Spring til indhold

Arrangementer

Kildebrønde Gamle Skole, Diverse: Foredrag kl. 19-21.30

Videnskaben bag øl (via livestream fra Aarhus Universitet)

Hos Carlsberg brygger de ikke kun øl - deres forskningslaboratorium har gennem årene også udviklet viden og nye teknikker som ikke kun har forbedret produktionen af øl, men som også har bidraget til forskning i bl.a. gær og klimatolerante planter.

Mere

Entré: 30 kr

Bakkehuset, Diverse: Foredrag kl. 19-21.30

Videnskaben bag øl (via livestream fra Aarhus Universitet)

Hos Carlsberg brygger de ikke kun øl - deres forskningslaboratorium har gennem årene også udviklet viden og nye teknikker som ikke kun har forbedret produktionen af øl, men som også har bidraget til forskning i bl.a. gær og klimatolerante planter.

Mere

Entré: 30 kr

Tårnby Hovedbibliotek, Diverse: Foredrag kl. 19-21.30

Videnskaben bag øl (via livestream fra Aarhus Universitet)

Hos Carlsberg brygger de ikke kun øl - deres forskningslaboratorium har gennem årene også udviklet viden og nye teknikker som ikke kun har forbedret produktionen af øl, men som også har bidraget til forskning i bl.a. gær og klimatolerante planter.

Mere

Entré: 30 kr

Kulturloftet, Maltfabrikken, Diverse: Foredrag kl. 19-21.30

Videnskaben bag øl (via livestream fra Aarhus Universitet)

Hos Carlsberg brygger de ikke kun øl - deres forskningslaboratorium har gennem årene også udviklet viden og nye teknikker som ikke kun har forbedret produktionen af øl, men som også har bidraget til forskning i bl.a. gær og klimatolerante planter.

Mere

Entré: 30 kr

Åbyskov Forsamlingshus, Diverse: Foredrag kl. 19-21.30

Videnskaben bag øl (via livestream fra Aarhus Universitet)

Hos Carlsberg brygger de ikke kun øl - deres forskningslaboratorium har gennem årene også udviklet viden og nye teknikker som ikke kun har forbedret produktionen af øl, men som også har bidraget til forskning i bl.a. gær og klimatolerante planter.

Mere

Entré: 30 kr

Karup Kultur- og Forsamlingshus, Diverse: Foredrag kl. 19-21.30

Videnskaben bag øl (via livestream fra Aarhus Universitet)

Hos Carlsberg brygger de ikke kun øl - deres forskningslaboratorium har gennem årene også udviklet viden og nye teknikker som ikke kun har forbedret produktionen af øl, men som også har bidraget til forskning i bl.a. gær og klimatolerante planter.

Mere

Entré: 30 kr

Engum Kirke, Diverse: Foredrag kl. 19-21.30

Videnskaben bag øl (via livestream fra Aarhus Universitet)

Hos Carlsberg brygger de ikke kun øl - deres forskningslaboratorium har gennem årene også udviklet viden og nye teknikker som ikke kun har forbedret produktionen af øl, men som også har bidraget til forskning i bl.a. gær og klimatolerante planter.

Mere

Entré: 30 kr

Clemenshuset, Diverse: Foredrag kl. 19-21.30

Videnskaben bag øl (via livestream fra Aarhus Universitet)

Hos Carlsberg brygger de ikke kun øl - deres forskningslaboratorium har gennem årene også udviklet viden og nye teknikker som ikke kun har forbedret produktionen af øl, men som også har bidraget til forskning i bl.a. gær og klimatolerante planter.

Mere

Entré: 30 kr

Kulturhuset Brønden, Diverse: Foredrag kl. 19-21.30

Videnskaben bag øl (via livestream fra Aarhus Universitet)

Hos Carlsberg brygger de ikke kun øl - deres forskningslaboratorium har gennem årene også udviklet viden og nye teknikker som ikke kun har forbedret produktionen af øl, men som også har bidraget til forskning i bl.a. gær og klimatolerante planter.

Mere

Entré: 30 kr

Ølgod Bryghus, Diverse: Foredrag kl. 19-21.30

Videnskaben bag øl (via livestream fra Aarhus Universitet)

Hos Carlsberg brygger de ikke kun øl - deres forskningslaboratorium har gennem årene også udviklet viden og nye teknikker som ikke kun har forbedret produktionen af øl, men som også har bidraget til forskning i bl.a. gær og klimatolerante planter.

