Spring til indhold

Arrangementer

Blicherskolen, Diverse: Undervisning

Klaver eller guitar i Spentrup

Mere

Art space - Atelier & Galleri, Diverse: Undervisning 10:00-14:15

Akrylmaleri og inspirationsproces - Modul 2

Kunstskolen ART SPACE på Kronborg Slot.Der vil være en introduktion, og fælles gennemgang af alle projekter. Kurset henvender sig primært til øvede, men begyndere er også velkommen.

Mere

Pris: 1875 kr

Kursuscenter Friheden, Diverse: Foredrag 5 mødegange kl. 15-17

Udsyn med indsigt - Japan

26. oktober. Mine møder med Japan og japanere. En beretning om næsten 40 års arbejdsliv og hverdagsliv med Japan og japanere. Japanere er ikke så forskellige fra os andre, som mange tror ved første øjekast.

Mere

Vinderup Hallerne, Motion: Gymnastik/aerobic 7 mødegange kl. 09-10.30

Hathayoga

I Hathayoga arbejder vi med de klassiske stillinger med fokus på styrke, fleksibilitet, balance. koncentration og åndedræt for at opnå en følelse af ro i sindet og velvære i kroppen.

Mere

Nordre Fælleshus, Diverse: Undervisning 7 mødegange kl. 09-14

Akrylmaleri for let øvede og øvede

Har du stiftet. bekendtskab med det visuelle udtryk gennem akrylmaling og har oplevet de mange. muligheder ved valg af farve, komposition, perspektiv og teknik, men har behov. for ny inspiration?. Gennem en dygtig.

Mere

Vinderup Realskole, Motion: Gymnastik/aerobic 7 mødegange kl. 11-12.30

Yinyoga

I Yinyoga arbejder vi med de klassiske stillinger med fokus på styrke, fleksibilitet, balance. koncentration og åndedræt for at opnå en følelse af ro i sindet og velvære i kroppen.

Mere

Yinhuset, Motion: Andet motionstilbud 7 mødegange kl. 15-16.30

Yoga for udbrændte, stressramte og nedstemte - Haderslev

Føler du dig udbrændt og nedkørt? Døjer du med stress? Prøv. yoga - oplev den genopbyggende og blide side af yogaen og mærk hvor fantastisk. den er, også for dig der ikke har det godt lige nu. Gennem forskellige øvelser.

Mere

Børnekulturstedet Karens Minde, Diverse: Baby/barsel kl. 14

Babyrytmik for 3-12 mdr., onsdage 14.00 - 14.45

På babyrytmikholdet skal vi lege, synge og spille med børnene. Rytmik stimulerer dit barns motorik, rytme og musikalske sans. Det udvikler barnets evne til opmærksomhed, koncentration, lytning, reaktion, hukommelse og samarbejde.

Mere

Entré: Barn og voksen 300 kr

Børnekulturstedet Karens Minde, Diverse: Workshop kl. 16

Rytmik for 1-2-årige, onsdage 16.00 - 16.45

På rytmikholdet skal vi lege, synge og spille med børnene. Rytmik stimulerer dit barns motorik, rytme og musikalske sans. Det udvikler barnets evne til opmærksomhed, koncentration, lytning, reaktion, hukommelse og samarbejde.

Mere

Entré: Barn og voksen 300 kr

Børnekulturstedet Karens Minde, Diverse: Workshop kl. 17

Rytmik for 3-5-årige, onsdage 17.00 - 17.45

På rytmikholdet skal vi lege, synge og spille med børnene. Rytmik stimulerer dit barns motorik, rytme og musikalske sans. Det udvikler barnets evne til opmærksomhed, koncentration, lytning, reaktion, hukommelse og samarbejde.

Mere

Entré: Barn og voksen 300 kr

Statens Museum for Kunst, Diverse: Workshop kl. 17.45-19.45

Kreativ workshop: Matisse, rødvin og papirklip

Lad dig inspirere af den franske mester Henri Matisse og vær med, når vi skaber vores egne små papirklip.

Mere

Entré: 145 kr

Samsø Skole, Diverse: Undervisning 4 mødegange kl. 17-20.30

Mad, mænd og fællesskab

Lav mad sammen med andre mænd. I samarbejde med kok Peer Frausing fra Brundby, starter vi nu et lille kursusforløb med indtil videre 4 mødegange for mænd, der holder af at lave mad, og synes det kræver lidt øvelse at læse opskrifter.

Mere

Gigantium, Motion: Andet motionstilbud kl. 19.30-21

Curling Kick-off - oktober 2022

Der har lige været curling til OL og du kan nu tilmelde dig vores kick-off, begynderkursus i Aalborg Curling Klub. Du kommer på et hold med masser af sjov sammen med andre begyndere og lærer alle spillets elementer fra bunden på begynder-niveau.

Mere

Pris: 500 kr

Apa afspændingspædagogernes aftenskole, Motion: Gymnastik/aerobic 8 mødegange kl. 12.50-15.15

Fødselsforberedelse for flergangsfødende

Til dig, der skal være mor igen. Du bliver forberedt til den kommende fødsel og den udvidede familie. Du har mulighed for at tage din fødselspartner med en undervisningsgang - den 23. november.

