Spring til indhold

Arrangementer

Kulturkasernen, Motion: Gymnastik/aerobic 9 mødegange kl. 10.45-12.15

Yoga for gravide

Gennem. nærværende bevægelse skaber vi opmærksomhed og bevidsthed på kroppen, den. gravide krop som konstant er under formskiftning. Du vil blive inviteret. til, at forbinde med dig selv og med din baby. Jeg.

Mere

Kulturkasernen, Motion: Gymnastik/aerobic 9 mødegange kl. 12.45-13.45

Efterfødsels yoga

Til dig der ønsker, at mærke og genskabe forbindelsen til din krop efter. fødslen. Til. efterfødselsyoga vil der være fokus på, at give dig en følelse af samling igen,.

Mere

Egeskov Slot, Udstilling: Historisk kl. 10-16

Egeskov Vinteråbent

VINTERÅBENT fra den 10. december 2022 til 28. april 2023, med adgang til Egeskovs lege- og udstillingstilbud.

Mere

FOF Musikskolen Nørreport, Diverse: Undervisning

Sang for brummere - daghold

Synes du, at du synger falsk eller »ikke har en tone i livet«? Her kan alle være med - begejstringen og sangglæden er i centrum, uanset om du er begynder eller har sunget før.

Mere

Fabrikken - Center for sundhed, Motion: Gymnastik/aerobic

Rygtræning og motion for hele kroppen med Hanne Sømark på Fabrikken i Slagelse

Kurset henvender sig til personer, der har rygproblemer eller andre gener fra bevægeapparatet. Vi forsøger at bedre deltagernes kropsbevidsthed for derved at forebygge belastningssygdomme.

Mere

Uddannelseshuset, Motion: Andet motionstilbud 10 mødegange kl. 10-11.30

Tai Chi 18 Qigong - Vejen til at opleve ro i krop og sind*

Tai Chi 18 Qigong er en mindful bevægelsesform med 18 øvelser, hvor kroppen arbejdes igennem med langsomme, blide og flydende bevægelser og stræk kombineret med en naturlig dyb vejrtrækning.

Mere

Kunsten - Museum of Modern Art, Aalborg, Diverse: Workshop 10:15-12:15

Kunsten Senior

I denne omvisningsrække byder Kunsten dig inden for til fordybelse i og samtaler om kunsten over fire hyggelige formiddage på museet.

Mere

Entré: Pris pr. billet pr. dato: 60 kr inkl. en kop kaffe i Brasserie Kunsten. Udover billet til Kunsten Senior, skal du også købe entré til museet

AOF Billedværkstedet, Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 09.30-14

Keramik

Vil du gerne introduceres. til den keramiske verden: Håndværket, de forskellige slags ler og alle de mange. muligheder, der findes?. Hver gang når vi mødes,.

Mere

FOF Sønderborg, Diverse: Foredrag 4 mødegange kl. 09.30-11.30

Kulturhøjskole - 4 foredrag i foråret 2023

Her kan du i et hyggeligt fællesskab få tilfredsstillet både nysgerrighed og videbegær med inspirerende foredrag og fortællinger. Du kan læse mere om de enkelte foredrag og foredragsholdere på vores hjemmeside, så dette er blot en appetitvækker.

Mere

Nordatlantisk Hus, Udstilling: Billedkunst kl. 16:00

UDSTILLING // Grønlandske motiver // Erika Nicolaisen

Nordatlantisk Hus udstiller malerier af den 86-årige kunstner Erika Nicolaisen på 2. sal. Erika er selvlært kunstner og finder sin inspiration i den smukke østgrønlandske natur. Erika deltager i åbningen den 26.01.23 kl.16-18.

Mere

Fri entré

Kolding Uddannelses Center (KUC), Diverse: Undervisning 8 mødegange kl. 10-19

Fredagshøjskolen 2023 forår

Mere

Ordrup Bibliotek, Udstilling: Blandet/Ukendt kl. 06

Udstilling: Pippi

"Når man er ekstra stærk, har man en særlig forpligtelse til at være sød ved andre".

Mere

Kulturcenter Mariehøj, Diverse: Undervisning 14 mødegange kl. 10-15

Realisme og de gamle maleteknikker

Nye deltagere bedes kontakte AOF eller underviseren inden tilmelding. På dette kursus lærer du at male som de gamle mestre og at omsætte dine smukke skitse-streger til farvestrålende og udtryksfulde malerier på lærredet.

Mere

Odder Svømmehal, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 11.35-13.05

Mediyoga og Mindfulness yoga (Hensyntagende)

Mediyoga er en svensk udviklet yogaform, ud fra det mest oprindelige og kraftfulde inden for traditionel yoga. Mediyoga søger at skabe sundhed og balance hos mennesker. I Mediyoga bruges vibrationens og stemmens kraft via mantraer.

Mere

Dragør Skole, Diverse: Undervisning 14 mødegange kl. 16-18.35

Sang og stemmedannelse - Dragør

Bliv bedre til at synge og bruge din stemme korrekt. Styrk din præstation i korsammenhænge og fællessang, eller bliv bedre til solosang. Du arbejder med den grundlæggende teknik, der vil hjælpe din stemme til at blive bedre, smidigere og stærkere.

