Spring til indhold

Arrangementer

Stevnshallen, Motion: Danseundervisning 19:00 - 20.30

Begnderhold i Argentinsk tango på Stevns

Begynderundervisning i Argentinsk tango 8 gange kl. 19.00 - 20.30 For dig der er nybegynder i argentinsk tango Du behøver ingen forudsætninger for at starte på dette hold. Du skal dog melde dig til sammen med en dansepartner.

Mere

Pris: 100 kr

AOF Vejle, Motion: Gymnastik/aerobic 8 mødegange kl. 09.30-11

Yoga for alle - Vejle

"Yoga for alle" er et hold, hvor niveauet tilpasses holdets deltagere. Vi tager udgangspunkt i hatha yoga og fokuserer på at udføre de klassiske yogastillinger, så de passer til din krops formåen.

Mere

Asgård Skole, Motion: Gymnastik/aerobic 8 mødegange kl. 17.15-18.30

Motionsdans og bevægelse m/ Evy Sampson

Dans dig glad på dette hold. Dette hold er for dig, som elsker musik og ønsker træning og øvelser for hele kroppen. På holdet får vi pulsen op til skøn musik, og hele kroppen bliver arbejdet igennem med små lette danseserier.

Mere

Fritids- og idrætsbygningen, Motion: Gymnastik/aerobic

Mensendieck

Der er max 3 deltagere på hvert hold, så der er tid til dig. Få det bedste ud af den krop du har med Mensendieck, som er en slags "kørekort til kroppen" og de korrektioner øvelserne giver dig.

Mere

Lellinge Multihus, Motion: Andet motionstilbud 10 mødegange kl. 09-09.45

Senior liv og bevægelse i Lellinge m/ Ina Ellermann

Kom og vær med til senior liv og bevægelse i Lellinge Multihal hver torsdag morgen kl. 9.00-9.45. Vi får gang i kroppen - mens vi har det sjovt og hyggeligt.

Mere

Bakkeskolehallen, Motion: Andet motionstilbud 09:30 - 12.00

Motion for alle 60 +

Mere

Pris: 150 kr

Institutet, Motion: Gymnastik/aerobic 12 mødegange kl. 10-10.45

Yin yoga - 60+

Vil du gerne gå til yoga, men har aldrig prøvet det før, så er holdet lige her, netop til dig der vil forsøge og mærke, hvordan yoga kan være godt for din krop og dit velbefindende.

Mere

LOF Nordvestsjælland, Motion: Gymnastik/aerobic 12 mødegange kl. 10.30-12

Hensyntagende Yoga med Mandy Zhu

I denne yogaklasse fokuserer vi på at balancere kroppens energi og pleje. hvert enkelt organ. Hver øvelse er skabt til at frembringe harmoni i specifikke. energistrømme i kroppen ved at åbne bestemte lukkede punkter i meridianbanerne.

Mere

Sundhedshuset i Hanstholm, Motion: Andet motionstilbud 12 mødegange kl. 16.15-17.45

Bevægelse og krop, humør i top

På kurset. lærer du, hvordan du kan træne kredsløb, smidighed, styrke og stabilitet for. hele kroppen relateret til de skavanker du døjer med og med tilpasninger efter. behov. Der lægges vægt på at motion og bevægelse gerne må være sjovt.

Mere

Rønnebærhus Aktivitetscenter og Daghjem, Motion: Danseundervisning 12 mødegange kl. 15.30-17.30

Seniordans

Er for alle. aldre. Det er en danseform, hvor man kan komme alene eller tage sin partner. med. Der er ingen der bliver bænkevarmere. Danseformen giver god motion, glæde. og dejligt samvær. Vi danser til dejlig musik.

Mere

Egebjerg Motionscenter, Motion: Andet motionstilbud 13 mødegange kl. 13-14.30

Fysisk træning for seniorer 60 +

Vi arbejder med forskellige træningssystemer i såvel vægttræningen som kredsløbstræningen. Træningen foregår under vejledning af erfaren underviser.

Mere

Herlev Hallen, Motion: Andet motionstilbud 13 mødegange kl. 16.35-17.50

Hatha Yoga

Yoga giver energi og psykisk velvære. Gennem rolige og dybtvirkende fysiske øvelser kombineret med åndedrætsøvelser styrkes og strækkes muskulaturen - leddene smidiggøres - kredsløbet stimuleres og balancen forbedres. En god kropsholdning opnås.

Mere

Herlev Hallen, Motion: Andet motionstilbud 13 mødegange kl. 18-19.30

Hatha Yoga

Yoga giver energi og psykisk velvære. Gennem rolige og dybtvirkende fysiske øvelser kombineret med åndedrætsøvelser styrkes og strækkes muskulaturen - leddene smidiggøres - kredsløbet stimuleres og balancen forbedres.

Mere

Ringsted Svømmeland, Motion: Andet motionstilbud 13 mødegange kl. 20-20.45

Vandgymnastik i varmtvandsbassin m/ Anna Eowyn

Kom med i vandet torsdag aften, når vi finder den gode stemning og musik frem, til en hyggelig gang vandgymnastik.

