Spring til indhold

Arrangementer

Seaside Toldboden, Diverse: Marked/byfest 10:00-01:00

Sankt Hans på Seaside

Nedtællingen er i gang til årets store Sankt Hans fejring på Seaside.

Mere

Fri entré

Faxe Svømmehal, Motion: Andet motionstilbud 3 mødegange kl. 11.20-11.50

Aqua Rytmik -Sommer

Sommer hold. Evt. også en god måde at prøve, om vandgymnastik er noget for dig. Spændende rytmik i vand, der smidiggør kroppen, så du kan bevare din. skikkelse eller tabe dig de steder, du ønsker det. Vandets indvirkning på.

Mere

Tinghuset, Diverse: Undervisning 3 mødegange kl. 16.30-20

Sommerkeramik ved Mette

Her kan du udforske din kreativitet til at skabe krukker, brugsgenstande og figurer i ler. På dette kramikkursus har du rig mulighed for at designe dine egne genstande og lære de teknikker, der knytter sig til det keramiske håndværk.

Mere

Hovedbiblioteket, Udstilling: Foto kl. 07-22

Hvad betyder fællesskaber for dig?

Ny fotoudstilling fra TrygFonden kommer til Skive.

Mere

Fri entré

Vinderup Hallerne, Motion: Andet motionstilbud 4 mødegange kl. 15-15.45

Varmtvandstræning for gigtramte

Træning i varmt vand er den mest effektive behandling mod slidgigt, og gør at smerter og stivhed mindskes. Træningen styrker muskler, balance og generelle velbefindende.

Mere

Västmanlands Teater, Teater: Skuespil kl. 19-20.30

Shirley Valentine

Shirley Valentine är en uttråkad 42-årig deltidsstäderska från Liverpools arbetarklass, vars liv och en gång berikande äktenskap fastnat i ett smalt och otillfredsställande hjulspår.

Mere

Entré: 150-250 kr

Tårnby Skole, Motion: Gymnastik/aerobic 5 mødegange kl. 11-12

Motion og bevægelse med hensyn

Hensyntagende specialundervisning. Savner du aktivt, hyggeligt og samvær med andre mennesker?. Motionsgymnastik - til afvekslende og skøn musik. Vi starter altid timen med at varme muskler og led op.

Mere

Tårnby Skole, Motion: Gymnastik/aerobic 5 mødegange kl. 12.30-13.30

Balancetræning - hensyntagende - Sommerhold

Hensyntagende hold. Føler du dig usikker på benene og på din egen balance?. Her arbejder vi udelukkende med at forbedre din balance og vedligeholde din balanceevne.

Mere

Sorø Kultur- og Fritidscenter - Værkerne, Diverse: Undervisning 5 mødegange kl. 17-18.45

Musikteori v/ Jesper Fink-Jensen

Musikteori. Der undervises ca. 5-10 gange i uge 21-26 2024. Torsdage: 23/5, 30/5, 6/6, 13/6, 20/6. Mandage: 27/5, 3/6, 10/6, 17/6, 24/6. Undervisningens længde afhænger af antallet af tilmeldte.

Mere

Byskovskolen, Afd. Asgård, Motion: Gymnastik/aerobic 5 mødegange kl. 18-19.30

Blid Yin Yoga (5X) m/ Gitte Havner

Blid Yin yoga er en langsommere yogaform sammenlignet med andre yogastilarter. Langsomheden gør, at en yin yoga-time er en særligt healende praksis med dybtgående fysiske og følelsesmæssige fordele.

Mere

Hune Forsamlingshus, Diverse: Andet 5 mødegange kl. 19-20.15

Yoga og tid til ro

Yoga for mig handler om tid til ro. At du sidder og læser denne tekst viser allerede nu, at du er. på vej mod at tage tid til dig selv. Det kan være rigtig svært, når hverdagen brager derudaf, så. allerede nu synes jeg, at du gør det godt.

Mere

Tårnby Skole, Motion: Fitness/styrketræning 5 mødegange kl. 16.30-17.15

Zumba med Hensyn - sommerhold

Holdet er til dig med skader og skavanker, overvægt, eller du er ældre. Du vil opleve, at tempoet er langsommere, dansene er lettere, og der er ingen hop. Der er fokus på at skåne knæ og hofter.

Mere

Sorø Kultur- og Fritidscenter - Værkerne, Motion: Gymnastik/aerobic 6 mødegange kl. 09.30-11

Yoga hensyntagende v/ Catrine Hegelund

Dette er et hensynstagende hold, hvor du kan være med, selvom du har. skavanker eller skader i kroppen. Her arbejdes med alle former for yogastillinger både dynamisk og statisk.

Mere

Holstebro Svømmecenter, Motion: Andet motionstilbud 6 mødegange kl. 10-10.45

Aquamotion/vandgymnastik

Nyhed i efteråret 2023 - velkommen til Lene Uldum som ny underviser hos FOF. Har du svært ved at finde gejsten til at motionere?. Så skal du prøve aquamotion. Her er stor risiko for, at du bliver afhængig af den ugentlige time i vand.

