Spring til indhold

Arrangementer

Redningshuset, Klitmøller, Diverse: Foredrag kl. 19-21.30

Videnskaben bag øl (via livestream fra Aarhus Universitet)

Hos Carlsberg brygger de ikke kun øl - deres forskningslaboratorium har gennem årene også udviklet viden og nye teknikker som ikke kun har forbedret produktionen af øl, men som også har bidraget til forskning i bl.a. gær og klimatolerante planter.

Mere

Entré: 30 kr

Egedal Bibliotekerne - Ølstykke Bibliotek, Diverse: Foredrag kl. 19-21.30

Videnskaben bag øl (via livestream fra Aarhus Universitet)

Hos Carlsberg brygger de ikke kun øl - deres forskningslaboratorium har gennem årene også udviklet viden og nye teknikker som ikke kun har forbedret produktionen af øl, men som også har bidraget til forskning i bl.a. gær og klimatolerante planter.

Mere

Entré: 30 kr

Thorum gamle Købmandsgård, Diverse: Foredrag kl. 19-21.30

Videnskaben bag øl (via livestream fra Aarhus Universitet)

Hos Carlsberg brygger de ikke kun øl - deres forskningslaboratorium har gennem årene også udviklet viden og nye teknikker som ikke kun har forbedret produktionen af øl, men som også har bidraget til forskning i bl.a. gær og klimatolerante planter.

Mere

Entré: 30 kr

Vojens Kultur- & Musikhus, Diverse: Foredrag kl. 19-21.30

Videnskaben bag øl (via livestream fra Aarhus Universitet)

Hos Carlsberg brygger de ikke kun øl - deres forskningslaboratorium har gennem årene også udviklet viden og nye teknikker som ikke kun har forbedret produktionen af øl, men som også har bidraget til forskning i bl.a. gær og klimatolerante planter.

Mere

Entré: 30 kr

Aabenraa Bibliotek, Diverse: Foredrag kl. 19-21.30

Videnskaben bag øl (via livestream fra Aarhus Universitet)

Hos Carlsberg brygger de ikke kun øl - deres forskningslaboratorium har gennem årene også udviklet viden og nye teknikker som ikke kun har forbedret produktionen af øl, men som også har bidraget til forskning i bl.a. gær og klimatolerante planter.

Mere

Entré: 30 kr

Elværket Åbyhøj, Diverse: Foredrag kl. 19-21.30

Videnskaben bag øl (via livestream fra Aarhus Universitet)

Hos Carlsberg brygger de ikke kun øl - deres forskningslaboratorium har gennem årene også udviklet viden og nye teknikker som ikke kun har forbedret produktionen af øl, men som også har bidraget til forskning i bl.a. gær og klimatolerante planter.

Mere

Entré: 30 kr

Holbæk Bibliotek, Diverse: Foredrag kl. 19-21.30

Videnskaben bag øl (via livestream fra Aarhus Universitet)

Hos Carlsberg brygger de ikke kun øl - deres forskningslaboratorium har gennem årene også udviklet viden og nye teknikker som ikke kun har forbedret produktionen af øl, men som også har bidraget til forskning i bl.a. gær og klimatolerante planter.

Mere

Entré: 30 kr

Mariagerfjord Gymnasium, Diverse: Foredrag kl. 19-21.30

Videnskaben bag øl (via livestream fra Aarhus Universitet)

Hos Carlsberg brygger de ikke kun øl - deres forskningslaboratorium har gennem årene også udviklet viden og nye teknikker som ikke kun har forbedret produktionen af øl, men som også har bidraget til forskning i bl.a. gær og klimatolerante planter.

Mere

Entré: 30 kr

Sandby kulturhus, Diverse: Foredrag kl. 19-21.30

Videnskaben bag øl (via livestream fra Aarhus Universitet)

Hos Carlsberg brygger de ikke kun øl - deres forskningslaboratorium har gennem årene også udviklet viden og nye teknikker som ikke kun har forbedret produktionen af øl, men som også har bidraget til forskning i bl.a. gær og klimatolerante planter.

Mere

Entré: 30 kr

Hørning Bibliotek, Diverse: Foredrag kl. 19-21.30

Videnskaben bag øl (via livestream fra Aarhus Universitet)

Hos Carlsberg brygger de ikke kun øl - deres forskningslaboratorium har gennem årene også udviklet viden og nye teknikker som ikke kun har forbedret produktionen af øl, men som også har bidraget til forskning i bl.a. gær og klimatolerante planter.

