Spring til indhold

Arrangementer

Vinding Sognehus, Diverse: Foredrag kl. 19-21.30

Videnskaben bag øl (via livestream fra Aarhus Universitet)

Hos Carlsberg brygger de ikke kun øl - deres forskningslaboratorium har gennem årene også udviklet viden og nye teknikker som ikke kun har forbedret produktionen af øl, men som også har bidraget til forskning i bl.a. gær og klimatolerante planter.

Mere

Entré: 30 kr

Brønshøj bibliotek, Diverse: Foredrag kl. 19-21.30

Videnskaben bag øl (via livestream fra Aarhus Universitet)

Hos Carlsberg brygger de ikke kun øl - deres forskningslaboratorium har gennem årene også udviklet viden og nye teknikker som ikke kun har forbedret produktionen af øl, men som også har bidraget til forskning i bl.a. gær og klimatolerante planter.

Mere

Entré: 30 kr

Bio Møn, Diverse: Foredrag kl. 19-21.30

Videnskaben bag øl (via livestream fra Aarhus Universitet)

Hos Carlsberg brygger de ikke kun øl - deres forskningslaboratorium har gennem årene også udviklet viden og nye teknikker som ikke kun har forbedret produktionen af øl, men som også har bidraget til forskning i bl.a. gær og klimatolerante planter.

Mere

Entré: 30 kr

Flemming Efterskole, Diverse: Foredrag kl. 19-21.30

Videnskaben bag øl (via livestream fra Aarhus Universitet)

Hos Carlsberg brygger de ikke kun øl - deres forskningslaboratorium har gennem årene også udviklet viden og nye teknikker som ikke kun har forbedret produktionen af øl, men som også har bidraget til forskning i bl.a. gær og klimatolerante planter.

Mere

Entré: 30 kr

Sorø Bibliotek & Bykontor, Diverse: Foredrag kl. 19-21.30

Videnskaben bag øl (via livestream fra Aarhus Universitet)

Hos Carlsberg brygger de ikke kun øl - deres forskningslaboratorium har gennem årene også udviklet viden og nye teknikker som ikke kun har forbedret produktionen af øl, men som også har bidraget til forskning i bl.a. gær og klimatolerante planter.

Mere

Entré: 30 kr

Bio Mors, Diverse: Foredrag kl. 19-21.30

Videnskaben bag øl (via livestream fra Aarhus Universitet)

Hos Carlsberg brygger de ikke kun øl - deres forskningslaboratorium har gennem årene også udviklet viden og nye teknikker som ikke kun har forbedret produktionen af øl, men som også har bidraget til forskning i bl.a. gær og klimatolerante planter.

Mere

Entré: 30 kr

Broby Bibliotek, Diverse: Foredrag kl. 19-21.30

Videnskaben bag øl (via livestream fra Aarhus Universitet)

Hos Carlsberg brygger de ikke kun øl - deres forskningslaboratorium har gennem årene også udviklet viden og nye teknikker som ikke kun har forbedret produktionen af øl, men som også har bidraget til forskning i bl.a. gær og klimatolerante planter.

Mere

Entré: 30 kr

8tallets Fælleslokaler, Diverse: Foredrag kl. 19-21.30

Videnskaben bag øl (via livestream fra Aarhus Universitet)

Hos Carlsberg brygger de ikke kun øl - deres forskningslaboratorium har gennem årene også udviklet viden og nye teknikker som ikke kun har forbedret produktionen af øl, men som også har bidraget til forskning i bl.a. gær og klimatolerante planter.

Mere

Entré: 30 kr

Søllested Bio og Kulturhus, Diverse: Foredrag kl. 19-21.30

Videnskaben bag øl (via livestream fra Aarhus Universitet)

Hos Carlsberg brygger de ikke kun øl - deres forskningslaboratorium har gennem årene også udviklet viden og nye teknikker som ikke kun har forbedret produktionen af øl, men som også har bidraget til forskning i bl.a. gær og klimatolerante planter.

Mere

Entré: 30 kr

Sønderby Kultur- & Bryghus, Diverse: Foredrag kl. 19-21.30

Videnskaben bag øl (via livestream fra Aarhus Universitet)

Hos Carlsberg brygger de ikke kun øl - deres forskningslaboratorium har gennem årene også udviklet viden og nye teknikker som ikke kun har forbedret produktionen af øl, men som også har bidraget til forskning i bl.a. gær og klimatolerante planter.