Mere

Tårnby Skole, Motion: Gymnastik/aerobic 6 mødegange kl. 14.45-16.15

Yin yoga - sommerhold

Yin yoga er en nyere yogatilgang, der foregår i roligt opmærksomt tempo på baggrund af klassisk yogatradition. Vi tager udgangspunkt i den funktionelle tilgang, der giver plads til naturlig anatomisk variation.

Mere

Tårnby Skole, Motion: Fitness/styrketræning 6 mødegange kl. 17.30-18.30

Zumba med Hensyn - sommerhold

Holdet er til dig med skader og skavanker, overvægt, eller du er ældre. Du vil opleve, at tempoet er langsommere, dansene er lettere og der er ingen hop. Der er fokus på at skåne knæ og hofter.

Mere

Tårnby Skole, Motion: Fitness/styrketræning 6 mødegange kl. 18.40-20.10

Zumba med ryg/core - sommerhold

Efter en skøn time (60 min.) med Zumba, hvor vi danser til en blanding af latinamerikanske rytmer og populær musik, slutter vi med 30 minutters coretræning - styrketræning af mave og rygmuskler.

Mere

Bikram Yoga Roskilde, Motion: Gymnastik/aerobic 7 mødegange kl. 12.50-14.20

Dansk yoga

Kom og prøv klassisk Hatha yoga! Det handler om strækøvelser, styrke, åndedræt og afspænding. Gennem yoga arbejder du med din kropsbevidsthed og forbindelsen mellem åndedræt, krop og sind.

Mere

Branderslev gl. Skole, Motion: Andet motionstilbud 7 mødegange kl. 17-18.30

Mandags Yoga For mænd

Dette hold er for mænd, der har lyst til at prøve kræfter med yoga. Her er ingen røgelsespinde, lotusstillinger og vi skal ikke slå knude på os selv, eller smide benene over nakken. Vi skal have løsnet kroppen, finde styrke og udholdenhed.

Mere

Tåsinge Plejecenter, Motion: Gymnastik/aerobic 7 mødegange kl. 18-19

Pilates for alle - Sommerhold

Pilates er et træningssystem, der tilbyder en lang liste af fantastiske fordele. Den øger styrke og fleksibilitet, forbedrer koordination og balance, øger kropsbevidsthed og kontrol.

Mere

Svømmeklubbben SMUT, Motion: Svømmetræning kl. 09:15

Baby/småbørnssvømning 0-2 år

Gennem sang og leg arbejdes med vandtilvænning, greb- og dykketeknikker samt stimulering af sansemotorikken. Alt dette foregår i trygge rammer sammen med én forælder og er på det enkelte barns præmisser.

Mere

Pris: 325 kr

Svømmeklubbben SMUT, Motion: Svømmetræning kl. 11:15

Baby/småbørnssvømning 0-2 år

Gennem sang og leg arbejdes med vandtilvænning, grundgreb- og dykketeknikker samt stimulering af sansemotorikken. Alt dette foregår i trygge rammer sammen med én forælder og er på det enkelte barns præmisser.

Mere

Pris: 325 kr

Svømmeklubbben SMUT, Motion: Svømmetræning kl. 14:15

Aquabike

Holdet er et træningstilbud til mænd og kvinder. Træningen foregår med cyklerne i vandet i 25 meter bassinet.

Mere

Pris: 375 kr

Svømmeklubbben SMUT, Motion: Svømmetræning kl. 18:00

Vandaerobic

En aerobictime, som foregår i vand og derfor ikke på samme måde belaster kroppen. Man får bevæget hele kroppen, og man får pulsen op. Samtidig er det en træningsform, der er skånsom for ryg og led.

Mere

Pris: 350 kr

Voel-Hallerne, Motion: Gymnastik/aerobic 8 mødegange kl. 11-12.15

Yoga i Voel forsommer

Mandag eftermiddag. Y oga giver ro i krop og sind og øget kropsbevidsthed. Ved hjælp af de fysiske øvelser, åndedrætsøvelser og afspænding opbygger vi en sundere og stærkere krop samt stimulerer vores kredsløb.

Mere

Kulturhuset, Motion: Gymnastik/aerobic

Yoga skånsom

Mere

Nicolai komplekset, Diverse: Undervisning 10 mødegange kl. 14-18

Sang-teknik

Mere

Søparken, Motion: Andet motionstilbud 10.00-11.00

Naturtræning - Odense S

Har du gigt, holder af at være i naturen, og har du lyst til at blive en del af et inspirerende fælleskab? Så kom med til Naturtræning, som er Gigtforeningens bevægelsestilbud til dig med gigt.

Mere

Pris: Fra 295 kr

Holstebro Svømmecenter, Motion: Andet motionstilbud 11 mødegange kl. 11-11.45

Motion i varmt vand

Hold dig i form med motion i det varme vand,- vi boltrer os i det dejligt varme vand. Vandet varmer dine muskler og led op, så du nemmere kan udføre de forskellige øvelser, og det varme vand mindsker samtidigt belastningen på dine led betragteligt.

Mere

Aabenraa Sundhedsklinik, Motion: Gymnastik/aerobic 11 mødegange kl. 18.15-19.45

Medi Yoga

Dette hold er for dig som kan være ekstra udfordret på bevægeligheden. MediYoga kaldes også medicinsk yoga. Det er terapeutisk yoga udviklet til brug i sundhedsvæsenet i samarbejde med bl.a. Karolinska Instituttet.

Mere