Spring til indhold

Arrangementer

Nimb, Diverse: Gastronomi kl. 18-23

1000 Points Dinner

I forlængelse af middagen i fjor med vine gennem 100 år, fra 2021 tilbage til 1921, afholder vi under Copenhagen Cooking en middag med 10 udsøgte vine, der alle har opnået en rating på 100 point i The Wine Advocate.

Mere

Entré: 25000 kr

Hotel- og Restaurantskolen, Diverse: Gastronomi kl. 18.30-21

Klimavenlig grillfest: Nyd fem skønne retter fra grillen

Kom og nyd en lækker grillmiddag, når elever fra Hotel- og Restaurantskolen denne aften forvandler sæsonens grøntsager til fem fantastiske retter -alt sammen i klimaets tegn!

Mere

Entré: 158 kr

Høttepladsen, Diverse: Marked/byfest kl. 19

Optogsfest 2024

Optogsfest torsdag uge 34 for deltagere i optoget. Inkl. mad i teltet, musik med Tip Top og masser af fest!

Mere

Entré: Optogsfesten Vojens Høtte 2024 195 kr

Flæsketorvet, Diverse: Gastronomi kl. 19-21

Kålens Magi: Dolmaer og Delikatesser Fra Verdens Køkkener

Kålens Magi: Dolmer og Delikatesser Fra Verdens Køkkener inviterer dig til at opleve en kulinarisk rejse, hvor kål er i centrum.

Mere

Entré: 299 kr

Forsamlingshuset i Sinding, Diverse: Banko kl. 19:00

Banko

Mere

Fri entré

Weis Stue, Diverse: Marked/byfest kl. 20-20.45

Vægterrundgang i Ribe

Ribes vægtere formår at skabe en helt særlig stemning, når de synger deres vægtervers og fortæller om Ribes dramatiske historie.

Mere

Aktivitetsteltet på festivalpladsen, Diverse: Gastronomi kl. 20-21

Sådan skænker du den perfekte belgiske Duvel-øl - workshop med brygmester Sven Dekleermaeker

(Brewery De Koninck) fra Flandern. Kom med til en workshop, hvor du lærer at mestre kunsten at skænke den perfekte belgiske Duvel-øl. Opdag hemmelighederne bag at opnå den ideelle skumkrone, forbedre aromaen og maksimere smagen af din Duvel.

Mere

Entré: 15 kr

Zoologisk Have, Diverse: Gastronomi kl. 20-23

Lambic øl-smagning og visning af dokumentaren Bottle Conditioned

Bottle Conditioned er en dokumentarfilm om lambic øl af den Oscar-nominerede filmskaber Jerry Franck.

Mere

Entré: 250 kr

Jødisk Informationscenter, Diverse: Gastronomi kl. 13-20

Jødisk madmarked

Jødisk Informationscenter holder endnu engang jødisk madmarked i Krystalgade, hvor du kan komme forbi og smage på de jødiske verdenskøkkener.

Mere

Bjørn & Delfino, Diverse: Gastronomi kl. 17.30-22.30

Krebsegilde på Bjørn & Delfino

Til Copenhagen Cooking danner Restaurant Bjørn & Delfino rammerne om en uforglemmelig aften med kogte krebs ad libitum, vin og snaps!

Mere

Entré: 395 kr

BaneGaarden, Diverse: Gastronomi

Grøn middag i de historiske væksthuse fra Botanisk have

BaneGaarden har overtaget 2 af de historiske væksthuse fra Botanisk have og i foråret 2023, og de har siden været igennem en omfattende renovering.

Mere

Entré: 250 kr

FLUGT - Refugee Museum of Denmark, Udstilling: Historisk kl. 11-12.15

Vandring i Flygtningelejr Oksbøl - Oplev lejren gennem billeder, bygninger og beretninger

Vandretur med erfaren kulturformidler på flygtningelejr Oksbøls asfalt- og grusstier giver et spændende indblik i livet i den gamle flygtningelejr. Fordyb dig i historien bag flygtningelejren gennem billeder, bygninger og rørende beretninger.

Mere

Entré: Billet: 75 kr

Den Lille Franske, Diverse: Gastronomi kl. 17-21

Copenhagen Cooking x Den Lille Franske

Vi hylder kål i al sin pragt! Gå på opdagelse i et kulinarisk eventyr på Den Lille Franske hvor kål er stjernen på tallerkenen! Din vært. Birgit og Mads driver spisebar og vinhandel på Frederiksberg med navnet.

Mere

Entré: 345 kr

Salling, Aalborg, Diverse: Gastronomi kl. 17.30-20

Aalborg - aperol Skydinner

Kom og få en unik social-dinner oplevelse på Salling ROOFTOP i Aarhus. Nyd en eksklusiv middag under åben himmel med panoramaudsigt over byen. Middagen byder på en eksklusiv 3-retters gourmetmenu. Dertil serveres Aperol Spritz ad libitum.

Mere

Entré: 639 kr

Salling, Aarhus, Diverse: Gastronomi kl. 17.30-20

Aarhus - aperol Skydinner

Kom og få en unik social-dinner oplevelse på Salling ROOFTOP i Aarhus. Nyd en eksklusiv middag under åben himmel med panoramaudsigt over byen. Middagen byder på en eksklusiv 3-retters gourmetmenu. Dertil serveres Aperol Spritz ad libitum.

