Spring til indhold

Arrangementer

Kulturcenter Vendsyssel, Diverse: Undervisning 10 mødegange kl. 09.30-12

Torsdagshøjskolen Sæsing - Forår 2023

Forår 2023. Download program Torsdagshøjskolen i Sæsing.

Mere

Tønder Medborgerhus, Motion: Gymnastik/aerobic 10 mødegange kl. 10-11.15

Pilates for alle - Tønder

Pilates er en træningsform hvor du får styrket muskler i mave og ryg, ud over det giver det smidighed og balance. På dette hold vil vi træne liggende og siddende, men stående øvelser.

Mere

Bolbro Brugerhus, Motion: Danseundervisning 10 mødegange kl. 10-11.25

Cirkeldans

Torsdag kl. 10.00-11.25. Dansen er i en cirkel eller kæde, som man har danset gennem tiderne. Dansen følger årets gang. Dansen har glade danse, stille danse og meditative danse. Dertil meget forskellig musik.

Mere

Borgerhuset, Diverse: Undervisning 10 mødegange kl. 10-11.40

Engelsk Konversation - øvede

Engelsk - konversation- øvede. Har du lyst til at genopfriske dit engelsk, så er. dette kursus noget for dig. Dette hold er for øvede. Formålet er at kunne gøre dig forståelig og tale med. personer fra engelsktalende lande.

Mere

Satellitten, Motion: Gymnastik/aerobic 10 mødegange kl. 10-11.50

Yoga - få det bedre

Yoga skaber balance i krop og sind. Undervisningen baseres på fysiske øvelser, der smidiggør muskler og led samt øger koncentrationen.

Mere

Søndre Skole, Diverse: Undervisning 10 mødegange kl. 10-12.45

Åben Værksted Maling

Dette hold kører uden egentlig undervisning, men nybegyndere kan også sagtens være med. Man mødes og sidder og maler, samt henter inspiration fra hinanden.Man skal selv sørge for matrialer, maling, lærred, pensler. Tovholder : Jens Rosenberg og Lene Modin.

Mere

Atelier Hvolgården, Diverse: Undervisning 10 mødegange kl. 10-13

Oliemaling øvet

Du vil blive undervist i oliemaling ud fra det håndværksmæssige aspekt. For begyndere og lidt øvede. Vi vil starte helt fra bunden med at sætte lærred på blendramme og grunde dette.

Mere

Kornloftet, Diverse: Undervisning 10 mødegange kl. 10-14

Torsdagstråde vævning

Dette kursus er for dig der har vævet før, men ønsker den inspiration, der ligger i at diskutere tekstile emner og væve sammen med andre vævere. Mindre erfarne vævere er også velkomne.

Mere

Borgerhuset, Diverse: Undervisning 10 mødegange kl. 13-16

Fransk- konversation

Kurset er en fortsættelse fra sidste sæson. Du får grundlæggende kendskab til. fransk, og målet er, at du kan gøre dig forståelig og tale med franskmænd.

Mere

Søndre Skole, Diverse: Undervisning 10 mødegange kl. 15-17.45

Træværksted Torsdag

Dette kursus er for medlemmer af Ullerslev husflid, der er ikke underviser på men tovholder som vil værre behjælpelig, så er du intresseret i at arbejde med træ kan du købe et medlemskab som koster 100 kr. så får du dette kursus til 300 kr. som dækker.

Mere

Skolen for Kreativ Fritid, Viborg, Diverse: Undervisning 10 mødegange kl. 15.30-18.15

Træarbejde & trædrejning - torsdag kl. 15:30 - 18:15

Træarbejde og trædrejning - Er et kursus, som henvender sig til den kreative. "Gør det selv - mand" M/K, der har lyst til at arbejde med træ. På. værkstedet får du håndværksmæssig vejledning i forhold til netop det projekt, du.

Mere

KulturMix, Diverse: Undervisning 10 mødegange kl. 16-16.45

Klassisk klaverspil

Kamala har fået sin musikalske uddannelse på Azerbaidjans Statslige. Musikpædagogiske Universitet, og har over 20 års erfaring som underviser. Hun går til opgaven ud fra den grundlæggende indstilling at alle kan.

Mere

Sønderjyllands Kunstskole, Diverse: Undervisning 10 mødegange kl. 16-18

Børnebilledskole 1. 3. klasse (forår 2023)

På dette hold vil der være forskellige workshops fra gang til gang med både bundne opgaver og frie opgaver, hvor du skal bruge fantasien. Der skal tegnes meget, og du vil blive introduceret til forskellige tegneteknikker.

Mere

Nyborg Husflidsskole, Diverse: Undervisning 10 mødegange kl. 16-18.45

Billedkunst/Akrylmaling

Går du med en lille kunstner i maven, er et kursus måske noget for dig. Om du er nybegyndere eller øvet, undervisningen er individuel, om du er til abstrakt/natur eller blomster.

Mere

Stenløse Kulturhus, Diverse: Undervisning 10 mødegange kl. 17-17.22

Guitar - akustisk

Vil du gerne lære at spille guitar? Eller vil du bare blive endnu bedre? Spansk/akustisk/western guitar dækker over den spillemåde, hvor man bruger guitaren som akkompagnement til sange, d.v.s. fortrinsvis rytme og becifring.

