:.

Mere

Entré: 400 kr

AOF Amager, Motion: Gymnastik/aerobic 8 mødegange kl. 15.15-16.45

8 Uger med bindevævet i fokus

I dette forløb får du muligheden for, i ro og mag at udforske bindevævets betydning og sammenhæng i din krop. Forløbet er for dig som: har tilbagevendende spændinger i skuldre og nakke. har diffuse smerter i kroppen.

Mere

Aof Træningssal, Motion: Gymnastik/aerobic 8 mødegange kl. 16.30-18

Yoga med Connie

Klassisk Hatha yoga med både stående, siddende og liggende øvelser, der alle vil styrke og smidiggøre hele kroppen, og som vil udføres i et roligt tempo og med inddragelse af åndedrættet.

Mere

RUMMET, Udstilling: Kunsthåndværk Mandag - fredag kl. 11-17.30 / Lørdag kl. 11-14.00

KONTRAFEJ

Kunsthåndværker Bettina Schori & keramisk formgiver Hanne Marie Leth Andersen har botaniseret i de løsrevne og afkoblede dele i ansigtet og med det afsæt, er der opstået nye personligheder med særegenhed og identitet.

Mere

Fri entré

Aktivitetscenter Teglværksparken, Motion: Gymnastik/aerobic 10 mødegange kl. 09.30-11

Yoga for seniorer i Korsør med Birgith Laursen

Yoga er for alle - uanset alder, helbred og erfaring. Der findes nemlig yogaformer for enhver krop og smag - og det er let at komme i gang.

Mere

Union Kulturhus, Diverse: Andet 10 mødegange kl. 16.30-18.45

Filmskuespil

Hvad skal der til for at være skuespiller på film og tv? På dette intensive holdforløb kan du lære, hvordan du som skuespiller arbejder på film.

Mere

Parkskolen, Motion: Gymnastik/aerobic 11 mødegange kl. 17.45-19.25

Yoga for alle

Holdet er for alle. Du kan både deltage, hvis du ingen erfaring har og også, hvis du har dyrket yoga før. Det er ikke kun en yogaretning, vi dyrker, men flere forskellig.

Mere

Parkskolen, Motion: Gymnastik/aerobic 11 mødegange kl. 19.30-21.10

YIN Yoga

Er en stille og meditativ form for yoga. Du vil blive instrueret ind i en stilling, som du holder i op til fem minutter.

Mere