Spring til indhold

Arrangementer

Pavillon (Gl. Seminarium), Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 17-18.30

Hatha Yoga - for alle

Formålet med yoga er bl.a. at øge velværet i hverdagen. Måske er det i denne. sæson, du skulle melde dig på et yogahold! Yoga er kendt for sin forebyggende og. helbredende virkning. Yogaøvelserne stimulerer muskler, nerver og giver velvære,.

Mere

Ravnsborg Hallen, Motion: Gymnastik/aerobic 16 mødegange kl. 09-10.30

Tirsdags Yoga i Horslunde

Yoga med brug af åndedrættet, gode stræk og masser af forskellige dynamiske øvelser, samt afslutning med en afspænding. Kombinationen indvirker på hele kroppen og skaber balance mellem krop og sind.

Mere

Haslev Seminarium Sportshallen, Motion: Gymnastik/aerobic 16 mødegange kl. 12.30-14

Rygtræning for damer

Rygtræning med udspænding/ afspænding - holdningslære/kropsbevidsthed. Vi. arbejder med styrketræning og smidighedstræning for ryggens muskulatur for. derved at undgå dårlig ryg. Vi afslutter hver træningsgang med afspænding. Alle.

Mere

Haslev Seminarium Sportshallen, Motion: Gymnastik/aerobic 16 mødegange kl. 14-15.30

Genoptræning af kroppen

Genoptræning af arme, ben og krop m.v. Hensyntagende hold, for deltagere med. et handicap. Kun damer. Hensyntagende hold!

Mere

Branderslev gl. Skole, Motion: Gymnastik/aerobic 16 mødegange kl. 15.30-17

Tirsdags Yoga i Branderslev

Yoga med brug af åndedrættet, gode stræk og masser af forskellige dynamiske øvelser, samt afslutning med en afspænding. Kombinationen indvirker på hele kroppen og skaber balance mellem krop og sind.

Mere

Haslev Seminarium Sportshallen, Motion: Gymnastik/aerobic 16 mødegange kl. 15.30-17

Rygtræning - mixhold - hensyntagende hold

Rygtræning med udspænding og afspænding - holdningslære/kropsbevidsthed. Vi. arbejder med at styrketræning og smidighedstræning for ryggens muskulatur for. derved at undgå dårlig ryg. Vi afslutter hver træningsgang med afspænding. Alle.

Mere

Haslev Seminarium Sportshallen, Motion: Gymnastik/aerobic 16 mødegange kl. 17-18.30

Rygtræning for herrer

Dette rygtræningshold tilgodeser, hvad man måtte have af problemer omkring. sin krop, eller blot brug for mere energi, kræfter, kropsbevidsthed og smidighed. i dagligdagen. Rygtræning der afsluttes med afspænding, hensyntagende hold.

Mere

Branderslev gl. Skole, Motion: Andet motionstilbud 16 mødegange kl. 17.15-18.45

Tirsdags Yoga For mænd

Dette hold er for mænd, der har lyst til at prøve kræfter med yoga. Her er ingen røgelsespinde, lotusstillinger og vi skal ikke slå knude på os selv, eller smide benene over nakken. Vi skal have løsnet kroppen, finde styrke og udholdenhed.

Mere

Motionslokalet, LOF, Torvet 21, Motion: Gymnastik/aerobic

Yoga med pilates

Traditionel Hatha Yoga tilsat styrkende pilates-øvelser. HVORDAN FOREGÅR UNDERVISNINGEN. Undervisningen er varieret og sikrer, at kroppen bliver arbejdet igennem med både større styrke, spændstighed og udholdenhed i sigte.

Mere

Nykøbing Sjælland Svømmehal, Motion: Andet motionstilbud

Hensyntagende varmtvandstræning m/ Malene Botved

Bassintræning er yderst velegnet, hvis du har problemer med dine led, skal genoptrænes efter operation, har brug for kredsløbstræning for hjerte- lungefunktion eller har behov for skånsom træning.

Mere

Egholmskolen, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 19-20.30

Hatha yoga - vejen til bedre velvære (Letøvede/øvede)

Hatha yoga - for dig der kender vejen til bedre velvære (Letøvede/øvede). Hatha yoga er mødet mellem din styrke, din krop, dit sind og din sjæl i nuet.

Mere

Nykøbing Sjælland Svømmehal, Motion: Andet motionstilbud 16 mødegange kl. 11-11.45

Svøm og træn m/ Jytte Kure

Kombi hold, svøm og træn. Dette hold er for dig der gerne vil kombinere svømning med vandgymnastik. Vi starter med svømning ca. 15 minutter, derefter er der vandgymnastik i ca. 30 minutter.

Mere

Nykøbing Sjælland Svømmehal, Motion: Andet motionstilbud 16 mødegange kl. 11.45-12.30

Hensyntagende varmtvandstræning m/Jytte Kure

Bassintræning er yderst velegnet, hvis du har problemer med dine led, skal genoptrænes efter operation, har brug for kredsløbstræning for hjerte- lungefunktion eller har behov for skånsom træning.

Mere

Bevægelseslokalerne, Motion: Andet motionstilbud

Yoga

Stående øvelser, som strækker, styrker og smidiggør musklerne. Fødderne og benene trænes til at bære kroppen. Ankelled, knæled og hofteled lærer at samarbejde - til gavn for hele ryggen.

