Spring til indhold

Arrangementer

Svømmecenter Nordvest, Motion: Gymnastik/aerobic 3 mødegange kl. 16.15-17.15

Vandgymnastik for gravide

Vandet aflaster kroppen og. du vil føle, at bevægelserne er mere frie og ubesværede. Træningen vil styrke. din krop uden den tunge belastning, du kan mærke på land, og du vil mere. ubesværet kunne strække de muskler, der trænger til det.

Mere

FOF København og Nordsjælland, Motion: Gymnastik/aerobic 3 mødegange kl. 17-18.10

Barre-yoga - sommerhold

Mere

Havdrup Idrætscenter, Motion: Gymnastik/aerobic 5 mødegange kl. 10-11.30

Qi Gong hensynt., Havdrup (5X) m/ Vibeke K. Søndergaard

Vil du forbedre dit generelle helbred og finde indre balance?. Gennem en kombination af bevægelse, åndedræt og fokuseret opmærksomhed hjælper Qi-gong deltagerne med at finde indre ro og reducere stressniveau.

Mere

Østre Skole, Motion: Gymnastik/aerobic 5 mødegange kl. 19-20.30

Yoga med Meiya i Slagelse

I yogaundervisningen med Meiya arbejdes der med alle former for yogastillinger, både dynamiske og statiske. Vi arbejder med aktiv udstrækning og styrketræning med fokus på en sund ryg for at skabe en stærk, balanceret og fleksibel krop.

Mere

Solrød Idrætscenter, Motion: Gymnastik/aerobic 6 mødegange kl. 09.25-10.55

Blid Hatha yoga, hensynt. (x6) m/ Lea Dalsgaard

Et hold med plads til individuel tilpasning af yogaen. Med fokus på at styrke og smidiggøre muskler og bindevæv samt løsne op i spændinger. Stemningen er en blanding af uhøjtidelig og fokuseret/meditativ.

Mere

AOF, Motion: Gymnastik/aerobic 6 mødegange kl. 10.40-12

Hensyntagende træning (H)

Holdet er for dig der muligvis oplever at skader, skavanker eller andre udfordringer afholder dig fra at deltage på de mest almindelige træningshold.

Mere

Tårnby Skole, Motion: Gymnastik/aerobic 6 mødegange kl. 11-12.15

Let motion for de Sommer aktive

Vi træner, griner og sveder med udgangspunkt i hvad du formår. Vi træner koordination, balance, styrke, kondition og smidighed. Vi kommer hele kroppen igennem med øvelser der støtter kroppens bevægelser i hverdagen.

Mere

Falkoner Fitness, Motion: Gymnastik/aerobic 6 mødegange kl. 13-14.30

Træning - slidgigt (inkl. maskintræning) - sommerhold

Mere

Lyngby, Atelieret, Motion: Andet motionstilbud 6 mødegange kl. 16-17.40

Tegneserietegning - børn 7-10 år - 6 mødegange

Er du vild med at tegne, og kunne du tænke dig at lave din egen tegneserie?. På dette hold får du masser afinspiration og møder andre børn, som også er interesserede i at tegne tegneserier. På kurset vil vi blandt andet:.

Mere

LOF Huset, Motion: Gymnastik/aerobic 6 mødegange kl. 16.30-18

Hatha yoga for alle

Vi laver klassiske yogaøvelser og øvelser variationer med guidning ind/ud af stillingerne. Øvelserne udføres i et roligt mindfull tempo med aktivt brug af åndedrættet.

Mere

Østre Skole, Motion: Andet motionstilbud 6 mødegange kl. 16.55-17.40

Styrke og kondition med HIIT

HIIT (Høj Intensiv Interval Træning) er mere end en. træningstrend. Det er en veldokumenteret og effektiv træningsmetode, der har. hjulpet utallige mennesker med at nå deres træningsmål.

Mere

Østre Skole, Motion: Gymnastik/aerobic 6 mødegange kl. 17.50-18.50

Pilates med Meiya i Slagelse

Pilates styrker din kropsbevidsthed og forbedrer din. kropsholdning gennem bevægelser, som giver dig en stærk og smidig krop. Når man. træner pilates, arbejder man med de små stabiliserende muskler omkring leddene.

Mere

AOF, Motion: Gymnastik/aerobic 7 mødegange kl. 09-10.20

Bevægelse/afspænding

Lær at løse op for spændinger i bl.a. skuldre, nakke og ryg. Undervisningen veksler mellem afspændings- og udstrækningsøvelser samt en snak om, hvordan vi bruger kroppen. Du bliver mere kropsbevidst og lærer at slappe af.

Mere

Østre Skole, Motion: Gymnastik/aerobic 7 mødegange kl. 09.45-11.15

Hatha yoga for seniorer med Meiya i Slagelse

Vi arbejder med Hatha Yoga så alle 60+ kan være med og alligevel blive udfordret. Nogle deltagere har gået til yoga i mere end 20 år, og andre er lige startet. Det fungerer fint med en god blanding af kursister.

Mere

Tårnby Skole, Motion: Gymnastik/aerobic 9 mødegange kl. 14-15.10

Let motion og styrke 65+

Vi træner, griner og sveder med udgangspunkt i hvad du formår. Vi træner koordination, balance, styrke, kondition og smidighed. Vi kommer hele kroppen igennem med øvelser der støtter kroppens bevægelser i hverdagen.