Mere

Entré: 30 kr

Vejle Tekniske Gymnasium, Diverse: Foredrag kl. 19-21.30

Videnskaben bag øl (via livestream fra Aarhus Universitet)

Hos Carlsberg brygger de ikke kun øl - deres forskningslaboratorium har gennem årene også udviklet viden og nye teknikker som ikke kun har forbedret produktionen af øl, men som også har bidraget til forskning i bl.a. gær og klimatolerante planter.

Mere

Fri entré

Det Gamle Gasværk, Diverse: Foredrag kl. 19-21.30

Videnskaben bag øl (via livestream fra Aarhus Universitet)

Hos Carlsberg brygger de ikke kun øl - deres forskningslaboratorium har gennem årene også udviklet viden og nye teknikker som ikke kun har forbedret produktionen af øl, men som også har bidraget til forskning i bl.a. gær og klimatolerante planter.

Mere

Entré: 30 kr

Kulturladen, Fuglebjerg, Diverse: Foredrag kl. 19-21.30

Videnskaben bag øl (via livestream fra Aarhus Universitet)

Hos Carlsberg brygger de ikke kun øl - deres forskningslaboratorium har gennem årene også udviklet viden og nye teknikker som ikke kun har forbedret produktionen af øl, men som også har bidraget til forskning i bl.a. gær og klimatolerante planter.

Mere

Entré: 30 kr

Hanstholm Bibliotek, Diverse: Foredrag kl. 19-21.30

Videnskaben bag øl (via livestream fra Aarhus Universitet)

Hos Carlsberg brygger de ikke kun øl - deres forskningslaboratorium har gennem årene også udviklet viden og nye teknikker som ikke kun har forbedret produktionen af øl, men som også har bidraget til forskning i bl.a. gær og klimatolerante planter.

Mere

Entré: 30 kr

Kanalhuset, Diverse: Foredrag kl. 19-21.30

Videnskaben bag øl (via livestream fra Aarhus Universitet)

Hos Carlsberg brygger de ikke kun øl - deres forskningslaboratorium har gennem årene også udviklet viden og nye teknikker som ikke kun har forbedret produktionen af øl, men som også har bidraget til forskning i bl.a. gær og klimatolerante planter.

Mere

Entré: 30 kr

Hvejsel Præstegård, Diverse: Foredrag kl. 19-21.30

Videnskaben bag øl (via livestream fra Aarhus Universitet)

Hos Carlsberg brygger de ikke kun øl - deres forskningslaboratorium har gennem årene også udviklet viden og nye teknikker som ikke kun har forbedret produktionen af øl, men som også har bidraget til forskning i bl.a. gær og klimatolerante planter.

Mere

Entré: 30 kr

Redningshuset, Klitmøller, Diverse: Foredrag kl. 19-21.30

Videnskaben bag øl (via livestream fra Aarhus Universitet)

Hos Carlsberg brygger de ikke kun øl - deres forskningslaboratorium har gennem årene også udviklet viden og nye teknikker som ikke kun har forbedret produktionen af øl, men som også har bidraget til forskning i bl.a. gær og klimatolerante planter.

Mere

Entré: 30 kr

Egedal Bibliotekerne - Ølstykke Bibliotek, Diverse: Foredrag kl. 19-21.30

Videnskaben bag øl (via livestream fra Aarhus Universitet)

Hos Carlsberg brygger de ikke kun øl - deres forskningslaboratorium har gennem årene også udviklet viden og nye teknikker som ikke kun har forbedret produktionen af øl, men som også har bidraget til forskning i bl.a. gær og klimatolerante planter.

Mere

Entré: 30 kr

Thorum gamle Købmandsgård, Diverse: Foredrag kl. 19-21.30

Videnskaben bag øl (via livestream fra Aarhus Universitet)

Hos Carlsberg brygger de ikke kun øl - deres forskningslaboratorium har gennem årene også udviklet viden og nye teknikker som ikke kun har forbedret produktionen af øl, men som også har bidraget til forskning i bl.a. gær og klimatolerante planter.

Mere

Entré: 30 kr

Vojens Kultur- & Musikhus, Diverse: Foredrag kl. 19-21.30

Videnskaben bag øl (via livestream fra Aarhus Universitet)

Hos Carlsberg brygger de ikke kun øl - deres forskningslaboratorium har gennem årene også udviklet viden og nye teknikker som ikke kun har forbedret produktionen af øl, men som også har bidraget til forskning i bl.a. gær og klimatolerante planter.

