Spring til indhold

Arrangementer

Camønogaarden/stillevandringer, Motion: Vandretur/stavgang 19:00 - 10.00

Mælkestillevandring i Dark sky på Møn. Natmad, overnatning og morgenmad på Camønogaarden

Vi går i stilhed favnet af mørket og enkle guidede meditationer ud i Dark sky ved Møns klint i 3 timer. Under stjernerne, mærkevejen, og den kraftfulde natur. Overnatning på Camønogaarden Stubberup Havevej 2 4791 Borre.

Mere

Pris: 996 kr

Agoraen, Motion: Løbetræning/jogging 10:00 - 10.00

Stafet For Livet

Glæd dig til et døgn, hvor vi sætter fokus på kræftsagen, kæmper sammen og fejrer livet. Fællesskab er nøgleordet. NYT: Har du lyst, kan du også løbe ½ eller (hel)marathon. Se: stafetforlivet.dk/stafet/aabenraa og løbet på: my.raceresult.com/284405/info.

Mere

Gratis

Gl. Rye Teltplads, Motion: Sejlads/roning 09:00 - 15:00

Tre naturdage i kajak og på SUP

Tre dage i kajak og på SUP med yoga og mindfulness. Du får en sikker og rolig introduktion til både SUP, kajak, yoga og mindfulness, så det kræver ingen erfaring på forhånd.

Mere

Pris: 2780 kr

Varde Å, Motion: Sejlads/roning kl. 16-12

Kanotur - Varde å og Karlsgårde

Kanotur med to overnatninger. Vi overnatter på primitive pladser i telt og laver mad over bål. Du har selv udstyr med til overnatningDu behøver ikke have forudgående kanoerfaringe for at deltage på turen.

Mere

Pris: 1100 kr

Padelbanerne i Hørsholm, Motion: Ketchersport kl. 08-16

Padel sommercamp for børn (uge 32)

Tirsdag, onsdag og torsdag i uge 32 afholder vi Padel Sommercamp for børn i alderen 7 - 14 år. Vi laver 2 hold: 7 - 10 år fra kl. 08.00 -11.00. 11 - 14 år fra kl. 12.00 - 15.00.

Mere

Pris: 700 kr

Yogahuset i Centrum, Motion: Gymnastik/aerobic 5 mødegange kl. 10.45-12

Mor/barn pilates med babymassage og motorik

På. dette hold bliver både mor og barn (eller far og barn) trænet og. udfordret. Har du født er der. mave-muskler, der skal samles, og trænes, og her er Pilates den bedste. træningsform.

Mere

Sorø Kultur- og Fritidscenter - Værkerne, Motion: Andet motionstilbud 5 mødegange kl. 16.30-17.30

Qi Gong - udendørs sommertræning v/ Malene Thastum

Qi Gong er en 5000 år gammel kinesisk bevægelses-praksis, som i en tid med meget stress og uro er mere relevant end nogen sinde. De langsomme, flydende bevægelser stimulerer meridianernes energiflow, og styrker derved kroppens selvhelbredende kræfter.

Mere

Svømmecenter Nordvest, Motion: Gymnastik/aerobic 5 mødegange kl. 16.15-17.15

Vandgymnastik for gravide

Vandet aflaster kroppen og. du vil føle, at bevægelserne er mere frie og ubesværede. Træningen vil styrke. din krop uden den tunge belastning, du kan mærke på land, og du vil mere. ubesværet kunne strække de muskler, der trænger til det.

Mere

Christiansminde strand, Motion: Sejlads/roning 08:00 - 16:00

IPP2 Havkajak med instruktør Frederik Laursen - 2024

Kurset er opbygget, så der, gennem de to dage, er en naturlig og kontinuerlig progression. Selv om der er mange ting vi skal igennem, vil der også være tid til at nyde naturen og ro lidt rundt i Svendborgsund.

Mere

Pris: 2475 kr

Klitgården, Motion: Andet motionstilbud kl. 08.30-15

Tversted Yogafestival - efterår

To skønne efterårsdage dage med yoga, selvforkælelse og skønne naturoplevelser i Tversted.