Mere

Vestjydsk Fritidscenter, Motion: Andet motionstilbud

Træning i varmtvandsbassin

Har du gigt, rygsmerter, stive led eller kan du ikke dyrke. motion på almindelig vis er der stor sandsynlighed for at du vil få gavn af at. træne i varmt vand. Træning i varmt vand bevirker at du bedre kan bevæge dig og. blødgør stive muskler.

Mere

Svømmeklubbben SMUT, Motion: Svømmetræning 09:00-9:45 & 09:45-10:30

Aquapunkt - Balance og stabilitet

Skånsomt træningstilbud rettet mod kvinder og mænd med f.eks. gigt eller behov for genoptræning. Undervisningen foregår i terapibassin med øvelser, hvor vandets modstand udnyttes. Balance- og styrketræning, hvor kroppen ikke belastes.

Mere

Pris: 675 kr

Svømmeklubbben SMUT, Motion: Svømmetræning 11:45-12:45

Vandgymnastik med instruktør

Holdet er for medlemmer af ældresagen, der ønsker en skånsom træning, hvor der også er mulighed for at få pulsen op, og tilmelding sker via Ældresagen i Terndrup. Kontakt venligst Kaj Andersen på mobilnr. 61305450.

Mere

Pris: 500 kr

Ry Sognehus, Diverse: Undervisning 15 mødegange kl. 10-12

Ry Seniorkor

Er et dynamisk og aktivt kor for pensionister mm. Koret synger trestemmigt og repertoiret er meget bredt og består af dansk og udenlandsk populærmusik, danske sange og viser mm.

Mere

Frederiksberg Have Yoga, Motion: Gymnastik/aerobic 16 mødegange kl. 10.30-12

Frederiksberg Have Yoga

Yoga for dig med. skavanker og særlige hensyn. Lider du af spændinger, smerter eller andre fysiske. skavanker? På vores hold underviser vi i hensyntagende yoga, som er skånsom. træning i et roligt tempo. Med yoga kan du.

Mere

KBH K, Fiolstræde, Diverse: Workshop kl. 8 mødegange kl. 17-21

Romanen - en gang om måneden

Du vil gerne skrive en roman, men hvordan kommer du i gang, skriver dig ind i den og får den afrundet?. Hvordan kan du f.eks. omsætte dine livserfaringer til fiktion eller skrive fantastisk? Hvordan får du et levende, litterært sprog?

Mere

Multisalen ved fodboldstadion, Motion: Danseundervisning 11.30 -12.30

Linedance i Støvring

Linedance for seniorer og dig, der har formiddagen ledig. Nyt hold Absolut begynder starter onsdag den 7. september kl. 11.30 -12.30 Kom og prøv den første måned gratis Tag et par dansesko i hånden og oplev dansens glæde og positive.

Mere

Pris: 400 kr ½ sæson

Fruerlundparken, Musik: Folk/Vise/Country 14:00 - 24:00

Country I Parken 2023

Live country musik fra både ind- og udland i festtelt. Arrangementet har også vores egen country campingplads, hvor man kan bestille plads når man køber billet.

Mere

Entré: Fra 200 kr til 375 kr + gebyr

Mønten, Teater: Show/stand up kl. 19-02

Dream Forest - New Chapter

Fredag d. 28 april. åbner Mønten op for den magiske portal der vil føre dig ind i drømme skoven. Dream Forest er et elektroniske musik events. Hvor der fokus på psytrance og et spirituelt sceneshow.

Mere

Entré: 85 kr

Vendelbohus, Diverse: Andet kl. 19.30

Hausgaard 2023 - "The Danish Dane"

Niels Hausgaard gæster endnu engang Hjørring. Denne gang rammer Hausgaard sin hjemstavn som afslutningen på hans hans 2023-turné Forsalget starter d. 3. oktober kl. 10 på billetten.dk.

Mere

Entré: 395 kr

Skulpturparken Blokhus, Udstilling: Skulptur kl. 10

H.C. Andersens Eventyr udformes i sand i Skulpturparken Blokhus

I år åbner Skulpturparken Blokhus for 11. sæson af Blokhus Sandskulptur Festival 25. april. Fra denne dag vil nogle af verdens førende sandskulptører udforme enorme sandskulpturer efter temaet: H.C Andersens Eventyr.

Mere

Entré: 125 kr

Fredericia Bibliotek & Velkomstcenter, Diverse: Marked/byfest kl. 08-19

Tøjbytteskabe

I anledning af bibliotekernes Verdensmålsuge sætter Fredericia Bibliotek fokus på bæredygtigt tøjforbrug.

Mere

Fri entré

FOF Køge Bugt, Diverse: Undervisning 2 mødegange kl. 10-14

Positiv psykologi

Handler i sin enkelthed om at bruge den positive tilgang i samværet med andre mennesker. Og det er uanset om det er i det private eller på arbejdspladsen.

Mere

FOF København, Diverse: Undervisning 2 mødegange kl. 10-16.15

Portrætfotografering i dagslys

Kom og lær, hvordan du tager gode, personlige portrætter i dagslys. Og hvordan du nemt kan finde og skabe et godt lys til dit portræt, både inde og ude. Kurset er en kombination af oplæg, sparring mellem kursisterne og portrætfotografering.

Mere

Læringshuset, Diverse: Undervisning 4 mødegange kl. 09-11.35

Graffiti for børn 10-15 år

Aldersgruppe: 10 - 15 år. Her får du muligheden for at lære at omdanne simple bogstaver til mere fyldige og levende bogstaver og udfylde med farver, skygger og meget andet.

Mere