Spring til indhold

Arrangementer

Rønde Skole, Diverse: Undervisning 6 mødegange kl. 18.30-21.15

SyCafé - torsdag lige uger

Her er syholdet for dig som gerne vil have hjælp og vejledning til dine syprojekter. Sammen finder vi løsninger som passer dig og dit niveau. Det giver en fantastisk fornemmelse at sy feks en bluse som sidder perfekt.

Mere

Skolen for Kreativ Fritid, Viborg, Diverse: Undervisning 7 mødegange kl. 09-14.30

Beklædningssyning - torsdag kl. 9:00-14:30

Til de syglade. Du kan sy det tøj du vil efter eget valg. Du vil få vejledning og hjælp til mønstertilretning i forhold til personlige mål, til grundlæggende sy teknikker og sy finesser, samt personligt tilretning af tøjet.

Mere

Sundby Idrætspark, Motion: Fodboldtræning kl. 15-14.55

AC Amager Academy - Målmandstræning (uge 3-6 og 8-13 = 10 ugers forløb)

AC Amager Academy tilbyder Målmandstræning (uge 3-6 og 8-13 => 10 ugers forløb). Det koster 1250 kr for 10 træninger og vi har lige nu følgende pladser ledige:.

Mere

Pris: 1250 kr

Sundhedscenter Skagen, Motion: Andet motionstilbud 10 mødegange kl. 14-14.45

Motion for dig - Skagen - Torsdag

Træningstilbud til dig der gerne. vil være mere aktiv i hverdagen og styrke din krop. Vi arbejder med forskellige. motionstemaer, og træningen tilrettelægges, så alle kan være med, også selvom du. ikke er vant til at bevæge dig.

Mere

Rønbækskolen, Diverse: Undervisning 10 mødegange kl. 18.45-21

Porcelænsmaling for begyndere og øvede

Er du også helt. tosset med smukt porcelæn? Her lærer du kunsten at dekorere det, eller bliver. endnu bedre til det. Her plads til både nybegyndere og øvede. Vi arbejder med. det sidste nye og spændende inden for porcelænsmaling.

Mere

Kildegården, Musikkens Hus, Diverse: Undervisning 11 mødegange kl. 10.45-11.30

Rytmik for 5-12 mdr

Ved Onlinetilmelding efter opstartsdato beregnes automatisk en ny pris for de. resterende gange. Henvendelse til kontoret på: rytmik.roskilde@gmail.com eller tlf.: 30 649 642.

Mere

Idrætscenter Midtfyn, Motion: Gymnastik/aerobic 12 mødegange kl. 09-10.30

Yoga

Hatha Yoga og meditation. Jeg begyndte at dyrke yoga for 12. år siden hos Nordisk Yoga, hvor jeg også er uddannet Hatha Flow yogalærer. I. Hatha Flow arbejder vi på at koordinere bevægelser og åndedræt, hvilket skaber.

Mere

Idrætscenter Midtfyn, Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 11-12.30

Yoga - skånehold

Undervisningen er tilrettelagt for deltagere med særlige vanskeligheder med. kroppen. Hatha Yoga og meditation.

Mere

Birkegården, Motion: Gymnastik/aerobic

Hatha yoga

Undervisningen tager udgangspunkt i Hatha yoga, der går ud på at balancere kroppen og nervesystemet. I timen indgår bl.a. flows, styrkende øvelser, balance, stræk, og åndedrætsøvelser.

Mere

Nordatlantisk Hus, Udstilling: Blandet/Ukendt kl. 16:00

Blandt Grønlændere i Danmark

Nordatlantisk Hus huser vandreudstillingen 'Blandt grønlændere i Danmark', en udstilling om identitet og det at flytte til Danmark hos grønlændere. Udstillingen er lavet af museet 'Knud Rasmussens Hus' og 'Identity on the line'.

Mere

Fri entré

Nordatlantisk Hus, Udstilling: Blandet/Ukendt kl. 16:00

UDSTILLING // Blandt grønlændere i Danmark

"Blandt grønlændere i Danmark" er en rejseudstilling, der har fokus på de to emner identitet og migration. Udstillingen er bygget på mere end 20 timers interview med 11 grønlændere i Danmark.

Mere

Fri entré

Vestjyllands Kunstpavillon, Diverse: Foredrag 4 mødegange kl. 09.30-12.30

Højskoledage i Videbæk

Vi starte kl. 9.30 med kaffe og rundstykker. ca. 40 kr. Kl. 10.00 er der sang fra Højskolesangbogen og foredrag. Torsdag, den 3. november 2022. kl. 9.30-12.30. Artist talk med. Mariane Lyngsø og.

Mere

Sædding Centret, Diverse: Undervisning 18 mødegange kl. 09.30-11

Engelsk til rejsebrug for meget letøvede

Du har haft engelsk I folkeskolen og. måske på videre uddannelser eller lignende, men kan ikke huske så meget fra. undervisningen. Men faktisk forstår du en del engelsk.

Mere

Trekløverskolen Falkenborg, Diverse: Undervisning 18 mødegange kl. 17-18.40

Italiensk øvede og avanceret

Du er gået til italiensk i mindst to sæsoner og har et dybere kendskab til sproget. Endvidere er dit ordforråd stort nok, at du er i stand til at forstå mere nuancerede tekster.