Mere

Entré: 30 kr

RAMhuset, Diverse: Foredrag kl. 19-21.30

Videnskaben bag øl (via livestream fra Aarhus Universitet)

Hos Carlsberg brygger de ikke kun øl - deres forskningslaboratorium har gennem årene også udviklet viden og nye teknikker som ikke kun har forbedret produktionen af øl, men som også har bidraget til forskning i bl.a. gær og klimatolerante planter.

Mere

Entré: 30 kr

Mesing Forsamlingshus, Diverse: Foredrag kl. 19-21.30

Videnskaben bag øl (via livestream fra Aarhus Universitet)

Hos Carlsberg brygger de ikke kun øl - deres forskningslaboratorium har gennem årene også udviklet viden og nye teknikker som ikke kun har forbedret produktionen af øl, men som også har bidraget til forskning i bl.a. gær og klimatolerante planter.

Mere

Entré: 30 kr

Kulturhus Risbjerggaard, Diverse: Foredrag kl. 19-21.30

Videnskaben bag øl (via livestream fra Aarhus Universitet)

Hos Carlsberg brygger de ikke kun øl - deres forskningslaboratorium har gennem årene også udviklet viden og nye teknikker som ikke kun har forbedret produktionen af øl, men som også har bidraget til forskning i bl.a. gær og klimatolerante planter.

Mere

Entré: 30 kr

Folkehuset Skæring, Diverse: Foredrag kl. 19-21.30

Videnskaben bag øl (via livestream fra Aarhus Universitet)

Hos Carlsberg brygger de ikke kun øl - deres forskningslaboratorium har gennem årene også udviklet viden og nye teknikker som ikke kun har forbedret produktionen af øl, men som også har bidraget til forskning i bl.a. gær og klimatolerante planter.

Mere

Entré: 30 kr

Aarhus Domkirkes Badehus, Diverse: Foredrag kl. 19-21.30

Videnskaben bag øl (via livestream fra Aarhus Universitet)

Hos Carlsberg brygger de ikke kun øl - deres forskningslaboratorium har gennem årene også udviklet viden og nye teknikker som ikke kun har forbedret produktionen af øl, men som også har bidraget til forskning i bl.a. gær og klimatolerante planter.

Mere

Entré: 30 kr

Hørsholm Bibliotek, Diverse: Foredrag kl. 19-21.30

Videnskaben bag øl (via livestream fra Aarhus Universitet)

Hos Carlsberg brygger de ikke kun øl - deres forskningslaboratorium har gennem årene også udviklet viden og nye teknikker som ikke kun har forbedret produktionen af øl, men som også har bidraget til forskning i bl.a. gær og klimatolerante planter.

Mere

Entré: 30 kr

Korsør Kulturhus og medborgerhus, Diverse: Foredrag kl. 19-21.30

Videnskaben bag øl (via livestream fra Aarhus Universitet)

Hos Carlsberg brygger de ikke kun øl - deres forskningslaboratorium har gennem årene også udviklet viden og nye teknikker som ikke kun har forbedret produktionen af øl, men som også har bidraget til forskning i bl.a. gær og klimatolerante planter.

Mere

Entré: 30 kr

Kino Nibe, Diverse: Foredrag kl. 19-21.30

Videnskaben bag øl (via livestream fra Aarhus Universitet)

Hos Carlsberg brygger de ikke kun øl - deres forskningslaboratorium har gennem årene også udviklet viden og nye teknikker som ikke kun har forbedret produktionen af øl, men som også har bidraget til forskning i bl.a. gær og klimatolerante planter.

Mere

Entré: 30 kr

Østbirk Bibliotek, Diverse: Foredrag kl. 19-21.30

Videnskaben bag øl (via livestream fra Aarhus Universitet)

Hos Carlsberg brygger de ikke kun øl - deres forskningslaboratorium har gennem årene også udviklet viden og nye teknikker som ikke kun har forbedret produktionen af øl, men som også har bidraget til forskning i bl.a. gær og klimatolerante planter.

Mere

Entré: 30 kr

Aalborg Tekniske Gymnasium, Diverse: Foredrag kl. 19-21.30

Videnskaben bag øl (via livestream fra Aarhus Universitet)

Hos Carlsberg brygger de ikke kun øl - deres forskningslaboratorium har gennem årene også udviklet viden og nye teknikker som ikke kun har forbedret produktionen af øl, men som også har bidraget til forskning i bl.a. gær og klimatolerante planter.

