Spring til indhold

Arrangementer

Kulturkasernen, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 09-11

Hens. Fordybelses yoga - torsdage

Hensyntagende. Dette er et kursus for såvel nye elever som for elever, der allerede kender til yoga. Vi starter med fysiske øvelser, der frigør grovere spændinger i kroppen, giver kropsbevidsthed og harmoniserer.

Mere

AOF Amager, Motion: Andet motionstilbud 14 mødegange kl. 10-11.30

Yoga for alle

Denne yogatime er for dig, der har lyst til at opnå mere ro og få afstresset sindet eller måske bare opnå gode stræk af kroppen.

Mere

BORREN - Højby Idræts- og Kulturcenter, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 11.30-12.45

Kropsterapeutisk yoga med Liselotte le dous

Denne yogaform har alle de skønne øvelser og elementer, som du måske allerede kender fra yogaen, PLUS et ekstra element, hvor du har mulighed for at gå et lag dybere ind i kroppen ved at være nysgerrig og undersøgende på det, du møder.

Mere

AOF Amager, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 11.45-13.15

Senior yoga for mænd - hensyntagende

Drømmer du om, at svinge benet henover sadlen igen, at sidde ubesværet på gulvet, eller er du bare nysgerrig på, hvad er yoga for noget? Så er dette holdet for dig. Yoga er nemlig også for mænd.

Mere

FOF København, Motion: Fitness/styrketræning 14 mødegange kl. 15.20-16.50

Rygtræning

Mere

Pavillon (Gl. Seminarium), Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 16.15-17.45

Hatha Yoga - for alle

Vi arbejder overvejende med hatha yoga. Der bliver arbejdet grundigt. med vejrtrækningen og vejrtrækningsøvelser. Der er dynamiske øvelser, der. løsner spændinger og varmer kroppen op til de større stræk og stillinger. Solhilsen,.

Mere

Skullerodsholm, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 17-18.40

Iyengar Yoga

Er en aktiv yogaform, hvor du lærer at strække med aktive. muskler, og bevidsthed om kroppens holdning og lige linjer. Ved hjælp af et. fint udviklet system af øvelser kan du træne styrke, udholdenhed, smidighed og. balance.

Mere

Trekronerskolen, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 17.45-19.15

Energiopbyggende Hatha yoga, Trekroner m/ Kirsten H. Nikolaisen

Det skal være en daglig glæde at bevæge sig - og derved at leve. Yoga er for alle og kilden til energi - livsenergi. Formålet med yoga er bl.a. at øge velværet i hverdagen. Måske er det i denne sæson, du skal melde dig på et yoga hold.

Mere

Pavillon (Gl. Seminarium), Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 18-19.30

Yoga -for mænd

Der vil blive undervist i en blanding af yin og hatha yoga. Hatha yogaen med sine dynamiske øvelser, der løsner spændinger og varmer kroppen op til de større stræk og stillinger.

Mere

ØrnsøCentret, Motion: Gymnastik/aerobic 13 mødegange kl. 10.15-11.45

YogaPilates Osteoporose - let øvede (H)

Vi styrketræner hele kroppen og har særligt. fokus på de muskelgrupper, som sikrer, at rygsøjlen har det godt, dvs. især. mave, ryg, skuldre og baller. Generelt er træningen opbyggende og velegnet til.

Mere

ØrnsøCentret, Motion: Gymnastik/aerobic 13 mødegange kl. 12-13.30

YogaPilates (H)

Dette hold er for. dig, der døjer med fx rygsmerter, nakkesmerter eller skulderspændinger. Vi. veksler mellem at styrketræne og afspænde kroppen - så meget opspændte muskler.

Mere

Asgård Skole, Motion: Gymnastik/aerobic 13 mødegange kl. 18.45-20.15

Hatha yoga med særlig fokus på styrke m/ Lene Tvedegaard

Yogaklassen vil indeholde tre hovedelementer: styrke, fleksibilitet og mindfulness, hvor styrke vil have særlig fokus på dette hold. Vi dyrker alle de klassiske yogastillinger (Asanas) med en fleksibel, sensorisk og undersøgende tilgang.

Mere

AOFAOF Job & Dansk Svendborg, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 10-11.30

Yoga 60 + i roligt tempo

Vi arbejder med. inspiration fra hatha-yoga. Vi skal arbejde med udspænding, opspænding og. afspænding. Vi vil søge indre opmærksomhed og bruge støtte af åndedrættet. Vi. har fokus på helhed, på aksen og på balance.

Mere

Brændkjærskolen, Motion: Andet motionstilbud 14 mødegange kl. 17-17.45

Vandfitness for kvinder - Kolding

Få dine kilo sat på plads på det rigtige sted på kroppen! Og tab måske nogle, hvis der er for mange! Behagelig vandfitness, hvor tempo og humør er højt. De forskellige øvelser gentages mange gange for at få optimalt udbytte af øvelserne.

Mere

Brændkjærskolen, Motion: Andet motionstilbud 14 mødegange kl. 18-18.45

Træning i vand for dig med osteoporose eller gigt - Kolding

Gener som følge af osteoporose og gigt kan ofte lindres ved regelmæssig træning i vand. Træningen fokuserer på at styrke dine knogler, muskler & led gennem fysisk aktivitet. Træning i vand er en blid måde at træne på.

Mere

AOF, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 18.30-20

Patanjali yoga

Kom og forkæl dig selv med dejlig Patanjali yoga og mærk, hvordan du kan arbejde med smidighed, balance og styrke gennem yogaens mange øvelser. Du vil stille og roligt blive guidet med fokus på en både blid, men samtidig aktiv yoga.

