Spring til indhold

Arrangementer

Kulturhuset Pilegården, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 11.20-12.50

Fysio-pilates

Pilates er et unikt holdningskorrigerende træningssystem med sekvenser af langsomme, kontrollerede bevægelser. De involverede muskler strækkes og styrkes, og spændinger nedsættes.

Mere

Telefonfabrikken - Gladsaxe Kulturhus, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 12-13.30

Hatha yoga

Yoga er en flere tusind år gammel tradition der har sin oprindelse i Indien. Yoga har i løbet af de sidste 50 år bredt sig til Vesten, og kan praktiseres af alle uanset alder og kultur.

Mere

Buddinge Skole, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 17.30-18.35

Mave, baller, lår

Effektiv træning for dig der trænger til at få styrket mave baller og lår. Vi træner hele kroppen igennem hver gang og arbejder også med balance og kropsholdning. Vi slutter altid timen af med effektive strækøvelser.

Mere

AOF i Nærum, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 09.30-11

Yoga

Øg din styrke, indre ro og velvære. Der arbejdes med hele kroppen gennem forskellige dynamiske og statiske stillinger, så alle muskelgrupper trænes. Der opnås positiv effekt på kredsløb, fordøjelse m.m., og smidigheden øges.

Mere

Allerød Karateklub, Motion: Andet motionstilbud 14 mødegange kl. 10.45-12.15

Blid yoga

Yoga er godt for krop og sjæl. Yoga er fysiske og mentale øvelser, der fokuserer på at være til stede i nuet. Med yoga træner man smidighed, styrke og udholdenhed. Yoga giver en stærkere krop og har en afstressende effekt.

Mere

Vangede Stationsbygning, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 17.15-18.45

Hatha yoga

Denne Yoga form handler ikke om at præstere eller se ud, men om at opleve og mærke kroppen med et positivt blik. Du kender din krop bedst og ved hvad den kan og ikke kan, så med stor respekt for dette kan alle være med.

Mere

Tårnby Skole, Motion: Fitness/styrketræning 15 mødegange kl. 12.30-13.40

Styrketræning for seniorer

Når du går fra at være aktiv i arbejdslivet til at blive pensionist, er det et afgørende tidspunkt at sætte ind med træning, hvis du vil bevare din muskelstyrke og dit funktionsniveau. Måske får du bevæget dig på din cykel eller gået en dejlig tur.

Mere

Parkskolen, Motion: Gymnastik/aerobic 16 mødegange kl. 18.15-20.30

Yoga, åndedræt, afspænding og meditation

Vi laver Hatha Yoga, åndedrætsøvelser og Yoga Nidra, som er en dybere afspænding. Vi fordyber os i 2 meditations former, som hedder Indre stilhed og Energiens Kilde. Gennem fysiske øvelser arbejder vi med kroppens led og muskler på en blid måde.

Mere

Midtbyhallen (Tidligere SG hal), Motion: Andet motionstilbud 17 mødegange kl. 13-14.30

Styrketræning 60 +

Styrketræning for seniorer 60 +Seniorstyrketræning i SOLO Fitness for dig, der gerne vil holde dig i form. med styrke, udholdenhed, balance og kondition. Vi træner hele kroppen, får.

Mere

Svendborg Svømmeland, Motion: Gymnastik/aerobic 17 mødegange kl. 15-15.45

Vandgymnastik

Er en pragtfuld måde at bevæge sig på. Vandets. bløde modstand skåner leddene, samtidig med at det belaster musklerne på en. meget hensigtsmæssig og givende måde. Træningen foregår i varmtvandsbassinet.

Mere

Gulkrogcentret, Motion: Gymnastik/aerobic 17 mødegange kl. 17-18.30

Styrkende pilates for alle

Har du brug for at bevæge din krop i øvelser, og samtidig ønsker at styrke din krop og sind, så er dette hold noget for dig. Du vil øge dine musklers styrke, balance og smidighed.

Mere

Hylleholt Skole, Motion: Andet motionstilbud 17 mødegange kl. 17.30-18.45

Yoga-Flow

Kom til undervisning i yoga-flow hvor vi tager kontakt. til vores krop, åndedræt og sind. Vi bevæger os til åndedrættet, får pulsen lidt. op og sammensætter yogastillingerne i mindre serier, hvor hele kroppen bliver.

Mere

AOF i Nærum, Motion: Gymnastik/aerobic 17 mødegange kl. 18.15-19.25

YIN Yoga

Til yin yoga handler det om fordybelse i krop og sind gennem yogastillinger, der holdes lidt længere tid. Nøgleordene er bl.a. afspænding, grounding og om at strække bindevævet, så der løsnes op i kroppen.

Mere

AOF, Motion: Gymnastik/aerobic 18 mødegange kl. 08.45-10.15

Morgenyoga for alle

Føler du dig lidt stiv i kroppen, trænger du til at få trænet din balance og styrket musklerne, så er dette hold noget for dig. Yoga er en fantastisk måde at starte dagen på. Øvelserne på dette hold er valgt så alle kan være med, begyndere som øvede.