Mere

Horsens Byskole, Afd. Lindvigsvej, Diverse: Undervisning 10 mødegange kl. 17-18.30

Engelsk (H) for lettere øvede A2, 1

Har du altid haft lyst til at lære engelsk, men har holdt dig tilbage af frygt for ikke at kunne følge med? Så læs her: der er hjælp at hente!

Mere

Kildegården, Oplysningens Hus, Diverse: Undervisning 10 mødegange kl. 17-19.35

Español Trin VII Conversación y gramática

Para estudiantes que ya tienen un español casi perfecto - pero con pequeños errores, que podemos corrigir durante este curso.

Mere

Horsens Byskole, Afd. Lindvigsvej, Diverse: Undervisning 10 mødegange kl. 19-20.30

Spansk for begyndere A1, 1. Nyt hold

Spansk for begyndere A1, 1 Nyt hold. Har du nogensinde tænkt på, hvor meget nemmere det er at bestille mad på spansk, når man kan mestre nogle få, venlige fraser?

Mere

Rønde Skole, Diverse: Undervisning 10 mødegange kl. 19-21.15

Keramik

Har du lyst til at. fordybe dig i keramikkens verden?. Kurset er for alle. begyndere og øvede, da der vil blive taget udgangspunkt i hver enkelt kursist. Du vil kunne lave alt fra små knapper og perler til brugsting, krukker og.

Mere

Søndre Skole, Diverse: Undervisning 10 mødegange kl. 19-21.45

Moderne Knipling

Lær at kniple, eller vedligehold og udbyg dine evner. Der er. mange spændende teknikker, som kan laves til smarte brocher, halstørklæder, pynt. til tøjet, til hjemmet osv. Vi værner om et gammelt, fint håndarbejde på en ny. og spændende måde.

Mere

Skolen for Kreativ Fritid, Viborg, Diverse: Undervisning 10 mødegange kl. 19-21.45

Keramik - torsdag aften kl. 19:00 - 21:45

I dette forløb skal vi lære mange forskellige arbejdsmetoder og teknikker. Der er plads til at alle kan udtrykke sig personligt og kunstnerisk med lerets. uanede muligheder. Udgifter til materialer afhængigt af skabertrang.

Mere

Hørvævsmuseet, Diverse: Undervisning 10 mødegange kl. 19-22

Skaftevævning

På dette kursus lærer du de. grundlæggende teknikker indenfor håndvævning. Undervisningen tager udgangspunkt. i dit eget væveprojekt, hvor du bl.a. lærer om bindingstegning, garnberegning,. trendskæring og opsætning af væven. Og så skal der.

Mere

Birkegården, Motion: Gymnastik/aerobic 10 mødegange kl. 19.15-20.30

Qi gong

Disse træningsformer har været kendt i årtusinder og er et effektivt og gennemprøvet system. Træningen består primært af stående og gående stillinger. Qi Gong stimulerer og forøger gennemstrømningen i hele dit energisystem og dine batterier genoplades.

Mere

Lumsås Forsamlingshus, Motion: Gymnastik/aerobic 11 mødegange kl. 09.30-11.10

Mindful yin Yoga

Holdet. består af yoga øvelser med blide stræk og bevægelser af kroppens muskler og led. og fascier, hvor fokus er at have opmærksomhed på din krop og vejrtrækning. Du guides blidt i at løsne op og slippe tankermylder,.

Mere

Hørvævsmuseet, Diverse: Undervisning 19:00-22:00

Kursus i skaftevævning

På dette kursus lærer du de grundlæggende teknikker indenfor håndvævning. Undervisningen tager udgangspunkt i dit eget væveprojekt, hvor du bl.a. lærer bindingstegning, garnberegning, trendskæring og opsætning af væven. Og så skal der selvfølgelig væves.

Mere

Pris: 1100 kr

Bolbro Brugerhus, Diverse: Undervisning 6 mødegange kl. 09.30-14.05

Syning - beklædning

Torsdag i lige uger 9.30-14.05. Et kursus for dig, som har lyst til at sy og lære mere. Kunne du tænke dig at udvikle din kreative side, få masser af fagligt input? Vi syr tøj efter færdigt tilrettede snitmønstre.

Mere

Søndre Skole, Diverse: Undervisning 6 mødegange kl. 15.30-20.05

Møbelpolstring Eftermiddag

Vær med til at bevare de gode gamle møbler. Lær det gamle. fag møbelpolstring, og du vil glæde dig over, at dine møbler bliver som nye. igen. Undervisningen med vores erfarne instruktør foregår individuelt, og du. medbringer dit eget møbel.

Mere

Ebeltoft Skole, Diverse: Undervisning 6 mødegange kl. 17-21.25

Mad og mænd i Ebeltoft - 2

Madlavning med plads til holdånd, hygge og et godt grin.

Mere

Østerbyskolen, Diverse: Undervisning 6 mødegange kl. 17.30-21.40

Finere madlavning for mænd

Her lærer du at lave mad af kok Arne Haahr Larsen. Der vil hver aften blive lavet en 2-retters menu, enten forret og hovedret eller hovedret og dessert.

Mere

Ådalskolen Bohr, Diverse: Undervisning 6 mødegange kl. 18-21.40

"Rigtige" mænd laver mad

Imponer. konen, kæresten og vennerne. Lær at lave lækker. mad fra bunden med udgangspunkt i sæsonens råvarer (ofte økologiske). Vi laver 2 -. 3 retter hver aften under kyndig vejledning af kokken. Hver aften.

Mere