Spring til indhold

Arrangementer

Dokk1/Aarhus Hovedbibliotek, Diverse: Andet kl. 10-13.30

Aflyst: Se verden i et nyt lys

Et klasseforløb for 6. 8. kl., hvor eleverne individuelt arbejder med at fortolke FN's verdensmål og sammen skaber et stort fællesværk. Hjælp os med at gøre FN's verdensmål mere nærværende!

Mere

KBH K, Fiolstræde, Diverse: Undervisning 5 mødegange kl. 16-20.05

Intensivkurs Deutsch - niveau A2-B1

På en uge bringer vi dit tysk i topform. Hen over fem sammenhængende dage gennemgår vi det tyske sprog, læser tyske tekster og taler tysk sammen, så du vil blive klædt godt på til at kunne begå dig i Tyskland og Østrig.

Mere

Aarhus Musikaftenskole, Diverse: Undervisning 3 mødegange kl. 09.30-11.37

Klaver, rytmisk / all-round, Suppleringshold

Klaver: rytmisk / klassisk / brugsklaver. Dette er et. kort forløb med tre undervisningsgange i januar 2023 (se mødegange), der. er tænkt som en forlængelse af efterårets klaver-kursus fredag, nr. 22259. Men.

Mere

Kulturmaskinen - Farvergården, Teater: Børneteater kl. 19

H.C. Andersen Vinterfestspil - Folk og røvere i Kardemommeby Fredage

Der er mange, der kender historien om røverne Kasper, Jesper og Jonathan, tante Sofie, løven og alle de andre i Kardemomme By i Thorbjørn Egners kendte børneklassiker.

Mere

Center for Ridefysioterapi, Motion: Andet motionstilbud 4 mødegange kl. 10-11.40

Specielt tilrettelagt ridning - Maribo

Ved hjælpe af hestens bevægelser træner vi balance, styrke, koordination. Der er fokus på hver enkelt rytter, hvor vi arbejder udfra den enkeltes behov, niveau og udfordringer. Der er en hjælper til hver rytter, som hjælper med klargøring opsadling.

Mere

Grønnegade Kaserne, Smedjen, Diverse: Foredrag 4 mødegange kl. 13-15.30

Ruslands historie - 4 foredrag

Rusland og Den Baltiske Kampagne under Krimkrigen (1854-1855). Den russiske annektering af Krim i 2014 havde også en klar historisk dimension, da Krimkrigen 160 år tidligere var en af de blodigste i europæisk historie.

Mere

Kunsthal Vejle, Udstilling: Billedkunst Hele døgnet

"Full Colour Brush Imprints"

Malte Fisker er uddannet på Det Kgl. Danske Kunstakademi i 2013. Han har familiær tilknytning til Vejle. I Den blå automat på Banegårdspladsen 6 viser kunstneren nogle små prikmalerier, han eksperimenterer med for tiden.

Mere

Fri entré

Brørup Fysioterapi, Motion: Gymnastik/aerobic 8 mødegange kl. 08.30-09.30

Nakke hold

Holdet er for personer med en "følsom" nakke. Hvis du dagligt har smerter, nedsat bevægelighed og/eller hovedpine, vil dette tilbud være noget for dig.

Mere

Brørup Fysioterapi, Diverse: Undervisning 8 mødegange kl. 10.30-11.30

Babytummel (ca. 2-7 mdr)

Små børn elsker at bevæge sig og mærke kroppen! Og forskerne peger på, at der kun er fordele at hente ved bevægelse og motorik for små børn.

Mere

Vandkulturhuset, Diverse: Undervisning 8 mødegange kl. 14-14.25

Babysvømning 3 - 6 mdr. begyndere

Giv din baby vandglæde, vandtilvænning og. svømmefærdigheder - OBS! Ingen undervisning den 20.01. Dit barn vil lære at begå sig i det våde element på en tryg og sjov måde.

Mere

Vandkulturhuset, Diverse: Undervisning 8 mødegange kl. 14.30-14.55

Babysvømning 6 - 9 mdr

Giv din baby vandglæde, vandtilvænning og. svømmefærdigheder - OBS! Ingen undervisning den 20.01. Dit barn vil lære - eller fortsætte med at lære - at begå sig i det våde. element på en tryg og sjov måde.

Mere

Uddannelseshuset, Motion: Andet motionstilbud 10 mødegange kl. 10-11.30

Tai Chi 18 Qigong - Vejen til at opleve ro i krop og sind. *

Tai Chi 18 Qigong er en mindful bevægelsesform med 18 øvelser, hvor kroppen arbejdes igennem med langsomme, blide og flydende bevægelser og stræk kombineret med en naturlig dyb vejrtrækning.

Mere

AOF Næstved og Susålandet, Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 10-12

Guitar

Dette kursus henvender sig til alle, hvad enten du vil i gang, med at lære at spille guitar, eller have genopfrisket tidligere færdigheder.

Mere

FOF Huset, Diverse: Undervisning 14 mødegange kl. 10.30-14.35

Maleri - abstrakt og figurativt

Mere

Grønnegade Kaserne, Smedjen, Diverse: Foredrag 12 mødegange kl. 13-15.30

Ruslands historie - krige og stormagtsdrømme? 12 Foredrag

Ruslands historie - krige og stormagtsdrømme?. 12 foredrag 2022-2023 v. Tommy P. Christensen. Rusland har i mere end hundrede år haft afgørende indflydelse på Europas historie.