Mere

Kolding Uddannelses Center (KUC), Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 09.45-11.15

Yoga - hensyntagende - Kolding

Vi arbejder med hele kroppens bevægelighed og med nervesystemet. Vi arbejder med alle led og muskler i kroppen. Vi arbejder også med åndedrættet. Yoga påvirker også hvordan vi har det mentalt.

Mere

Kolding Uddannelses Center (KUC), Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 11.30-13

Yoga for seniorer - hensyntagende - Kolding

Når vi bliver ældre begynder kroppen at give lyd fra sig, det kan være du har ondt i knæene, hoften begynder at drille eller ryggen begynder at være lidt stiv. Vi arbejder med hele kroppens bevægelighed og med nervesystemet.

Mere

Yogahuset i Centrum, Motion: Gymnastik/aerobic 16 mødegange kl. 17.50-19.20

Yoga for begyndere/let øvede

Har du længe tænkt. på at prøve yoga? Eller har du lavet yoga for mange år siden? Så er dette hold. for dig. Vi arbejder med. blide bevægelser, og du vil langsomt mærke, hvordan kroppen begynder at løsne.

Mere

Roskilde Badet, Motion: Andet motionstilbud

Bevægelse i varmt vand - hensyntagende

I vandet får du en større bevægelsesfrihed som følge af den reducerede tyngdekraft, og du får støtte af vandets opdrift. Bevægelser som er vanskelige at lave på land, kan med lethed udføres i vand. Træning i varmt vand giver mange fordele.

Mere

Svendborg Svømmeland, Motion: Andet motionstilbud 17 mødegange kl. 11-11.45

Vandgymnastik

Er en pragtfuld måde at bevæge sig på. Vandets bløde modstand skåner leddene, samtidig med at det belaster musklerne på en meget hensigtsmæssig og givende måde. Bassinleje er inkluderet i deltagergebyret.

Mere

Humlebæk Gymnastik- og Parkourforening, Motion: Gymnastik/aerobic kl. 09

HGP JuleSpring og Gymnastik

Er du imellem 7-14 år? Og kunne du tænke dig en uge fyldt med spring og gymnastik? Så tilmeld dig vores julespring fra mandag d. 18/12 til onsdag d. 20/12 fra kl. 9 til 14.30.

Mere

Pris: Standard 150 kr

KU.BE, Motion: Andet motionstilbud kl. 17.30 & 19.15

Træningsforløb for voksne

Ku.Be tilbyder fysisk træning for voksne i samarbejde med psykomotorisk personlig træner Camilla Mia Wikke fra den 16 august til-og med den 11 oktober. Træningen er sjov og varierende helkropstræning.

Mere

Pris: 700 kr

KulturStationen Skørping, Motion: Gymnastik/aerobic kl. 14:00

Gymnastik i Skørping - M/K 60 +

Mere

Pris: 250 kr

Maribo Skole, Blæsenborgafdelingen, Motion: Andet motionstilbud

Bevægelse i Vand

Træning i. vand for dig med smerter eller bevægeindskrænkning i kroppen pga. knogleskørhed, gigt eller andre led problemer, følger efter sygdom/ operation. eller det kan være gener i nerver og muskler, der hindrer dig i at bevæge dig.

Mere

Hans Tausen Centret, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 11-12.30

Rytmisk bevægelse

Move and flow. (Tidligere Theanetics). På dette hold bevæger vi os til rytmisk musik i både hurtigt og langsomt tempo. Kroppen bliver gennemarbejdet i alle muskler og led.

Mere

Falkoner Fitness, Motion: Danseundervisning 14 mødegange kl. 16-16.45

Ballet 4-6 år - begyndere

Mere

Ishøj Idræts- & Fritidscenter, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 10-11.30

Pilates

På dette hold starter vi med Pilates og slutter af med afspænding. Pilates er både styrke- og bevægelighedstræning.

Mere

Glostrup Idrætspark, Motion: Andet motionstilbud 15 mødegange kl. 12-13.30

Pilates fusion

På dette hold træner vi hele kroppen med simple, men effektive øvelser som er skånsom for leddene. Grundtræningen er pilates, men vi bruger også andre øvelser for at optimere træningen.

Mere

Glostrup Idrætspark, Motion: Andet motionstilbud 15 mødegange kl. 13.40-15.10

Hatha Yoga

Kom med på et yoga hold hvor der bliver taget hensyn til dig og dine begrænsninger. Hatha yoga er en blidere form for yoga, hvor der arbejdes med åndedrættet, stående, siddende og liggende yogastillinger samt meditation.

Mere

Pavillon (Gl. Seminarium), Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 17.15-18.45

Styrketræning og bindevæv

Vil du gerne. have mere styrke og forståelse for din krops muligheder? Her får du en sjov og. effektiv træning til de behov, netop du har. Her er plads til at være. forskellige. Psykomotorisk træning giver mental glæde og velvære i kroppen.

Mere

Aof Træningssal, Motion: Gymnastik/aerobic 16 mødegange kl. 10.30-12

Onsdags Yoga i Maribo

Yoga med brug af åndedrættet, gode stræk og masser af forskellige dynamiske øvelser, samt afslutning med en afspænding. Kombinationen indvirker på hele kroppen og skaber balance mellem krop og sind.

Mere