Mere

Mariannes blomster & Brugskuns, Diverse: Undervisning 6 mødegange kl. 19-21.45

Anderledes blomsterbinderi - NYT kursus i Aabenraa

Anderledes blomsterbinderi: Lav din egen fantasifulde buket. Elsker du pynt og at være kreativ, så er denne workshop lige. noget for dig, for her får du inspiration til hvordan at lave dine helt egne,.

Mere

Den Hvide By, Motion: Gymnastik/aerobic 20 mødegange kl. 12.45-14.15

Pilates System for begyndere - hensyntagende

Med Pilates System tager vi udgangspunkt i kroppens eget naturlige korset - ryg-, mave og bækkenbundsmuskulaturen - og styrker og smidiggør dem, så de støtter hinanden. Du bliver med andre ord stærk og smidig "indefra og ud".

Mere

Kolding Uddannelses Center (KUC), Diverse: Undervisning 20 mødegange kl. 17-18.50

Engelsk 3 - A2 niveau 2. del (Ældre Sagen)

I samarbejde med Ældre Sagen. Når du er ved at være god til at tale engelsk. Vi udbygger niveauet for de samtaler, du kan føre på engelsk, så du kan klare de lidt mere udfordrende situationer i hverdagen.

Mere

Tårnby Skole, Diverse: Undervisning

Syning

Du lærer at sy efter færdige snitmønstre eller egne grundmønstre. Du får vejledning i valg af materialer, farver og design. Bliv kreativt inspireret til at få gang i symaskinen. Lær om syteknikker som gør, at dit tøj ser professionelt ud.

Mere

Den Hvide By, Motion: Gymnastik/aerobic

Pilates System for øvede - hensyntagende

Med Pilates System tager vi udgangspunkt i kroppens eget naturlige korset - ryg-, mave og bækkenbundsmuskulaturen - og styrker og smidiggør dem, så de støtter hinanden. Du bliver med andre ord stærk og smidig "indefra og ud".

Mere

Byskolen, Motion: Gymnastik/aerobic 22 mødegange kl. 15.15-16.15

Callanetics for Fibromyalgi- eller gigtramte

Disse hold er med få deltagere, der ikke kan deltage på større, almindelige hold. Callanetics styrker og smidiggør musklerne, giver balance og bedre kropsholdning. Ingen opvarmning med hop og løb.

Mere

FOF Aalborg, Diverse: Undervisning kl. 19 mødegange kl. 09.30-12

FOF højskole torsdag

Se denne sæsons program ved at klikke her.

Mere

Gjern Kultur og Idrætscenter, Diverse: Lyrik/oplæsning kl. 6 mødegange kl. 19-21.20

Litteraturkreds

(Torsdag. aften). Har du lyst til at være med i en. litteraturkreds?. Glæden ved at læse litteratur bliver. ekstra stor ved at dele den med andre. Det er forskelligt, hvad vi hver især kan.

Mere

Bolbro Brugerhus, Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 13-15.45

Patchwork

Torsdag 13.00-15.45, undervisning i lige uger. Kom og lær grundbegreberne til at sy patchwork. Du kan vælge at sy i hånden eller på maskine.

Mere

Strandskolen, Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 15.15-18

Sykursus

Vil du gerne sætte dit personlige præg på garderoben til dig selv og familien?. Vi arbejder ud fra modeblade og basismodeller nøjagtigt tilpasset både i design, farver og stof.

Mere

FOF Kursuslokaler, Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 15.30-18.05

Design med nål og tråd - B. Andersen - hver 2. uge

Vil du sætte dit personlige præg på garderoben til dig selv og familien - både store og små. Vi arbejder ud fra modeblade og basismodeller, tilpasset i design, farve og stof, med alle de nye detaljer.

Mere

FOF Kursuslokaler, Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 19-21.35

Design med nål og tråd - Vivian - hver 2. uge

Vil du sætte dit personlige præg på garderoben til dig selv og familien - både store og små. Vi arbejder ud fra modeblade og basismodeller, tilpasset i design, farve og stof, med alle de nye detaljer.

Mere

Samsøgade skole, Motion: Gymnastik/aerobic

Rytmisk bevægelse

Holdet er for kvinder og mænd i alle aldre. Vi vægter. følgende kropskompetencer: Kredsløbstræning - bevægelighed - rytmik til god. musik - styrke - udholdenhed - udstrækning - afspænding - socialt samvær.

Mere

Lundergaardskolen, Motion: Danseundervisning 15:30 - 16:25

ShowDance i Lundergård: 3. 6. klasse

Dette er et kanon hold for dig der har lyst til at danse, alle kan være med. Dansetimerne bliver fyldt med seje koreografier og fede dansemoves. Vi skal også lege og have det sjovt. Vi mødes hver torsdag kl. 15:30.

Mere

Pris: 455 kr

Øster Farimagsgades skole, Diverse: Undervisning 19 mødegange kl. 18-21.10

Knipling

Er et gammelt og smukt kunsthåndværk og en del af den danske historie og kulturarv. Håndkniplinger er igen blevet populære - f.eks. på beklædning, på dækketøj eller som dekoration.

Mere

Syhjørnet, Diverse: Undervisning 21 mødegange kl. 09-11.45

Syning og tilskæring - torsdag formiddag

Lof syskolen råder over symaskiner og overlockere. Men du skal selv medbringe dit eget sygrej. Du er også velkommen til at tage din egen symaskine med, det er dog en forudsætning, at din maskine er i orden (vi reparerer ikke).

Mere