Mere

Parkskolen, Diverse: Undervisning 9 mødegange kl. 15-16.40

Spansk til rejsebrug

Dette kursus hjælper dig til at blive rejseklar, hvis du planlægger ferie i Spanien eller et spansktalende land. Du kommer langt med at kunne de allermest basale gloser, når du rejser rundt i Spanien eller spansktalende lande.

Mere

Seniorcenter Bakkegården, Motion: Andet motionstilbud

Bassintræning for hele kroppen K

I bassintræning bruges vandet fuldt ud i form af dets egenskaber: 1. Opdriften, som bringer én i en vægtløs tilstand, der gør, at overvægtige, mennesker med ledproblemer og andre med tyngdekraften som fjende på land, ubesværet kan motionere i vand.

Mere

Seniorcenter Bakkegården, Motion: Andet motionstilbud 18 mødegange kl. 15-15.45

Bassintræning for XL-XXL Kvinder

Undervisningen foregår i et privat varmtvandsbassin. Du behøver ikke at kunne svømme for at deltage, da undervisningen foregår i et bassin, hvor du kan bunde. Der er max. 6 deltagere på holdet.

Mere

Frederia Sundhedshus, Motion: Gymnastik/aerobic 17 mødegange kl. 09.30-10.40

Gotved

Bevæg hele kroppen igennem med Gotved - få ny energi i hverdagen. Ud fra et funktionelt udgangspunkt arbejder vi alsidigt og varieret med bevægelse. Vi arbejder bevidst med musik og rytme som redskab til at løsne spændinger og frigøre energi.

Mere

Den Hvide By, Diverse: Undervisning 19 mødegange kl. 11.05-13.20

Mindfulness

Vi skal arbejde med lette yoga- og vejrtrækningsøvelser, som du vil have glæde af i mange forskellige situationer i hverdagen - lige fra at opleve en roligere og dybere søvn, til at finde ro i en stresset hverdag, hvor pulsen og presset stiger.

Mere

Slagelse Svømmehal, Motion: Andet motionstilbud

Trim i varmtvandsbassin med Synje Spånager i Slagelse Svømmehal

Træning og bevægelse i varmt vand har flere fordele: Kroppen aflastes pga. vandets opdrift. Vandtrykket stimulerer muskler og kredsløb.

Mere

Egedalshallen, Motion: Gymnastik/aerobic 16 mødegange kl. 09.30-11

Pilates og afspænding

Pilates er et system af stræk- og styrkeøvelser. Pilates styrker din kropsbevidsthed og forbedrer din kropsholdning gennem bevægelser, som giver dig en stærk og smidig krop.

Mere

Folkestedet, Diverse: Marked/byfest

Røde Kors pop-up genbrug

Kom og gør et godt køb, når Røde Kors stiller op med flotte håndplukkede varer fra deres genbrugsbutikker til næsten ingen penge. Fredag d. 27. januar kl. 11.00 - 18.00 og lørdag d. 28. januar kl. 11.00 - 16.00.

Mere

Frederikssund Præstegård, Diverse: Foredrag 15:30-20:00 og 09:30-16:00

Højskoledage 2023, Humor og Livsmod

Mere

Entré: 375 kr

Hørvævsmuseet, Diverse: Andet 18:00-21:00

Kursus i bogbinding

På dette kursus skal vi med enkle bogbindingsteknikker lave et par forskellige typer notesbøger. Vi laver selv klister og beklæder medbragt stof med japanpapir - så bliver det klar til at bruge til omslag til notesbøgerne.

Mere

Entré: 350 kr

Heldagsskolen, Diverse: Undervisning 2 mødegange kl. 16-16.30

Pileflet (hold 1) 27. & 28. jan.23

Der kan flettes traditionelle kurve,. bakker eller kurve på fast bund, ting til haven, fuglehuse, blomsterstativer. De øvede kan flette tasker eller skulpturelle kurve. Hellemai medbringer værktøj og pil.

Mere

Egnshuset Jungshoved Skole, Diverse: Undervisning 2 mødegange kl. 17-16

Pileflet for alle - fredag/lørdag - jungshoved

Weekend. kursus i pileflet. Kom til et superhyggeligt fredag-lørdags kursus i Jungshoved gamle skole, hvor vi fletter alt fra små kurve til større produkter. Alle kan være med både begyndere, let øvede og øvede. Materiale.

Mere

Hørvævsmuseet, Diverse: Undervisning 2 mødegange kl. 18-15

Bogbinding

På dette kursus skal vi med enkle bogbindingsteknikker lave et par forskellige typer notesbøger. Vi laver selv klister og beklæder medbragt stof med japanpapir - så bliver det klar til at bruge til omslag til notesbøgerne.

Mere

Råhuset, Teater: Anden forestilling kl. 19

Philip lillelund's 'yestermorrow' release koncert

Et musikalsk eventyr af episke proportioner.

Mere

Entré: 99 kr

Heidi's Bier Bar, Aalborg, Teater: Show/stand up kl. 19-06

Ladies Night x Cuba

Det er koldt, kedeligt og gråt udenfor, derfor skal vi have sparket op for den en brandvarm fest med Ladies Night! Vi sørger for at der både er kolde drikkevarer, konkurrencer og lidt mandlig underholdning, så festen ikke bliver kedelig!

Mere

Entré: 49 kr