Mere

AOF, Motion: Gymnastik/aerobic 18 mødegange kl. 10.30-12

Yoga for alle

Gennem yoga får du en stærkere og mere smidig krop samt trænet balancen. Der løsnes op for stress og spændinger, og vi bruger åndedrætsøvelser og afspænding til at opnå indre ro samt øget overskud.

Mere

Kulturhuset Pilegården, Motion: Gymnastik/aerobic 30 mødegange kl. 09.45-11.15

Pilates

Mere

Kulturhuset Pilegården, Motion: Gymnastik/aerobic 30 mødegange kl. 11.20-12.50

Fysio-pilates

Mere

Vanløse Idræts Park, Motion: Andet motionstilbud 30 mødegange kl. 13-14.30

Afspænding/optræning

Et kursus for dig med nedsat bevægelighed, som f.eks. på grund af smerter i skuldre, ryg, hoved eller nakke, eller problemer med gigt, ischias eller balance, ikke kan følge almindelige motionshold.

Mere

Tårnby Hovedbibliotek, Motion: Gymnastik/aerobic

Hatha yoga

Yoga forener og skaber harmoni mellem krop og sind, øger din smidighed og styrker dine muskler og led. Åndedrætsøvelserne hjælper på din vejrtrækning og giver større udbytte af yogaen. Du får indre ro og balance af at gå til yoga.

Mere

Bagsværd Fort, Motion: Gymnastik/aerobic

Gotvedgymnastik - kvinder

Mere

Bagsværd Fort, Motion: Gymnastik/aerobic 30 mødegange kl. 10.50-12

Gotvedgymnastik - mænd

Mere

Motionslokalet, LOF, Torvet 21, Motion: Gymnastik/aerobic 4 mødegange kl. 10-11.30

Knæ- og ryghold - kort forårskursus

For deltagere med knæ- eller rygproblemer. Her vil du få varierede øvelser der styrker muskulaturen i hele kroppen, men med særligt fokus på ben og hofteproblemer. HVORDAN FOREGÅR UNDERVISNINGEN.

Mere

Havdrup Idrætscenter, Motion: Gymnastik/aerobic 4 mødegange kl. 10-11.30

Dansemotion og bevægelsesglæde, (4X)Havdrup m/ Ditte Hørmark

Holdet her er for dig, som elsker at bevæge sig til musik og ønsker træning og øvelser for hele kroppen.

Mere

Pavillon (Gl. Seminarium), Motion: Gymnastik/aerobic 4 mødegange kl. 17-18.30

Hatha Yoga - Kort forsommer forløb

Dette sommerhold er på 4 mødegange. Kan også være en god mulighed for dig som ikke har prøvet Hatha yoga før, at prøve det af. Formålet med yoga er bl.a. at øge velværet i hverdagen. Yoga er kendt for sin forebyggende og.

Mere

Lyngby Stadion og Lyngbyhallen, Motion: Fitness/styrketræning 5 mødegange kl. 17.50-19

Styrketræning i maskiner - sommerhold

Mere

Idrættens Hus, Motion: Gymnastik/aerobic 8 mødegange kl. 07.55-08.55

Yoga for mænd m/ Trine Lau Bæk

Du behøver hverken at kende yoga udtryk eller have dyrket yoga før - bare kom som du er. Måske kroppen føles stiv og brugt? Er ønskescenariet en større bevægelighed, måske en mindre øm krop eller at få ro i hovedet?

Mere

Greve Stadion & Idrætscenter, Motion: Gymnastik/aerobic 8 mødegange kl. 15.30-16.45

Yoga for mænd m/ Dorthe A. Nylander

Du behøver hverken at kende yoga udtryk eller have dyrket yoga før - bare kom som du er. Måske kroppen føles stiv og brugt? Er ønskescenariet en større bevægelighed, måske en mindre øm krop eller at få ro i hovedet?

Mere

Kulturhuset Islands Brygge, Motion: Danseundervisning kl. 08.30-09.30

Morgendans

For dig der vil danse morgenen i gang i fællesskab! Hver tirsdag morgen danser vi sammen - Frit - Du behøver ingen bestemte trin - bare ønsket om at bevæge dig.

Mere

Pris: 50 kr

DGI-Byen, Motion: Andet motionstilbud 10 mødegange kl. 10.45-11.30

Aqua fit for gravide

Er en sjov og effektiv træningsform, hvor du føler dig lettere samtidig med, at du styrker kroppen. Opdriften i vandet gør, at du kan udføre øvelser, der er svære at lave på land (og ligge på maven).

Mere

Skovvej, Motion: Andet motionstilbud 10.30-11.30

Naturtræning - Vordingborg

Har du gigt, holder af at være i naturen, og har du lyst til at blive en del af et inspirerende fælleskab? Så kom med til Naturtræning, som er Gigtforeningens bevægelsestilbud til dig med gigt.

Mere

Pris: Fra 295 kr