Mere

Entré: 639 kr

Anarkist Bar, Diverse: Gastronomi

Oplev håndværket: ølsmagning

I løbet af disse sessioner dykker vi dybere ned i øllets rige, mangfoldige verden. Vi vil fortælle dig om vores bryggeris historie, forskellige øltyper, bryggeprocesser og meget mere.

Mere

Entré: 195 kr

Flæsketorvet, Diverse: Gastronomi

Kimchi Workshop med Kala , Kimchi-Dronningen

Er du klar til at tage dine smagsløg med på et vildt fermenteringseventyr? Deltag i vores spændende Kimchi-workshop med ingen ringere end Kala, også kendt som Kimchi-dronningen!

Mere

Entré: 299 kr

Lønstrup Madhus, Diverse: Gastronomi 08:00-17:00

Besøg Lønstrup Madhus

Vi har ombygget Lønstrups gamle bank til vores drøm om et madhus med liv fra morgen til aften. Nyd en frokost i vores spiseri, gå på opdagelse i vores madmarked eller book en billet til en af vores kokkeskoler.

Mere

Fri entré

Nakskov Centrum, Diverse: Marked/byfest 11:00 - 18.00

Fredagsmarked i Nakskov

Fredags marked i Nakskov, hver fredag fra nu til sidst i august. dejlige friske vare fra fiskebilen, ostebilen, planter, honning, sæber, creme, frugt, grønt og blomster. Du kan nyde den dejlige markedsstemning på torvet eller fra en af cafeerne.

Mere

Fri entré

Folkehuset Ankersgade, Diverse: Banko 15:00-17:00

Dansktalende pubquiz og fredagsbar

Elsker du at være med til pubquiz, og synes du, at det er hyggeligt at spille sammen med andre hyggelige spillere? Så kom og vær med, når Lis og Karin holder pubquiz på dansk. Du kan sagtens komme alene eller sammen med venner, I bliver sat i grupper.

Mere

Fri entré

Serridslevgård, Diverse: Gastronomi 16:00 - 22:30

Fever-Tree Spirits & Mixers Festival

Vi samler et væld af danske og internationale spiritusbrands til årets havefest! Fever-Tree Spirits & Mixers Festival er to dage fyldt med god smag, ny viden og den hyggeligste stemning.

Mere

Entré: 295 kr

Bingohallen, Hjørring, Diverse: Banko 17:00-21:00

Banko

Kom og vær med! Det koster 12 kr for en plade og man bestemmer selv hvor mange man vil passe.

Mere

Entré: 30 kr

Sixtus Sinatur Hotel, Diverse: Gastronomi 18:00-22:00

Skaldyrsaften på Sixtus

Kom til Skaldyrsaften på Sixtus, når vi dykker under havets overflade, og smager på mange af de ting havet har at byde på. Nyd de fantastiske smage bag panoramaruderne i den stemningsfulde restaurant lige ud til Fænøsund. Reserver bord på vores hjemmeside.

Mere

Entré: 595 kr

Hotel og Restaurant Munkebo Kro, Diverse: Gastronomi Fra kl. 17:30

Helstegt pattegris

Oplev sommerens smagsoplevelse: Helstegt Pattegris hver fredag fra d. 28. juni til og med 23. august 2024 på Munkebo Kro.

Mere

Entré: 265 kr

Cafe Sonja, Diverse: Gastronomi kl. 10-11.30

Kaffe & Kultur: Morgenbyvandring på Vesterbro og Havnen

Vi begynder vores tur ved den hyggelige Cafe Sonja på Vesterbro. Her får du udleveret en kop kaffe og en friskbagt morgenbolle, inden vi begiver os ud for at udforske Vesterbros gader med særligt fokus på kvarterets historie og byudvikling.

Mere

Entré: 75 kr

Festivalpaldsen, Diverse: Gastronomi kl. 12-12.30, 12.30-13, 13-13.30 & 13.30-14

Knivslibnings-workshop med Umut

Tag dine køkkenknive med og kom til vores spændende workshop under Copenhagen Cooking hvor du kan lære dine køkkenknive meget bedre at kende! Når du har været med til workshoppen med Umut ved roret, ved du hvordan du:.

Mere

Entré: 1 kr

TorvehallerneKBH, Diverse: Gastronomi kl. 12-14 & 17-19.30

Fiskemiddag med HAV

Glæd dig til en middag med stimevis af overraskelser fra havet. HAV inviterer til en storslået fiskemiddag, og vi tør godt love, at du ikke går sulten hjem.

Mere

Entré: 450 kr

Folkehuset Møllestien, Diverse: Banko kl. 12-15.30

Banko

Kom til bankospil.

Mere

Entré: Plader og lotteri sælges fra kl. 12-12.45

Flæsketorvet, Diverse: Gastronomi kl. 13-13.45

Kål, kål og atter kål med Claus Meyer

Denne dag vil Claus Meyer slå et slag for dansk kål i flere former og farver, når han udfolder sin kreativitet inden for kålens mange muligheder.

Mere

Flæsketorvet, Diverse: Gastronomi kl. 14-14.45

Dansk kål- og mejerimagi med Philip Grønkjær

Hvordan kan man bruge få men gode mejeriprodukter som smagsgiver i grønne retter? Kok og kulinarisk konsulent Philip Grønkjær tager dig med på en smagsrejse gennem dansk sommerkål smagt til med lækkerier fra.

Mere