Mere

Antvorskov Skole, Diverse: Undervisning 8 mødegange kl. 17-18.30

Spansk - grundlæggende - med Karen Domke på Antvorskov skole

Begynderhold. Den bedste måde at lære et nyt sprog. er at tale det. I min måde at undervise på, lægger jeg vægt på at bruge den. metode, som virkede for mig, da jeg lærte dansk. Personligt, synes jeg, at den.

Mere

Glimmengaard, Diverse: Undervisning

Blomsterkurser for alle

Hvis der er godt vejr sidder vi måske udenfor, så husk en varm trøje. 1. Vi laver plantedekorationer til ude og inde og samt træer til at stå i potte eller i betonfod.

Mere

Kulturcenter Mariehøj, Diverse: Undervisning 8 mødegange kl. 10-12.35

Klassisk tegning - begyndere og øvede

Drømmer du om at kunne tegne, og har du lyst til at fordybe dig i stregens betydning, perspektivlære, komposition, konstruktion, proportioner, lys og skygge, så er dette kursus lige noget for dig.

Mere

Tullebølle Plejecenter, Motion: Andet motionstilbud 9 mødegange kl. 11-12

Motion på og omkring en stol - Tullebølle

Det er vigtigt at bevæge sig hele livet. På stoleholdet bruger vi stolen som det faste holdepunkt,. og vi laver øvelser både siddende, stående og gående. Vi arbejder med balance,. kondition, koordination og muskelstyrke.

Mere

Frisholm Skole, Diverse: Undervisning 9 mødegange kl. 18-21.15

Mad for rigtige mænd

Er du mand? Vil du lære eller blive bedre. til at lave mad i en hyggelig og afslappet atmosfære? Her får du ny inspiration. og ideer til tilberedning af forskellige retter. Vi vil både lave retter, der er hurtige at.

Mere

Kursuscenter Friheden, Diverse: Foredrag

Onsdag Direkte

10 foredrag og debatarrangementer - det er kun muligt at melde sig til hele rækken. 28. sep. Hvorfor svindlede Britta Nielsen. Journalist på TV 2 Emil Ellesøe Ditzel.

Mere

AOF Vendsyssel - Hjallerup, Diverse: Undervisning 10 mødegange kl. 09-11.35

IT for fortsættere - seniorer

Kurset henvender sig til dig, der har styr på det grundlæggende IT og som gerne vil være mere dus med deres computer, tablet, iPad samt smartphones. På kurset vil vi arbejde med regneark, tekstbehandling og hvad der ellers er af ønsker.

Mere

Ældrecentret Lindehaven, Diverse: Undervisning 10 mødegange kl. 14-16

Porcelænsmaling i Lindehaven

Porcelænsmaling hensyntagende hold. Et lille hold hyggelig med modne damer med plads til et par. M/K mere. Kan du ikke tegne, ryster du på hånden er det ingen hindring, hold.

Mere

Nymarkskolen, Diverse: Undervisning 10 mødegange kl. 16-18.50

Porcelænsmaling

Er et gammelt fag, men stadig lige aktuelt. Har du lyst til at male og tegne, er det måske lige noget for dig. Vi arbejder med traditionelle og moderne teknikker. Porcelænsbrænding sker på skolen.

Mere

Aftenskolernes Hus (kasernen), Motion: Gymnastik/aerobic 10 mødegange kl. 17-18.15

Yoga for alle

På dette yogahold kan alle være med - unge og ældre, mænd og kvinder og alle, der har et aktivt liv med arbejde, familie og andre aktiviteter i hverdagen.

Mere

Fourfeldtskolen, Diverse: Undervisning 10 mødegange kl. 17-18.30

Guitarundervisning

På dette. hold tager vi udgangspunkt i det du allerede kan og bygger på herfra - uanset. om du er ung eller ældre, nybegynder, kan lidt eller meget. Vi tager.

Mere

Foreningscenter, Diverse: Undervisning 10 mødegange kl. 17-18.40

Tysk - let øvede, A2,1 + A2,2

Du lærer at begå dig i det offentlige rum på tysk, og får kendskab til landets kultur, historie og samfundsmæssige forhold.

Mere

Østre Skole, Motion: Danseundervisning 10 mødegange kl. 19-20

Ballroom Fitness - Dans dig glad!

Dans dig glad uden en partner, men gerne med en masse venner! Ballroom fitness er for dig, der elsker at danse standard- og latin-dans efter glad musik, og du behøver ingen partner.

Mere

Ahlmann-Skolen, Diverse: Undervisning 10 mødegange kl. 19-20.40

Engelsk for let øvede A2-B2

Mere

Lindevangskolen, Diverse: Undervisning 5 mødegange kl. 17-21

Vietnamesiske hverdagsretter - mad og fortællinger - begyndere

Tag med på en rejse igennem det autentiske Vietnam via madopskrifter og fortællinger fra underviser og journalist Theresa Nguyen. Vi dykker ned i klassiske retter og tilbereder dem på ægte vietnamesisk manér.

Mere

Beder Gartnerskole (Jordbrugets Uddannelsescenter Århus), Diverse: Undervisning 6 mødegange kl. 16-20

Syning 2 - Beder

Har du lyst til at sy tøj til dig selv og familien, så deltag i Fælles. Fritids syværksted. Holdet er for øvede. Vi arbejder videre ud fra dine. grundmønste, så vi i fællesskab kan designe netop din ide, så du få bukser,.

Mere