Mere

Holtug Kridtbrud, Motion: Vandretur/stavgang kl. 10-17

2-dages vandretur på Stevns Klint med Womens Hiking Club

Tag med Womens Hiking Club på en 2-dages vandretur på Stevns klints "trampesti". Vi byder efteråret velkommen ved at få nogle kilometer i benene omgivet af unik og smuk natur.

Mere

Pris: 2295 kr

Stauning Kirke, Motion: Vandretur/stavgang 8:00-18:00

Vandretur i Friskvind - Stauning

Gå når du har lyst. Ruterne vil typisk være afmærket fra fredag til søndag aften og turen kan gås i de lyse timer. Følg flagene. Vi vil bestræbe os på at lave to ruter - en kort og en lang.

Mere

Gratis

Drivhuset, Motion: Andet motionstilbud kl. 18:00

Yoga, sindstræning og vegetarmad

Retreat hvor du oplevere en herlig vekselvirkning mellem nogle fysiske øvelser, der gør kroppen smidig, sindet og psyken frisk, frejdig og frydefuld og maven behagelig let af vegetarmad. Eva-vegekokken, claus-sindstræneren og Michael, yogalæreren,.

Mere

Pris: 3300 kr

Gerlev Idrætshøjskole, Motion: Andet motionstilbud 16.00 - 16.00

Yoga & Mindfulness

Tag en forlænget weekend med yoga og mindfulness på Gerlev idrætshøjskole. Fire skønne dage fyldt med træning, afspænding, kreativitet, sund mad og socialt samvær. Kom alene eller tag en ven med - alle er velkomne både begyndere, let øvede og øvede.

Mere

Pris: Fra 3.698 kr

Ribe VikingeCenter, Motion: Kampsporttræning 10:30-13:30 på søndage og 18:00-20:00 på torsdage

Slut dig til Ripa Vikingekampgruppe

Foreningen Ripa Vikingekampgruppe holder til på Ribe Vikingecenter og vi afholder introduktionsdage for alle interesserede over 18 år fra den 1. september til den 15. september. Kom og træn med os torsdage fra 18:00 - 20:00 og søndage fra 10:30-13:30.

Mere

Gratis

Rebild Kommune, Motion: Vandretur/stavgang 08:00-15.00

March mod Ensomhed

Vil du støtte op om kampen mod ensomhed? Så kan du gå med, når Patrick Cakirli på sin årlige March mod ensomhed rammer vores kommune d. 20. og 21. september.

Mere

Gratis

Broparkens Festsal, Motion: Danseundervisning kl. 09-13

Vild med dans weekend

Hop med på bølgen og kombiner motion og udfordringer med masser af gode grin.Kurset kræver ingen forudsætninger andet end godt humør. Vi prøver kræfter med forskellige standard- og latindanse f.eks. vals og cha cha cha m.m. Tilmelding i par.

Mere

Pris: 350 kr

Broens Gadekøkken, Motion: Andet motionstilbud 10:15-11:15

Morgenyoga på Kajen

Få gang i både krop og sind under åben himmel, når Broens inviterer til gratis morgenyoga på kajen. Træk vejret dybt og nyd udsigten ud over vandet, mens morgensolen titter frem.

Mere

Gratis

Slagelse Svømmehal, Motion: Andet motionstilbud

Babysvømning 2-12 mdr. med Synje Spånager i Slagelse Svømmehal - Begynder

Begynderhold. Kom og svøm med din baby i dejlig varmt vand. Baby får stimuleret alle sine sanser og fremmet sin motoriske udvikling. Du har tæt samvær med din baby og I får gode oplevelser sammen nede i det varme vand.

Mere

Vinderup Hallerne, Motion: Andet motionstilbud 5 mødegange kl. 08.30-09.15

Aqua-flow for gravide - Vinderup

Træning i vand for gravide er en af de mest populære motionsformer blandt gravide - med god grund! Vandet giver kroppen fri bevægelighed og en vidunderlige følelse af vægtløshed og velvære.