Mere

Entré: 30 kr

Aabenraa Bibliotek, Diverse: Foredrag kl. 19-21.30

Videnskaben bag øl (via livestream fra Aarhus Universitet)

Hos Carlsberg brygger de ikke kun øl - deres forskningslaboratorium har gennem årene også udviklet viden og nye teknikker som ikke kun har forbedret produktionen af øl, men som også har bidraget til forskning i bl.a. gær og klimatolerante planter.

Mere

Entré: 30 kr

Elværket Åbyhøj, Diverse: Foredrag kl. 19-21.30

Videnskaben bag øl (via livestream fra Aarhus Universitet)

Hos Carlsberg brygger de ikke kun øl - deres forskningslaboratorium har gennem årene også udviklet viden og nye teknikker som ikke kun har forbedret produktionen af øl, men som også har bidraget til forskning i bl.a. gær og klimatolerante planter.

Mere

Entré: 30 kr

Holbæk Bibliotek, Diverse: Foredrag kl. 19-21.30

Videnskaben bag øl (via livestream fra Aarhus Universitet)

Hos Carlsberg brygger de ikke kun øl - deres forskningslaboratorium har gennem årene også udviklet viden og nye teknikker som ikke kun har forbedret produktionen af øl, men som også har bidraget til forskning i bl.a. gær og klimatolerante planter.

Mere

Entré: 30 kr

Mariagerfjord Gymnasium, Diverse: Foredrag kl. 19-21.30

Videnskaben bag øl (via livestream fra Aarhus Universitet)

Hos Carlsberg brygger de ikke kun øl - deres forskningslaboratorium har gennem årene også udviklet viden og nye teknikker som ikke kun har forbedret produktionen af øl, men som også har bidraget til forskning i bl.a. gær og klimatolerante planter.

Mere

Entré: 30 kr

Sandby kulturhus, Diverse: Foredrag kl. 19-21.30

Videnskaben bag øl (via livestream fra Aarhus Universitet)

Hos Carlsberg brygger de ikke kun øl - deres forskningslaboratorium har gennem årene også udviklet viden og nye teknikker som ikke kun har forbedret produktionen af øl, men som også har bidraget til forskning i bl.a. gær og klimatolerante planter.

Mere

Entré: 30 kr

Hørning Bibliotek, Diverse: Foredrag kl. 19-21.30

Videnskaben bag øl (via livestream fra Aarhus Universitet)

Hos Carlsberg brygger de ikke kun øl - deres forskningslaboratorium har gennem årene også udviklet viden og nye teknikker som ikke kun har forbedret produktionen af øl, men som også har bidraget til forskning i bl.a. gær og klimatolerante planter.

Mere

Entré: 30 kr

Kulturhuset Skanderborg, Diverse: Foredrag kl. 19-21.30

Videnskaben bag øl (via livestream fra Aarhus Universitet)

Hos Carlsberg brygger de ikke kun øl - deres forskningslaboratorium har gennem årene også udviklet viden og nye teknikker som ikke kun har forbedret produktionen af øl, men som også har bidraget til forskning i bl.a. gær og klimatolerante planter.

Mere

Entré: 30 kr

Firgårde Forsamlingshus, Diverse: Foredrag kl. 19-21.30

Videnskaben bag øl (via livestream fra Aarhus Universitet)

Hos Carlsberg brygger de ikke kun øl - deres forskningslaboratorium har gennem årene også udviklet viden og nye teknikker som ikke kun har forbedret produktionen af øl, men som også har bidraget til forskning i bl.a. gær og klimatolerante planter.

Mere

Entré: 30 kr

Røsnæs Forsamlingshus, Diverse: Foredrag kl. 19-21.30

Videnskaben bag øl (via livestream fra Aarhus Universitet)

Hos Carlsberg brygger de ikke kun øl - deres forskningslaboratorium har gennem årene også udviklet viden og nye teknikker som ikke kun har forbedret produktionen af øl, men som også har bidraget til forskning i bl.a. gær og klimatolerante planter.

Mere

Entré: 30 kr

Museet på Gl. Rye Mølle, Diverse: Foredrag kl. 19-21.30

Videnskaben bag øl (via livestream fra Aarhus Universitet)

Hos Carlsberg brygger de ikke kun øl - deres forskningslaboratorium har gennem årene også udviklet viden og nye teknikker som ikke kun har forbedret produktionen af øl, men som også har bidraget til forskning i bl.a. gær og klimatolerante planter.

Mere

Entré: 30 kr