Mere

Entré: 30 kr

Rebildcentret med Thingbæk Kalkminer, Diverse: Foredrag kl. 19-21.30

Videnskaben bag øl (via livestream fra Aarhus Universitet)

Hos Carlsberg brygger de ikke kun øl - deres forskningslaboratorium har gennem årene også udviklet viden og nye teknikker som ikke kun har forbedret produktionen af øl, men som også har bidraget til forskning i bl.a. gær og klimatolerante planter.

Mere

Entré: 30 kr

Rimsøhuset, Diverse: Foredrag kl. 19-21.30

Videnskaben bag øl (via livestream fra Aarhus Universitet)

Hos Carlsberg brygger de ikke kun øl - deres forskningslaboratorium har gennem årene også udviklet viden og nye teknikker som ikke kun har forbedret produktionen af øl, men som også har bidraget til forskning i bl.a. gær og klimatolerante planter.

Mere

Entré: 30 kr

Espergærde Bibliotek, Diverse: Foredrag kl. 19-21.30

Videnskaben bag øl (via livestream fra Aarhus Universitet)

Hos Carlsberg brygger de ikke kun øl - deres forskningslaboratorium har gennem årene også udviklet viden og nye teknikker som ikke kun har forbedret produktionen af øl, men som også har bidraget til forskning i bl.a. gær og klimatolerante planter.

Mere

Entré: 30 kr

Stenlille Kulturhus, Diverse: Foredrag kl. 19-21.30

Videnskaben bag øl (via livestream fra Aarhus Universitet)

Hos Carlsberg brygger de ikke kun øl - deres forskningslaboratorium har gennem årene også udviklet viden og nye teknikker som ikke kun har forbedret produktionen af øl, men som også har bidraget til forskning i bl.a. gær og klimatolerante planter.

Mere

Entré: 30 kr

Kulturium Biograf, Diverse: Foredrag kl. 19-21.30

Videnskaben bag øl (via livestream fra Aarhus Universitet)

Hos Carlsberg brygger de ikke kun øl - deres forskningslaboratorium har gennem årene også udviklet viden og nye teknikker som ikke kun har forbedret produktionen af øl, men som også har bidraget til forskning i bl.a. gær og klimatolerante planter.

Mere

Entré: 30 kr

Fjordglimt Café og Kulturhus, Diverse: Foredrag kl. 19-21.30

Videnskaben bag øl (via livestream fra Aarhus Universitet)

Hos Carlsberg brygger de ikke kun øl - deres forskningslaboratorium har gennem årene også udviklet viden og nye teknikker som ikke kun har forbedret produktionen af øl, men som også har bidraget til forskning i bl.a. gær og klimatolerante planter.

Mere

Entré: 30 kr

Kulturhus Bernhard, Diverse: Foredrag kl. 19-21.30

Videnskaben bag øl (via livestream fra Aarhus Universitet)

Hos Carlsberg brygger de ikke kun øl - deres forskningslaboratorium har gennem årene også udviklet viden og nye teknikker som ikke kun har forbedret produktionen af øl, men som også har bidraget til forskning i bl.a. gær og klimatolerante planter.

Mere

Entré: 30 kr

Cinema4, Diverse: Foredrag kl. 19-21.30

Videnskaben bag øl (via livestream fra Aarhus Universitet)

Hos Carlsberg brygger de ikke kun øl - deres forskningslaboratorium har gennem årene også udviklet viden og nye teknikker som ikke kun har forbedret produktionen af øl, men som også har bidraget til forskning i bl.a. gær og klimatolerante planter.

Mere

Entré: 30 kr

Almind, Aktivitetshuset, Diverse: Foredrag kl. 19-21.30

Videnskaben bag øl (via livestream fra Aarhus Universitet)

Hos Carlsberg brygger de ikke kun øl - deres forskningslaboratorium har gennem årene også udviklet viden og nye teknikker som ikke kun har forbedret produktionen af øl, men som også har bidraget til forskning i bl.a. gær og klimatolerante planter.

Mere

Fri entré

Banjen, Diverse: Foredrag kl. 19-21.30

Videnskaben bag øl (via livestream fra Aarhus Universitet)

Hos Carlsberg brygger de ikke kun øl - deres forskningslaboratorium har gennem årene også udviklet viden og nye teknikker som ikke kun har forbedret produktionen af øl, men som også har bidraget til forskning i bl.a. gær og klimatolerante planter.

Mere

Entré: 30 kr