Mere

Holstebro Svømmecenter, Motion: Andet motionstilbud 6 mødegange kl. 10-10.45

Aquamotion/vandgymnastik

Nyhed i efteråret 2023 - velkommen til Lene Uldum som ny underviser hos FOF. Har du svært ved at finde gejsten til at motionere?. Så skal du prøve aquamotion. Her er stor risiko for, at du bliver afhængig af den ugentlige time i vand.

Mere

BeneFiT Herning, Motion: Gymnastik/aerobic 4 mødegange kl. 09.30-10.30

Nyhed - farTræning og BabyTummel

Det vil sige, at både far og baby får sig rørt, og baby er som oftest dejlig træt efterfølgende. Babytummel består af øvelser og lege, der stimulerer og udvikler det enkelte barn.

Mere

LOF Huset, Motion: Gymnastik/aerobic 7 mødegange kl. 18-19.15

Afspænding og bevægelse

Har du ondt i ryggen, ondt i nakken, spænder du i musklerne eller vil du bare gerne i gang med træning, så er dette holdet for dig.

Mere

Gadekæret, Motion: Cykeltur kl. 18:30

Op på cyklen og afsted

Hvis du kan lide at cykle i et roligt tempo, så mød op om tirsdagen kl. 18.30 og tag sammen med andre cykelglade borgere ud i naturen. Tilmelding er ikke nødvendig.

Mere

Gratis

Gludsted Stadion, Motion: Fodboldtræning kl. 16.45-17.30

Mix-bold årgang 2018/2019

Vi er i fuld gang med at træne fodbold/leg på Gludsted stadion hver. Onsdag fra kl 16.45 - 17.30. Mindre søskende er også velkomne, men ifølge forældre. Holdet er tilmeldt DGI stævne i Juni, hvor de spiller 3 mod 3.

Mere

Pris: 150 kr

Tårnby Skole, Motion: Andet motionstilbud 4 mødegange kl. 14-15.10

Smart training - Leg din hjerne stærkere - hensyntagende

Giv din hjerne et boost med SMART Training - det er et hensyntagende hold. Ligesom du kan holde dine muskler ved lige med træning, kan du holde hjernen i gang ved løbende at give den nye udfordringer, der kræver koncentration og fokus.

Mere

Holstebro Svømmecenter, Motion: Andet motionstilbud 6 mødegange kl. 10-10.45

Aquamotion/vandgymnastik

Nyhed i efteråret 2023 - velkommen til Lene Uldum som ny underviser hos FOF. Har du svært ved at finde gejsten til at motionere?. Så skal du prøve aquamotion. Her er stor risiko for, at du bliver afhængig af den ugentlige time i vand.

Mere

Frederikshøj, Motion: Gymnastik/aerobic 6 mødegange kl. 16-16.45

Udendørs træning med egen kropsvægt / Tabatatræning

Udendørs. træning med egen kropsvægt/Tabata-træning! Få. brugt hele din krop på dette hold, hvor vi til energisk, glad musik får. arbejdet hele kroppen igennem, få lært at bruge kroppen teknisk korrekt, så du.

Mere

Moster Karens Fold, Motion: Vandretur/stavgang kl. 19

6 gange Stillevandring i Sundhedsskoven med naturguide Marianna Sønderskov

Hvis du allerede ved, at 6 stillevandringer er godt for dig, kan du købe denne billet til nedsat pris. På dette forløb bliver du bedre til at overføre øvelserne til din hverdag, og du får mulighed for at komme til at arbejde dybere med at finde ro.

Mere

Pris: Klippekort til 6 gange 750 kr

Klinikhuset Cygnus, Motion: Gymnastik/aerobic

Rygtræning

Fokus på muskeltræning, holdning og balance. Du laver øvelser, således at stramme og overspændte muskler strækkes i takt med at de svage muskler styrkes.

Mere