Spring til indhold

Arrangementer

Tjørnegårdsskolen, Diverse: Undervisning kl. 10-16

Lav dine egne olier til kosmetik - søndagsworkshop

At lave sine egne olier er et stort ønske hos mange mennesker. Dels for at være sikker på, at man ikke tilføjer sin krop unødvendige og måske skadelige stoffer.

Mere

Tjørnegårdsskolen, Diverse: Undervisning kl. 17-20.30

Kikærternes Verden - torsdagsworkshop

Kikærter kan meget mere end humus og falafel. Kikærter og bælgfrugter er også en ny - eller genopdaget - måde at spise mere bæredygtigt og klimavenligt.

Mere

Tjørnegårdsskolen, Diverse: Undervisning kl. 17-21.30

Creme og salver med honning og uden tilsætningsstoffer - tirsdagsworkshop

Lær at lave dine egne cremer og salver, som passer til din hud og ikke indeholder fyldstoffer, unødvendige tilsætningsstoffer, kemikalier eller pesticider. Alle produkter er lavet med udgangspunkt i honningbiernes produkter og koldpressede planteolier.

Mere

Tjørnegårdsskolen, Diverse: Workshop kl. 17-20.30

Bælgfrugter for begyndere - mandagsworkshop

De officielle danske klimakostråd anbefaler, at vi spiser mindre kød og flere bælgfrugter - mere specifikt skal vi spise 100 g om dagen.

Mere

Tjørnegårdsskolen, Diverse: Undervisning kl. 10-14.30

Koldrørt sæbe uden tilsætningsstoffer - lørdagsworkshop

Mange mennesker stiller i dag - med rette - spørgsmålstegn ved de ingredienser og fremstillingsmetoder der bruges i kommercielt fremstillede produkter.

Mere

Tjørnegårdsskolen, Diverse: Workshop kl. 17-20.30

Kikærternes verden - mandagsworkshop

Kikærter kan meget mere end humus og falafel. Kikærter og bælgfrugter er også en ny - eller genopdaget - måde at spise mere bæredygtigt og klimavenligt.

Mere

Tjørnegårdsskolen, Diverse: Workshop kl. 17-20.30

Bælgfrugter for begyndere - mandagsworkshop

De officielle danske klimakostråd anbefaler, at vi spiser mindre kød og flere bælgfrugter - mere specifikt skal vi spise 100 g om dagen.

Mere

Tjørnegårdsskolen, Diverse: Undervisning kl. 10-14.30

Fyldte chokolader med honningkaramel o.l. søndagsworkshop

Fyldte chokolader kan umiddelbart virke som noget, der vil tage år at lære. Det er dog slet ikke så svært, og stoltheden kender ingen grænser første gang, at man serverer et stykke chokolade, fyldt med blød honningkaramel.

Mere