Mere

Entré: 30 kr

Kulturhuset Skanderborg, Diverse: Foredrag kl. 19-21.30

Videnskaben bag øl (via livestream fra Aarhus Universitet)

Hos Carlsberg brygger de ikke kun øl - deres forskningslaboratorium har gennem årene også udviklet viden og nye teknikker som ikke kun har forbedret produktionen af øl, men som også har bidraget til forskning i bl.a. gær og klimatolerante planter.

Mere

Entré: 30 kr

Firgårde Forsamlingshus, Diverse: Foredrag kl. 19-21.30

Videnskaben bag øl (via livestream fra Aarhus Universitet)

Hos Carlsberg brygger de ikke kun øl - deres forskningslaboratorium har gennem årene også udviklet viden og nye teknikker som ikke kun har forbedret produktionen af øl, men som også har bidraget til forskning i bl.a. gær og klimatolerante planter.

Mere

Entré: 30 kr

Røsnæs Forsamlingshus, Diverse: Foredrag kl. 19-21.30

Videnskaben bag øl (via livestream fra Aarhus Universitet)

Hos Carlsberg brygger de ikke kun øl - deres forskningslaboratorium har gennem årene også udviklet viden og nye teknikker som ikke kun har forbedret produktionen af øl, men som også har bidraget til forskning i bl.a. gær og klimatolerante planter.

Mere

Entré: 30 kr

Museet på Gl. Rye Mølle, Diverse: Foredrag kl. 19-21.30

Videnskaben bag øl (via livestream fra Aarhus Universitet)

Hos Carlsberg brygger de ikke kun øl - deres forskningslaboratorium har gennem årene også udviklet viden og nye teknikker som ikke kun har forbedret produktionen af øl, men som også har bidraget til forskning i bl.a. gær og klimatolerante planter.

Mere

Entré: 30 kr

Skødstrup Sognegård, Diverse: Foredrag kl. 19-21.30

Videnskaben bag øl (via livestream fra Aarhus Universitet)

Hos Carlsberg brygger de ikke kun øl - deres forskningslaboratorium har gennem årene også udviklet viden og nye teknikker som ikke kun har forbedret produktionen af øl, men som også har bidraget til forskning i bl.a. gær og klimatolerante planter.

Mere

Entré: 30 kr

Fejø Præstegård, Diverse: Foredrag kl. 19-21.30

Videnskaben bag øl (via livestream fra Aarhus Universitet)

Hos Carlsberg brygger de ikke kun øl - deres forskningslaboratorium har gennem årene også udviklet viden og nye teknikker som ikke kun har forbedret produktionen af øl, men som også har bidraget til forskning i bl.a. gær og klimatolerante planter.

Mere

Entré: 30 kr

Domus Felix, Diverse: Foredrag kl. 19-21.30

Videnskaben bag øl (via livestream fra Aarhus Universitet)

Hos Carlsberg brygger de ikke kun øl - deres forskningslaboratorium har gennem årene også udviklet viden og nye teknikker som ikke kun har forbedret produktionen af øl, men som også har bidraget til forskning i bl.a. gær og klimatolerante planter.

Mere

Entré: 30 kr

Fællesskab Tølløse, Diverse: Foredrag kl. 19-21.30

Videnskaben bag øl (via livestream fra Aarhus Universitet)

Hos Carlsberg brygger de ikke kun øl - deres forskningslaboratorium har gennem årene også udviklet viden og nye teknikker som ikke kun har forbedret produktionen af øl, men som også har bidraget til forskning i bl.a. gær og klimatolerante planter.

Mere

Entré: 30 kr

Boeslunde Hallen, Diverse: Foredrag kl. 19-21.30

Videnskaben bag øl (via livestream fra Aarhus Universitet)

Hos Carlsberg brygger de ikke kun øl - deres forskningslaboratorium har gennem årene også udviklet viden og nye teknikker som ikke kun har forbedret produktionen af øl, men som også har bidraget til forskning i bl.a. gær og klimatolerante planter.

Mere

Entré: 30 kr

Kulturhus Rytterskolen, Diverse: Foredrag kl. 19-21.30

Videnskaben bag øl (via livestream fra Aarhus Universitet)

Hos Carlsberg brygger de ikke kun øl - deres forskningslaboratorium har gennem årene også udviklet viden og nye teknikker som ikke kun har forbedret produktionen af øl, men som også har bidraget til forskning i bl.a. gær og klimatolerante planter.

