Spring til indhold

Arrangementer

Ikast-Brande Bibliotek, Udstilling: Billedkunst

Nær og fjern: udstilling

Billeder af Karl Haakon Pedersen & Rune Østergaard Pedersen - Velkommen til fernisering 1 oktober fra kl 10.00 til 14.00.

Mere

Entré: 00 kr

FOKUS Folkeoplysning, Diverse: Undervisning 4 mødegange kl. 10-12

De 5 tibetanere

*førløb over fire gange. De 5 tibetanere er en serie af 5 øvelser, der styrker din krop. både fysisk og mentalt. Det er en praktisk forløb, hvor du får øvelserne godt ind under huden. Du lærer.

Mere

Skitsehandlen, Udstilling: Blandet/Ukendt kl. 11-14

Galleri Skitsehandlen

Skitsehandlen er et udstillingssted og webshop for kunstnernes skitser, studier og tegninger. Kunsthistoriker Theis Vallø Madsen stiftede Skitsehandlen i 2017, og året efter åbnede Skitsehandlen som udstillingssted i Faaborg.

Mere

Skitsehandlen, Udstilling: Billedkunst kl. 13:00

Martin Bigum: Palettegninger

Martin Bigum bruger engangstallerkener, når han maler. Nogle gange ser han et motiv i de tilfældige farveblandinger. Så vender han penslen om og ridser en tegning i den resterende maling. Disse palettegninger bliver nu udstillet i Skitsehandlen på Sydfyn.

Mere

Fri entré

Skolen for Kreativ Fritid, Viborg, Diverse: Undervisning 9 mødegange kl. 09-14.30

Væve workshop - torsdag kl 9-12:40 + 1 lørdag

Væven er et dejligt. redskab - kom og vær med til at fortsætte vævetraditionen, som er mange hundrede. år gammel. Der undervises i både. rammevævning og skaftevævning og det er både for begyndere og øvede.

Mere

Skolen for Kreativ Fritid, Viborg, Diverse: Undervisning 9 mødegange kl. 18-14.30

Væve workshop - torsdag kl 18-21:40 + 1 lørdag

Væven er et dejligt. redskab - kom og vær med til at fortsætte vævetraditionen, som er mange hundrede. år gammel. Der undervises i både. rammevævning og skaftevævning og det er både for begyndere og øvede.

Mere

Skolen for Kreativ Fritid, Viborg, Diverse: Undervisning 9 mødegange kl. 09-14.30

Væve workshop - tirsdag kl 9-12:40 + 1 lørdag

Væven er et dejligt. redskab - kom og vær med til at fortsætte vævetraditionen, som er mange hundrede. år gammel. Der undervises i både. rammevævning og skaftevævning og det er både for begyndere og øvede.

Mere

Flamenco Foreningen El Duende, Diverse: Undervisning 3 mødegange kl. 10-14

Flamencosang

Flamencosangeren Thierry Boisdon underviser i tre søndage i løbet af. efteråret i flamencosang: Datoer: Den 18.september, den 16.oktober og den 13.november. Tidspunkt: 10-14 inkl. pause til frokost.

Mere

AOF Vejle, Diverse: Undervisning 10 mødegange kl. 09-11.45

Maleri - Vejle

Har du lyst til at male? Oplev glæden ved at male og fordybe sig i former og farver. Du vil blive undervist i farvelære og komposition og få vejledning i valg af materialer. Der arbejdes både med temaer og med individuelle opgaver.

Mere

AOF Nordsjælland, Udstilling: Omvisning kl. 5 mødegange kl. 12-13

5 aktuelle udstillinger med Birgitte Zacho

1. Ejnar Nielsen. Livstegn. Den Hirschsprungske Samling.

Mere

Den Hirschsprungske Samling, Udstilling: Omvisning kl. 5 mødegange kl. 13.15-14.15

Aktuel kunst i museer og samlinger - 5 lørdage

Tag med Birgitte Zacho på udstillingsbesøg. Alle besøg finder sted på lørdage kl. 13.15-14.15. Vi mødes ved museerens indgang. Lørdag d. 3. september. Ejnar Nielsen. Livstegn. Den Hirschsprungske Samling.

Mere

Fossil- og Molermuseet , Udstilling: Blandet/Ukendt kl. 11-15

"Kælderen på Kongevejen" - Særudstilling på Fossil- og Molermuseet

Midt i den store nedlukning, i januar 2021, kontaktede Ketty Søe Mikkelsen, enke efter Bent Søe Mikkelsen, Fossil- og Molermuseet. Hun fortalte, at hun havde solgt parrets hus på Kongevejen i Sejerslev, og at hun ville flytte til Nykøbing.

Mere

Ejby Tennisklub, Motion: Vandretur/stavgang

Over stok og sten - 24 timer 2022

Mere

Hjerpsted, Diverse: Natur

Guidet østerstur

Østerstur. Nationalpark Vadehavet tilbyder helt uventede og storslåede oplevelser. Der er mange måder at opleve tidevandet på i Nationalpark Vadehavet og UNESCOs Verdensnaturarv. På en østerstur får du alle sanserne stimuleret.

Mere

Rampelys, Musik: Rock/Pop

La Casita Julefrokost 26 november 2022

Der er lagt op til en HELT igennem fantastisk fest. En julefrokost med Den Røde Tråd giver med garanti god stemning, lækker mad og en hel masse fællessang !