Mere

'Pletten' udendørs, Foredragssalen, Ølby, Motion: Gymnastik/aerobic

Blid yin inspireret yoga og bevidst åndedræt m/ Ditte Hørmark

På holdet her får du blid, afspændende og meditativ yoga - som giver dig de bedste betingelser for at afspænde og blødgøre både kroppen og sindet. De lette styrkeøvelser giver dig en sund kropsholdning og bedre balance.

Mere

Baeshøjgård, Motion: Andet motionstilbud

Varmtvandstræning hensynt. m/ Merete Huusmann

Hensyntagende varmtvandstræning er for dig, der ønsker træning i varmt vand. Du har måske nedsat bevægelighed på grund af overvægt, muskel -eller knoglelidelser, problemer med balance, knæ, ryg, hofter eller andre udfordringer.

Mere

BORREN - Højby Idræts- og Kulturcenter, Motion: Gymnastik/aerobic

Gotved pilates med Liselotte Le Dous

Gotved pilates er en perfekt blanding af bløde, rytmiske bevægelser fra Gotvedgymnastikken med det formål at opvarme kroppen og skabe kropsbevidsthed. Pilates er den rolige og effektive grundtræning fra inderst til yderst.

Mere

FOF Randers, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 07.30-08.30

Stott Pilates let øvede/øvede

Mere

LOF Huset, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 09-10.30

Stott Pilates

Vi arbejder med Stott Pilates, Pilates er et super effektivt og skånsomt træningsystem, der giver en sund og god kropsholdning. Derudover er Pilates eminent til at forebygge skader, samt til genoptræning, når skaden er sket.

Mere

Kulturkasernen, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 09-11

Hens. Fordybelses yoga - torsdage

Hensyntagende. Dette er et kursus for såvel nye elever som for elever, der allerede kender til yoga. Vi starter med fysiske øvelser, der frigør grovere spændinger i kroppen, giver kropsbevidsthed og harmoniserer.

Mere

AOF Amager, Motion: Andet motionstilbud 14 mødegange kl. 10-11.30

Yoga for alle

Denne yogatime er for dig, der har lyst til at opnå mere ro og få afstresset sindet eller måske bare opnå gode stræk af kroppen.

Mere

BORREN - Højby Idræts- og Kulturcenter, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 11.30-12.45

Kropsterapeutisk yoga med Liselotte le dous

Denne yogaform har alle de skønne øvelser og elementer, som du måske allerede kender fra yogaen, PLUS et ekstra element, hvor du har mulighed for at gå et lag dybere ind i kroppen ved at være nysgerrig og undersøgende på det, du møder.

Mere

AOF Amager, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 11.45-13.15

Senior yoga for mænd - hensyntagende

Drømmer du om, at svinge benet henover sadlen igen, at sidde ubesværet på gulvet, eller er du bare nysgerrig på, hvad er yoga for noget? Så er dette holdet for dig. Yoga er nemlig også for mænd.

Mere

FOF København, Motion: Fitness/styrketræning 14 mødegange kl. 15.20-16.50

Rygtræning

Mere

Pavillon (Gl. Seminarium), Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 16.15-17.45

Hatha Yoga - for alle

Vi arbejder overvejende med hatha yoga. Der bliver arbejdet grundigt. med vejrtrækningen og vejrtrækningsøvelser. Der er dynamiske øvelser, der. løsner spændinger og varmer kroppen op til de større stræk og stillinger. Solhilsen,.

Mere

Skullerodsholm, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 17-18.40

Iyengar Yoga

Er en aktiv yogaform, hvor du lærer at strække med aktive. muskler, og bevidsthed om kroppens holdning og lige linjer. Ved hjælp af et. fint udviklet system af øvelser kan du træne styrke, udholdenhed, smidighed og. balance.

Mere

Trekronerskolen, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 17.45-19.15

Energiopbyggende Hatha yoga, Trekroner m/ Kirsten H. Nikolaisen

Det skal være en daglig glæde at bevæge sig - og derved at leve. Yoga er for alle og kilden til energi - livsenergi. Formålet med yoga er bl.a. at øge velværet i hverdagen. Måske er det i denne sæson, du skal melde dig på et yoga hold.

Mere

Pavillon (Gl. Seminarium), Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 18-19.30

Yoga -for mænd

Der vil blive undervist i en blanding af yin og hatha yoga. Hatha yogaen med sine dynamiske øvelser, der løsner spændinger og varmer kroppen op til de større stræk og stillinger.

Mere

ØrnsøCentret, Motion: Gymnastik/aerobic 13 mødegange kl. 10.15-11.45

YogaPilates Osteoporose - let øvede (H)

Vi styrketræner hele kroppen og har særligt. fokus på de muskelgrupper, som sikrer, at rygsøjlen har det godt, dvs. især. mave, ryg, skuldre og baller. Generelt er træningen opbyggende og velegnet til.

Mere

ØrnsøCentret, Motion: Gymnastik/aerobic 13 mødegange kl. 12-13.30

YogaPilates (H)

Dette hold er for. dig, der døjer med fx rygsmerter, nakkesmerter eller skulderspændinger. Vi. veksler mellem at styrketræne og afspænde kroppen - så meget opspændte muskler.

Mere