Mere

Entré: 30 kr

Viborg Gymnasium, Diverse: Foredrag kl. 19-21.30

Videnskaben bag øl (via livestream fra Aarhus Universitet)

Hos Carlsberg brygger de ikke kun øl - deres forskningslaboratorium har gennem årene også udviklet viden og nye teknikker som ikke kun har forbedret produktionen af øl, men som også har bidraget til forskning i bl.a. gær og klimatolerante planter.

Mere

Entré: 30 kr

Seniorakademiet, Diverse: Foredrag kl. 19-21.30

Videnskaben bag øl (via livestream fra Aarhus Universitet)

Hos Carlsberg brygger de ikke kun øl - deres forskningslaboratorium har gennem årene også udviklet viden og nye teknikker som ikke kun har forbedret produktionen af øl, men som også har bidraget til forskning i bl.a. gær og klimatolerante planter.

Mere

Entré: 30 kr

Det Grønne Røde Kors hus, Diverse: Foredrag kl. 19-21.30

Videnskaben bag øl (via livestream fra Aarhus Universitet)

Hos Carlsberg brygger de ikke kun øl - deres forskningslaboratorium har gennem årene også udviklet viden og nye teknikker som ikke kun har forbedret produktionen af øl, men som også har bidraget til forskning i bl.a. gær og klimatolerante planter.

Mere

Entré: 30 kr

Tapdrup Sognehus, Diverse: Foredrag kl. 19-21.30

Videnskaben bag øl (via livestream fra Aarhus Universitet)

Hos Carlsberg brygger de ikke kun øl - deres forskningslaboratorium har gennem årene også udviklet viden og nye teknikker som ikke kun har forbedret produktionen af øl, men som også har bidraget til forskning i bl.a. gær og klimatolerante planter.

Mere

Entré: 30 kr

Rangstrup Forsamlingshus, Diverse: Foredrag kl. 19-21.30

Videnskaben bag øl (via livestream fra Aarhus Universitet)

Hos Carlsberg brygger de ikke kun øl - deres forskningslaboratorium har gennem årene også udviklet viden og nye teknikker som ikke kun har forbedret produktionen af øl, men som også har bidraget til forskning i bl.a. gær og klimatolerante planter.

Mere

Entré: 30 kr

Ry Biograf, Diverse: Foredrag kl. 19-21.30

Videnskaben bag øl (via livestream fra Aarhus Universitet)

Hos Carlsberg brygger de ikke kun øl - deres forskningslaboratorium har gennem årene også udviklet viden og nye teknikker som ikke kun har forbedret produktionen af øl, men som også har bidraget til forskning i bl.a. gær og klimatolerante planter.

Mere

Entré: 30 kr

Folkehuset Carl Blochs Gade, Diverse: Foredrag kl. 19-21.30

Videnskaben bag øl (via livestream fra Aarhus Universitet)

Hos Carlsberg brygger de ikke kun øl - deres forskningslaboratorium har gennem årene også udviklet viden og nye teknikker som ikke kun har forbedret produktionen af øl, men som også har bidraget til forskning i bl.a. gær og klimatolerante planter.

Mere

Entré: 30 kr

Bryrup Kirke og sognehus, Diverse: Foredrag kl. 19-21.30

Videnskaben bag øl (via livestream fra Aarhus Universitet)

Hos Carlsberg brygger de ikke kun øl - deres forskningslaboratorium har gennem årene også udviklet viden og nye teknikker som ikke kun har forbedret produktionen af øl, men som også har bidraget til forskning i bl.a. gær og klimatolerante planter.

Mere

Entré: 30 kr

Skive Handelsskole, Diverse: Foredrag kl. 19-21.30

Videnskaben bag øl (via livestream fra Aarhus Universitet)

Hos Carlsberg brygger de ikke kun øl - deres forskningslaboratorium har gennem årene også udviklet viden og nye teknikker som ikke kun har forbedret produktionen af øl, men som også har bidraget til forskning i bl.a. gær og klimatolerante planter.

Mere

Entré: 30 kr

Nicolai Biograf og Café, Diverse: Foredrag kl. 19-21.30

Videnskaben bag øl (via livestream fra Aarhus Universitet)

Hos Carlsberg brygger de ikke kun øl - deres forskningslaboratorium har gennem årene også udviklet viden og nye teknikker som ikke kun har forbedret produktionen af øl, men som også har bidraget til forskning i bl.a. gær og klimatolerante planter.

Mere

Entré: 30 kr