Spring til indhold

Arrangementer

Vesterhavskunst, Diverse: Undervisning 2 mødegange kl. 17-19

Keramik - Hensyntagende

Keramik for. borgere med funktionsnedsættelse. Der er nu et. samarbejde med Vesterhavskunst om at oprette små keramikhold med max 5 deltagere. Det. er for dig som har udfordringer kognitivt eller fysisk eller begge dele. Der.

Mere

APA Roskilde, Diverse: Undervisning 3 mødegange kl. 13-15

WordPress - Introduktion til hjemmesider

Få en introduktion til WordPress og hjemmesider. Der forudsættes grundlæggende, almindeligt kendskab til computer og tekstbehandlingsprogram. Du lærer at anvende det fleksible WordPress og begrebet hjemmeside.

Mere

Århus Kunstakademi, Diverse: Undervisning 3 mødegange kl. 09.30-21.35

Skulpturelle eksperimenter med porcelænsler og organiske materialer

Dette kursus henvender sig til alle. Forestil dig at du bygger en grundform af stentøjsler, og på den bygger du videre med troldhassel og popcorn dyppet i porcelæn. Lyder det tilpas eksperimenterende til dig? Så læs videre her.

Mere

FOF Randers, Motion: Gymnastik/aerobic 5 mødegange kl. 09.30-10.45

Senior Yoga

Mere

Mantziusgården, Diverse: Undervisning 5 mødegange kl. 10-13.30

WordPress - introduktion

Lær at lave din egen hjemmeside. Her lærer du at anvende det gratis og fleksible CMS (Content Management System) WordPress til privat brug eller virksomhed.

Mere

KBH K, Nørregade, Diverse: Undervisning 5 mødegange kl. 17-19.15

Social Media Management

Der opstår hele tiden nye sociale medier, og det kan godt være svært at følge med i, hvordan man skal bruge dem alle sammen, hvad der virker bedst hvor og så tilmed også at skulle følge med i tidens trends.

Mere

Vesterhavskunst, Diverse: Undervisning 5 mødegange kl. 19-21.30

Keramik - drejekursus

Små drejehold med kun 5 personer. Kom til drejekursus hos Vesterhavskunst i Skive. Lær at dreje smukke kreationer i stentøj, også selvom du aldrig har haft ler imellem fingrene før. Kurset er både for nybegyndere og let øvede.

Mere

Rytmisk Center, Diverse: Undervisning 6 mødegange kl. 09-11.45

Logic Pro - 6 mødegange (Niveau: Begynder)

Max. 4 deltagere. Tilmeldingsfrist: En uge før første mødegang. Kom godt i gang med DAW/musikprogrammet Logic, og lær, hvordan du bruger. Logic som et komplet lydstudie til musikproduktion.

Mere

Rytmisk Center, Diverse: Undervisning 6 mødegange kl. 16-17.50

Sang (Niveau: Alle)

Max 4 deltagere. Tilmeldingsfrist: En uge. før første mødegang. Undervisning på holdet tager altid udgangspunkt i elevens behov og ønsker og. ikke mindst stemme.

Mere

Rytmisk Center, Diverse: Undervisning 6 mødegange kl. 18-19.50

Sang (Niveau: Alle)

Max 4 deltagere. Tilmeldingsfrist: En uge. før første mødegang. Undervisning på holdet tager altid udgangspunkt i elevens behov og ønsker og. ikke mindst stemme.

Mere

Hvide Sande Skole, Diverse: Undervisning 6 mødegange kl. 18-20.35

Madlavning for mænd i Hvide Sande

Kom og lav dejlig mad med alt godt fra havet. Der kræves ingen forudsætninger. ud over lysten til at lave mad og lysten til at høre en god historie. undervejs. Prisen for råvarer afregnes direkte med underviser.

Mere

LOF i Kongevejscentret, Motion: Andet motionstilbud 12:15-13:45

Efterfødselspilates

Få styrket musklerne efter fødslen.

Mere

Pris: 695 kr

Rosenlund Fofs danse- og cafélokaler, Diverse: Undervisning 6 mødegange kl. 09-09.45

Baby Rytmik 3-6 måneder

Babyrytmik for babyer 3-6 måneder, er for jer der gerne vil styrke barnets motoriske og psykiske udvikling. Barnet er født nysgerrigt og undersøger verden og sig selv gennem sanserne.

Mere

Glostrup medborgerhus, Diverse: Undervisning 7 mødegange kl. 16.20-18

Tegning for børn 7-9 år

Tegning er en fantastisk aktivitet for børn, fordi den støtter både fantasien, finmotorikken og hjernens udvikling. Børnene udvikler både koncentrationsevnen og empati, desuden evnen til at sammenholde viden og tænke abstrakt og hermed få nye idéer.

Mere

Rosenborggade 5, Diverse: Undervisning 7 mødegange kl. 18-21.30

Glaskursus - fusing og slumping

For dig, der er fascineret af glas og har lyst til selv at prøve at arbejde med materialet.