Mere

Hvidovre Hovedbibliotek, Motion: Andet motionstilbud kl. 10-12.30

Naturtræning og guidet fælleslæsning Hold 2 - øvede

Forskningsresultater viser, at den fysiske og psykiske velvære øges, når vi opholder os i naturen.

Mere

Pris: 20 (+ 5 kr i gebyr). Billetten gælder for hele forløbet

Asnæs Forskov, Motion: Andet motionstilbud kl. 09

Naturtræning - Kalundborg

Har du gigt, holder af at være i naturen, og har du lyst til at blive en del af et inspirerende fælleskab? Så kom med til Naturtræning, som er Gigtforeningens bevægelsestilbud til dig med gigt.

Mere

Pris: Fra 295 kr

Institutet, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 16-17.10

Bindevævstræning og Yin Yoga - Yinmind

En stor del af din krop består af bindevæv. Bindevævet er et sammenhængende og fintmasket væv, som er med til at holde sammen på hele din krop.

Mere

LOF Nordvestsjælland, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 15.45-17

Yin yoga m/ Marianne Beyer

Med Yin Yoga har du mulighed for indre fordybelse og refleksion samt for at komme helt ned i gear og finde indre ro. De fleste stillinger er sidde eller ligge stillinger. Der afsluttes med Shavasana, dybdeafspænding og meditation.

Mere

Gentoftegade 52, 1, Motion: Gymnastik/aerobic 17 mødegange kl. 09.30-10.40

Pilates

Er et unikt træningssystem, som træner hele kroppen. Vi arbejder med styrke, udholdenhed, stabilitet, smidighed, koordination og balance. At træne pilates kan hjælpe dig med at opnå en bedre kropsholdning, en stærk ryg og en flad mave.

Mere

ØrnsøCentret, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 10.15-11.45

YogaPilates Osteoporose - let øvede (H)

Vi styrketræner hele kroppen og har særligt. fokus på de muskelgrupper, som sikrer, at rygsøjlen har det godt, dvs. især. mave, ryg, skuldre og baller. Generelt er træningen opbyggende og velegnet til.

Mere

ØrnsøCentret, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 12-13.30

YogaPilates (H)

Dette hold er for. dig, der døjer med fx rygsmerter, nakkesmerter eller skulderspændinger. Vi. veksler mellem at styrketræne og afspænde kroppen - så meget opspændte muskler.

Mere

Klinik For Fysioterapi Og Træning, Aulum, Motion: Gymnastik/aerobic

Hatha yoga for alle - Aulum (H)

I undervisningen kombineres øvelser og åndedræt. Øvelserne øger vores kropsbevidsthed, styrker og udspænder vores muskler, sener og led. Desuden er øvelserne holdningskorrigerende og skaber en større indre ro og balance.

Mere

Breelteparken, Motion: Andet motionstilbud

Motion i vand

Har du skavanker, som gør motion "på land" besværlig for dig? Motion i vand er effektivt og skånsomt. Når du bevæger dig i vand, styrker du dine muskler og led, fordi vandet giver modstand.

Mere

Odder Svømmehal, Motion: Andet motionstilbud

Afspænding og bevægelse i varmtvandsbassin

Disse kurser henvender sig til alle, som har eller har haft problemer med kroppen. Gigtpatienter vil også med fordel kunne deltage. Kurset vil tage udgangspunkt i den enkeltes behov.

Mere

AOF Skanderborg-Odder, Motion: Gymnastik/aerobic

Osteoporose Hold

Dette er holdet, der især er egnet til alle med Osteoporose eller med smerter og nedsat bevægelighed i ryggen. Du vil få øget din kropsfornemmelse, din mobilitet, stabilitet, muskelkontakt og balance.

Mere

Arena Aabenraa, Motion: Andet motionstilbud

Varmtvandstræning

I træningen vil der blive lagt vægt på, at undervisningen er alsidig, og at den tilgodeser behovet for stabilisering af muskelgrupperne og bevægelse generelt. Træningen foregår i et bassin med 32 grader varmt vand.

Mere

AOF Skanderborg-Odder, Motion: Gymnastik/aerobic 18 mødegange kl. 08.15-09.45

Go Form

For dig der vil holde din krop bevægelig og i gang. Timen foregår i godt selskab med god energi og musik som understøttende redskab. Der arbejdes med øvelser for hele kroppen.

Mere

Børkop Svømmehal, Motion: Andet motionstilbud 18 mødegange kl. 10-10.45

Fitness for Havfruer og Søløver

Vandtræning har til formål at øge bevægeligheden, styrken, koordination/balancen i hele kroppen. Med gentagelser af øvelserne, ledsaget af en god portion musikalsk rytme og klang, får vi ikke kun konditionen op, men også kredsløbet sat i gang.

Mere

Arena Aabenraa, Motion: Andet motionstilbud 18 mødegange kl. 10.30-11.10

Varmtvandstræning (hensyntagende)

Målgruppen er personer, der har behov for skånehensyn i forhold til træningen. Der trænes i små hold og i dejlig varmt vand.

Mere