Mere

Entré: 450-980 kr

Knutstorpsvägen 1, Sportsturnering: Cykelløb

Svenska Mästerskapen Cykelcross 2023 Ring Knutstorp

Mere

Harridslevgaard Slot, Udstilling: Omvisning

Jul på Harridslevgaard Slot 2022

Igen i år åbner Harridslevgaard Slot porten til juleinspiration. Hele renæssanceslottet er pyntet op til jul, med anderledes juledekorationer og juleinspiration, der matcher de forskellige rum og sale.

Mere

Naturcenter Tønnisgård, Diverse: Gastronomi

Østerstur

Kom med ud på østersbankerne ved Rømø og pluk jeres egne østers. En helt særlig delikatesse, der bare ikke bliver bedre, end når man står og plukker den direkte op af vadehavet.

Mere

Entré: 285 kr

Kirsebærgården, Diverse: Marked/byfest 10.00 - 16.00

Julemarked på Kirsebærgården

Traditionelt julemarked med salg af kunsthåndværk, håndarbejde, juledekorationer, krydderier, sennep, spiritus, honning, gløgg og æbleskiver samt meget andet. som noget nyt er der i år en pølsevogn så man kan få stillet den lille sult.

Mere

Fri entré

Atelier Nynne Savery, Diverse: Marked/byfest 10:00 - 15.00

Julemarked: Kunst og håndværk

Igen i år slår vi dørene op for vores traditionelle, hyggelige og intime julemarked. Her vil være et stort udvalg af unikke varer, produceret af kunstneren selv. På væggene vil der være udstillet de seneste værker, der også kan hverves.

Mere

Fri entré

Hjortsvang Museum, Udstilling: Historisk 10:00 - 15:00

Julemarked

Julehygge som i gamle dage. Den populære tombola bugner med pakker - køb lodder på dagene. Boder, gløgg & æbleskiver. Juleskattejagt for børn.

Mere

Entré: 50 kr

Vendsyssel Historiske Museum, Diverse: Shopping 10:00 - 15:30

Julemarked

Sidste weekend i november slår vi dørene op til vores store julemarked. Museet er fyldt med boder, hvor du kan gå på opdagelse blandt pileflet, keramik, honning, ost, strik, smykker, julepynt, chokolade, bjesk, pyntegrønt og meget mere.

Mere

Entré: 50 kr

Vævelauget Randbøldal, Udstilling: Kunsthåndværk 10:00 - 16.00

Før jul i Randbøldal

Her er masser af nisser på spil Her er stjerner der lyser Her dufter af gran og julelys Her er kaffe på kanden og juleboller på fad Her bobler farvegryden, mens vævene klaprer og rokken snurrer Her er smil og latter imens vi tænker på julen der er gansk.

Mere

Fri entré

Bogense Kræmmermarked, Diverse: Marked/byfest 10:00 - 16:00

Bogense Kræmmermarked

En verden af antik- og genbrugsguld.

Mere

Fri entré

Jels Voldsted, Udstilling: Kunsthåndværk 10:00 - 16:00

Kreativt Adventsmarked

Den smukke glassal, med udsigt til søen, er flot pyntet op med et stort juletræ, og kreative lokale "kunsthåndværkere" udstiller og sælger deres unikke smukke håndlavede ting. cafeen er åben med salg af æbleskiver, gløgg, suppe m.m.

Mere

Fri entré

Esrum Kloster & Møllegård, Diverse: Marked/byfest 10:00 - 17:00

Julemarked på Esrum Kloster

Vi hylder "håndens arbejde" på årets mest stemningsfulde marked! Her kan du få ægte klosterprodukter, specialiteter fra bæredygtige fødevarenetværk og dansk kunsthåndværk. Du finder det helt særlige som julegave, til bordet, køkkenet og værtinden.

Mere

Entré: Voksne 50 // Børn (0-18 år): Gratis

Dyrehøj Vingård, Diverse: Marked/byfest 10:00 - 17:00

Julemarked på Vingården

Det hyggelige julemarked på vingården på Røsnæs har ca. 35 udstillere fordelt i vineri, lagrer, gårdsplads, galleri, vinbar, butik og i festsalen. Hyg med familien, se udstillernes flotte varer, spis æbleskiver og køb lækkerier med hjem.

Mere

Entré: 40 kr

Klemensker Hallen, Diverse: Marked/byfest 10:00-15:00

Stort julekræmermarked i KlemenskerHallen

Klemenskerhallen er fyldt op med kræmmere, som har gode ting og sager til salg, kom selv og se. Måske finder du juledekorationen, julepynten eller julegaven eller måske heldig at finde noget til dig selv.

Mere

Fri entré

Nytorv, Diverse: Marked/byfest 10:00-15:00

Første advents weekend - Jul i Middelfart

Hyggelig advents weekend i Middelfart med masser af aktiviteter og mulighed for shopping. Mød Julemanden lørdag kl. 12:00 i Julebyen. Her kan du også se vores udstillingshuse og blive inspireret til en smuk op pyntning. Søndag er der julemarked!

Mere

Fri entré

Dorthe Bent, Udstilling: Kunsthåndværk 10:00-15:00

Jul i galleriet

Der er pyntet op til "JUL I GALLERIET" i pakhuset på den Gamle Station i Ørting. Det emmer af atmosfære, og det er altid en dejlig oplevelse at træde indenfor. Dorthe Bent har igen i år lavet nyt julepynt i glas. Engle og stjerner i skønne støvede farve.

Mere

Fri entré