Mere

Online event, Virtuel: Online event kl. 16-17

Online læsefællesskab: LGBTQ+ i litteraturen

Vær med i et online læsefællesskab, som går tæt på LGBTQ+ i litteraturen. Læsefællesskabet er en mulighed for at gå tæt på tematikker og problematikker via litteraturen og mødes med andre læsere på tværs af landet. Vi mødes online i efteråret 2022.

Mere

Fri entré

Online event, Virtuel: Online event kl. 16-17

LGBTQ+ Onlinelæseklub

Vær med i et online læsefællesskab, som går tæt på LGBTQ+ i litteraturen.

Mere

Fri entré

Apa afspændingspædagogernes aftenskole, Motion: Gymnastik/aerobic 8 mødegange kl. 09.30-12.15

Efterfødsel for flergangsfødende

Efterfødselskursus for flergangsfødende. Til dig, der er blevet mor igen. Et kursus med tid og plads til både dine og dit barns behov. Du får brugt kroppen, stimuleret dit barn og talt med andre flerbørnsmødre.

Mere

Sundhedshuset - Nykøbing F, Diverse: Undervisning 10 mødegange kl. 18-19.40

Fransk

Lær fransk af Katleen: Samtale, udtale, grammatik når det falder naturligt, aktuelle emner tages op, kulturen osv. Niveau og materialer afhænger af deltagernes niveau og ønsker.

Mere

Odsherred IT- og Iværksætterhus, Diverse: Undervisning 8 mødegange kl. 15-17.15

Italiensk for viderekomne

De to tidligere hold slås sammen til et, og vi forsætter med. at læse i en italiensk bog og samtale omkring den, der puttes stadig lidt. grammatik på, men holdet er først og fremmest et konversationshold. Man er nødt.

Mere

Taastrup Medborgerhus, Diverse: Undervisning 9 mødegange kl. 17-18.50

Spansk - Niveau 1

Vi arbejder videre med de mest brugte ord og udtryk i hverdagssituationer. Der vil være fokus på, at du hurtigt kommer til at kunne sige noget på spansk.Begynder med en repetition.

Mere

Rønnebærhus Aktivitetscenter og Daghjem, Udstilling: Billedkunst kl. 15:00

Billedkunstner Susanne Pulliam

Susanne Pulliam (1951). SP har altid tegnet, men startede med oliemaling som 18-årig. SP var i to år elev hos Grethe Bagge, men tog desuden kurser hos andre kunstnere. For 5 år siden startede SP med akrylmaling. Nogle af disse billeder ses på Rønnebærhus.

Mere

Fri entré

Aktivitetshuset Ebeltoft, Diverse: Undervisning 10 mødegange kl. 11-12.50

Fransk - øvede

Deltagerne på dette kursus forventes at have et vist kendskab til fransk! Man kan ikke mere kalde sig " letøvet", men behøver på ingen måde at kunne tale sproget flydende! Vi hjælper hinanden, har det sjovt og lærer samtidigt en masse.

Mere

FOF Huset, Diverse: Undervisning 10 mødegange kl. 14-15.40

Fransk B1+

Mere

Træmuseet, Diverse: Undervisning 10 mødegange kl. 14-17

Møbel restaurering

Reparation af gamle møbler, er bl.a. noget af det du kan lære på dette kursus. Du lærer forskellige træsorter at kende og du kommer til at hygge dig med 2 undervisere der virkelig kan deres kram.

Mere

Ikast-Brande Bibliotek, Diverse: Undervisning 10 mødegange kl. 15-16.40

Engelsk konversation

Vi læser og diskuterer noveller, essay og korte fortællinger fra den engelsktalende verden og emner af interesse for eleverne. Der vil være rige muligheder for at øve sig i mundtlig engelsk på et højt niveau.

Mere

Atelier v/Stefan Wurzel, Diverse: Undervisning 10 mødegange kl. 17-18.40

Foto - grundlæggende

Kunne du tænke dig at lære, at gå fra fra teknik til æstetik? Og hvordan kameraets indstillinger kan påvirke det resultat du ønsker? Så er dette kursus lige noget for dig. Det begrænsede deltagerantal (max.

Mere

Østre Skole, Diverse: Undervisning 10 mødegange kl. 18.30-20.40

Strikkekursus

Lær eller genopfrisk de grundlæggende teknikker og begreber i strikning - slå masker op, lukke af, ret, vrang, indtagninger, udtagninger. Vi øver os på de forskellige teknikker, læser opskrifter og lærer forkortelser.

Mere

Laurbjerghallen, Motion: Gymnastik/aerobic 10 mødegange kl. 19-20.10

Yoga for alle

Ønsker du at finde styrke, smidighed og bedre balance og øget. bevidsthed fysisk som psykisk?. Så skulle du prøve at gå til Hatha yoga! Hatha. yoga veksler mellem stræk, opspænding/styrkende, afslappelse og smidighed.

Mere

Heerup Museum, Diverse: Undervisning 11 mødegange kl. 17-18.40

Grafiske teknikker - i Heerups fodspor

Gå i Henry Heerups fodspor og bliv introduceret til det grafiske tryk. Lær de grundlæggende teknikker og bliv i stand til at skabe tryk med linoleum og collografi. Kursusmaterialer er inkluderet i prisen.

Mere