Spring til indhold

Arrangementer

Mantziusgården, Diverse: Undervisning 8 kursusdage kl. 10

Akvarel for fortsættere

Prøv et kursus, hvor du i løbet af de planlagte gange vil mødeto undervisere, der på hver sin måde vil inspirere dig til at arbejde med akvarellen som fællesnævner.

Mere

Pris: 1405 kr

Mantziusgården, Diverse: Undervisning 8 mødegange kl. 10-12.35

Malekursus - begyndere og let øvede

Her får du introduktion til de helt grundlæggende teknikker inden for kunstmaleri. Vi maler med akryl eller olie - både efter genstande og fotografier - og arbejder med udtrykket, uanset om du er til abstrakt eller figurativt maleri.

Mere

Mantziusgården, Diverse: Undervisning 5 mødegange kl. 10-13.30

WordPress - introduktion

Lær at lave din egen hjemmeside. Her lærer du at anvende det gratis og fleksible CMS (Content Management System) WordPress til privat brug eller virksomhed.

Mere

Mantziusgården, Motion: Gymnastik/aerobic

Yoga

For dig med skavanker og særlige hensyn. Lider du af spændinger, smerter eller. andre fysiske skavanker? På vores hold underviser vi i hensyntagende yoga, som. er skånsom træning i et roligt tempo. Med.

Mere

Mantziusgården, Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 10-12

Engelsk B2

English conversation at an upper-intermediate level. Spoken. fluency will be practiced while reading and talking about British- and American. English texts and newspaper articles and about whatever else might interest the. class.

Mere

Mantziusgården, Motion: Gymnastik/aerobic 18 mødegange kl. 10-11.30

Hatha yoga

Hensyntagende undervisning i et roligt tempo med individuel vejledning for deltagere med nedsat bevægelighed.

Mere

Mantziusgården, Motion: Gymnastik/aerobic 18 mødegange kl. 17.30-19

Pilates - let øvede/øvede

Pilates er et unikt holdningskorrigerende træningssystem med sekvenser af langsomme, kontrollerede bevægelser. De involverede muskler strækkes og styrkes, og spændinger nedsættes.

Mere

Mantziusgården, Diverse: Undervisning 26 mødegange kl. 10-11.40

Fransk - niveau C1

Ces cours s'adressent à ceux qui parlent un français moyen et éprouvent des difficultés à s'exprimer. Le but est donc de favoriser l'expression et la compréhension orale.

Mere

Mantziusgården, Diverse: Undervisning 10 mødegange kl. 10-13

Akvarel og tegning - begyndere og let øvede

På dette akvarelkurser får du en grundig indføring i. akvarelmaleriets mange teknikker og muligheder. Du lærer at forfine dine. iagttagelsesevne og skærpe dine sanser - en grundforudsætning alt arbejde med. at skabe billedkunst.

Mere

Mantziusgården, Motion: Gymnastik/aerobic 25 mødegange kl. 10-11.30

Yoga

Er verdens ældste "motionssystem" og kan dyrkes af folk i alle aldre. Øvelserne er smidigheds- og strækøvelser, åndedrætsøvelser, styrkeøvelser, koncentrationsøvelser og afslapningsøvelser. Øvelserne tilpasses den enkeltes begrænsninger, evner og ønsker.

Mere

Mantziusgården, Motion: Gymnastik/aerobic

Yoga

Øg din styrke, indre ro og velvære. Der arbejdes med hele kroppen gennem forskellige dynamiske og statiske stillinger, så alle muskelgrupper trænes. Der opnås positiv effekt på kredsløb, fordøjelse m.m., og smidigheden øges.

Mere

Mantziusgården, Motion: Gymnastik/aerobic 11 mødegange kl. 08.30-10

Bevægelse og afspænding

Mere

Mantziusgården, Motion: Gymnastik/aerobic

Yoga

For dig med skavanker og særlige hensyn. Lider du af spændinger, smerter eller. andre fysiske skavanker? På vores hold underviser vi i hensyntagende yoga, som. er skånsom træning i et roligt tempo. Med.

Mere

Mantziusgården, Motion: Gymnastik/aerobic 30 mødegange kl. 08.30-10

Bevægelse og afspænding

Hold din krop i form og lær at lytte til dens signaler. Vi styrker musklerne, forbedrer kredsløbet og strækker kroppen igennem, inden vi slutter med afspænding. Hermed banes vejen for et positivt samspil mellem fysisk sundhed og mentalt velvære.

Mere

Mantziusgården, Motion: Gymnastik/aerobic 12 mødegange kl. 09-10.30

Blid hatha yoga

Mere

Mantziusgården, Motion: Gymnastik/aerobic 12 mødegange kl. 10.40-12.10

Hatha yoga - for en bedre ryg

Mere

Mantziusgården, Diverse: Undervisning 15 mødegange kl. 10-12

English conversation

At an upper-intermediate level. Spoken. fluency will be practiced while reading and talking about British- and American. English texts and newspaper articles and about whatever else might interest the. class.

Mere

Mantziusgården, Motion: Andet motionstilbud 31 mødegange kl. 09.30-11

Afspænding/optræning

Et kursus for dig med nedsat bevægelighed, som f.eks. på grund af smerter i skuldre, ryg, hoved eller nakke, eller problemer med gigt, ischias eller balance, ikke kan følge almindelige motionshold.

Mere

Mantziusgården, Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 17-18.40

Fransk konversation

Fransk. gastronomi og madkultur, litteratur, kunst, historie og smuk natur - er det. også noget du elsker?. Her deler vi vores passion for Frankrig. og diskuterer aktuelle og klassiske emner såvel på fransk som på. dansk.

Mere

Mantziusgården, Diverse: Undervisning 12 mødegange kl. 19-20.40

Fransk A1-1 (begynder)

Frankrig. er et fascinerende land med uhyggeligt mange oste, men også med en kultur der. er rig på revolutioner, galanteri, cykling, gastronomi og mode. Dette. begynderhold er for dig, der intet kendskab har til sproget og ønsker at starte.

Mere

Mantziusgården, Motion: Gymnastik/aerobic 34 mødegange kl. 09.45-11.15

Træning - knogleskørhed

Ved aldersbetinget afkalkning er der en moderat øget risiko for at pådrage sig brud. Men med den rette motion og bevidsthed om hensigtsmæssige og uhensigtsmæssige bevægelser og arbejdsstillinger, kan knogletabet begrænses.

Mere

Mantziusgården, Motion: Gymnastik/aerobic 5 mødegange kl. 09.30-14

Sommerhøjskole med Gotvedgymnastik og Yoga

Sund, stærk, sjov og sanselig uge. 5 dage med yoga og gotvedgymnastik. Du kommer til at arbejde med opmærksomhed på kroppens styrke og får ideer til at ændre de mindre stærke.

Mere