Mere

Børkop Svømmehal, Motion: Andet motionstilbud 15 mødegange kl. 10-10.45

Fitness for Havfruer og Søløver

Vandtræning har til formål at øge bevægeligheden, styrken, koordination/balancen i hele kroppen. Med gentagelser af øvelserne, ledsaget af en god portion musikalsk rytme og klang, får vi ikke kun konditionen op, men også kredsløbet sat i gang.

Mere

LOF Nordvestsjælland, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 15.45-17

Yin yoga m/ Marianne Beyer

Med Yin Yoga har du mulighed for indre fordybelse og refleksion samt for at komme helt ned i gear og finde indre ro. De fleste stillinger er sidde eller ligge stillinger. Der afsluttes med Shavasana, dybdeafspænding og meditation.

Mere

Mølholmbadet, Motion: Andet motionstilbud 15 mødegange kl. 20-20.45

Bade Beats

Vandtræning har til formål at øge bevægeligheden, styrken, koordination/balancen i hele kroppen. Med gentagelser af øvelserne, ledsaget af en god portion musikalsk rytme og klang, får vi ikke kun konditionen op, men også kredsløbet sat i gang.

Mere

Nykøbing Sjælland Svømmehal, Motion: Andet motionstilbud

Hensyntagende varmtvandstræning m/ Malene Botved

Bassintræning er yderst velegnet, hvis du har problemer med dine led, skal genoptrænes efter operation, har brug for kredsløbstræning for hjerte- lungefunktion eller har behov for skånsom træning.

Mere

Nykøbing Sjælland Svømmehal, Motion: Andet motionstilbud

Hensyntagende varmtvandstræning m/ Jytte Kure

Dette hensyntagende hold er for dig som har problemer i bevægeapparatet, f.eks. knæ, hofte, skulder, rygproblemer, eller har været i et genoptræningsforløb efter operation. Vi nyder, at vandet giver vægtløshed og bevægefrihed.

Mere

Elbohallen, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 17-18.30

Hatha Yoga - Taulov

Hatha Yoga er et godt redskab til at skabe ro og balance i kroppen og derfor også én af de mest anvendte yogaformer i vores del af verden. Vi fordyber os i mange at de klassiske yogaøvelser men leger også med modifikationer og fysiske øvelser.

Mere

Nykøbing Sjælland Svømmehal, Motion: Andet motionstilbud 16 mødegange kl. 08.10-08.50

Hensyntagende varmtvandstræning m/ Malene Botved

Dette hensyntagende hold er for dig som har problemer i bevægeapparatet, f.eks. knæ, hofte, skulder, rygproblemer, eller har været i et genoptræningsforløb efter operation. Vi nyder, at vandet giver vægtløshed og bevægefrihed.

Mere

Gaias Kilde, Motion: Andet motionstilbud 16 mødegange kl. 10-11.30

Medi Yoga hensyntagende - Brørup

MediYoga (medicinsk yoga) er udviklet til brug i det svenske sundhedssystem, men er forholdsvis nyt i Danmark. MediYoga består af enkle øvelser, åndedrætsøvelser og meditationer, som er med til at skabe ro i centralnervesystemet i kroppen.

Mere

Nykøbing Sjælland Svømmehal, Motion: Andet motionstilbud 16 mødegange kl. 11.50-12.30

Hensyntagende varmtvandstræning m/ Jytte Kure

Dette hensyntagende* hold er for dig som har problemer i bevægeapparatet, f.eks. knæ, hofte, skulder, rygproblemer, eller har været i et genoptræningsforløb efter operation. Vi nyder, at vandet giver vægtløshed og bevægefrihed.

Mere

AOF Vejle, Motion: Gymnastik/aerobic 16 mødegange kl. 12-13.30

Yoga - også med osteoporose - Vejle

Har du fået konstateret osteoporose (knogleskørhed) er det vigtigt fortsat at bruge kroppen. Yogaøvelser har en utrolig gavnlig virkning på kroppen, og kan være en del af den motion, du kan profitere af for at holde kroppen smidig og aktiv.

Mere

Rødding Centret, Motion: Andet motionstilbud

GOK bevægelse for gigt ramte i varmt vand

I samarbejde med Gigtforeningens Oplysningskreds i Rødding. Vi laver bevægeøvelser i vand, målrettet dig, der har funktionelle problemer i bevægeapparatet, såsom gigt, ryglidelser, nakkeproblemer, udskiftede led eller andre hæmmende lidelser.

Mere

Arena Aabenraa, Motion: Andet motionstilbud

Varmtvandstræning - Aabenraa

I træningen vil der blive lagt vægt på, at undervisningen er alsidig, og at den tilgodeser behovet for stabilisering af muskelgrupperne og bevægelse generelt. Træningen foregår i et bassin med 32 grader varmt vand.

Mere

Arena Aabenraa, Motion: Andet motionstilbud 15 mødegange kl. 10.30-11.10

Varmtvandstræning (hensyntagende)

Målgruppen er personer, der har behov for skånehensyn i forhold til træningen. Der trænes i små hold og i dejlig varmt vand.

Mere

Medborgerhuset Danasvej, Motion: Andet motionstilbud 15 mødegange kl. 13-14.30

Mindful yoga

Er en blanding af langsomme, blide bevægelser - de fleste siddende og liggende kombineret med Yin yogaens dybe bindevævsstræk.

Mere