Spring til indhold

Arrangementer

Motionslokalet, LOF, Torvet 21, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 11-12.30

Yoga med pilates

Traditionel Hatha Yoga tilsat styrkende pilates-øvelser. HVORDAN FOREGÅR UNDERVISNINGEN. Undervisningen er varieret og sikrer, at kroppen bliver arbejdet igennem med både større styrke, spændstighed og udholdenhed i sigte.

Mere

Tårnby Skole, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 12.30-13.30

Balancetræning - hensyntagende

Hensyntagende hold. Føler du dig usikker på benene og på din egen balance?. Her arbejder vi udelukkende med at forbedre din balance og vedligeholde din balanceevne.

Mere

Byskovskolen, Afd. Asgård, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 17-18.30

Yin Yoga m/ Gitte Havner

Yin yoga er en langsommere yogaform sammenlignet med andre yogastilarter. Langsomheden gør at en yin yoga time er en særligt healende praksis, med dybtgående fysiske og følelsesmæssige fordele.

Mere

Egedalshallen, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 17.15-18.45

Qigong trin 1

Qigong er flydende, smukke og sammenhængende bevægelser, der udføres stående og langsomt. Dine bevægelser, dit åndedræt og din tanke bliver eet i udøvelsen, så sindet finder ro. Qigong er godt for HELE dig og skaber harmoni mellem dit indre og ydre.

Mere

Byskovskolen, Afd. Asgård, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 18.45-20.15

Blid Yin Yoga (5X) m/ Gitte Havner

Blid Yin yoga er en langsommere yogaform sammenlignet med andre yogastilarter. Langsomheden gør at en yin yoga time er en særligt healende praksis, med dybtgående fysiske og følelsesmæssige fordele.

Mere

LOF Nordvestsjælland, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 09.55-11.25

Dans og bevæg dig glad og afspænding m/ Henriette Vedsegaard

Bevæg dig glad. Kroppen skal holdes i form hele livet. På dette hold arbejder vi med styrke, smidighed, balance, koordination, bækkenbund, holdning, udholdenhed og korte danseserier med flamenco som krydderi.

Mere

Multihuset 7470, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 17.15-18.45

Yoga i Multihuset, Kølvrå

Når jeg underviser er mit udgangspunkt at. møde dig, hvor du er og du vil som elev på mit hold få muligheden for at. arbejde med krop og sind. Vi arbejder med Asanas (yogastillinger),.

Mere

Multihuset 7470, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 19-20.15

Yoga for mænd i Kølvrå

Holdet er. et begynder hold hvor alle kan være med. Det betyder intet om du har erfaring. med yoga, er ung eller gammel, smidig eller stiv som et bræt. Det eneste krav. er at du er mand og at du har lyst til at deltage i et fællesskab samt er.

Mere

Faxe Svømmehal, Motion: Andet motionstilbud

Aqua Rytmik

Spændende rytmik i vand, der smidiggør kroppen, så du kan bevare din. skikkelse eller tabe dig de steder, du ønsker det. Vandets indvirkning på. kroppen er så behagelig, fordi vandet masserer den, samtidig med at du udfører.

Mere

Flintholm Svømmehal, Motion: Gymnastik/aerobic

Bevægelse i varmt vand

(Bassindybden er 1,35 m). Hold for deltagere med behov for særlige hensyn. Afspænding og bevægelse i varmt vand (ca.

Mere

Svømmecenter Nordvest, Motion: Andet motionstilbud 16 mødegange kl. 10-10.45

Vandgymnastik/træning efter hofte- eller knæoperation

Vi bevæger. leddene og udspænder vores stramme muskler. Vi træner effektivt muskulaturen. omkring dine hofter og knæ. Kombinationen af det varme vand, vægtløsheden og. vandets modstand sikrer dig en effektiv genoptræning.

Mere

Yogahuset i Centrum, Motion: Andet motionstilbud 16 mødegange kl. 13-14.30

Hensyntagende yoga (H)

Vær med på et. hold, hvor der bliver taget hensyn til dig og dine begrænsninger. Nyd de blide. bevægelser, hvor vi møder kroppens energi med fokus på åndedrættet. Vores.

Mere

AOF Aabenraa Gasværksvej, Motion: Gymnastik/aerobic 16 mødegange kl. 16.30-18

Yoga

Dynamisk kropstræningssystem, der tilgodeser både krop og sind med vægt på styrke og smidighed især i ben, ryg og skuldre, kropsholdning og kropsbevidsthed. Der afsluttes med total afspænding af nervesystemet. Medbring behageligt tøj.

Mere

Gyngemosehallen, Motion: Gymnastik/aerobic 16 mødegange kl. 17.30-19

Pilates

Er et unikt holdningskorrigerende træningssystem med sekvenser af langsomme, kontrollerede bevægelser. De involverede muskler strækkes og styrkes, og spændinger nedsættes.

Mere

Gentofte Hospital, Motion: Gymnastik/aerobic 16 mødegange kl. 17.30-19

Træning - hjerte/kredsløb

Efter en hjerteoperation eller en blodprop i hjertet er det af stor betydning at dyrke motion. Via forskellige gymnastiske øvelser forbedrer vi kredsløbet, udfordrer udholdenheden og lærer vores fysiske reaktioner og grænser at kende.

Mere

Haslev Seminarium Sportshallen, Motion: Gymnastik/aerobic 18 mødegange kl. 13.30-15

Afspænding for damer

Dette kursus skal bidrage til bevægelse og afspænding for alle, der. har lyst til - og brug for at arbejde med kroppen med musik og uden musik,. kredsløbsøvelser, styrketræning, smidighed, holdningslære/kropsbevidsthed.

Mere

Haslev Seminarium Sportshallen, Motion: Gymnastik/aerobic 18 mødegange kl. 15.30-17

Afspænding for M/K

Dette kursus for damer skal bidrage til bevægelse og afspænding for alle, der. har lyst til - og brug for at arbejde med kroppen med musik og uden musik,. kredsløbsøvelser, styrketræning, smidighed, holdningslære/kropsbevidsthed.

Mere

Haslev Seminarium Sportshallen, Motion: Gymnastik/aerobic 18 mødegange kl. 17-18.30

Rygtræning for herrer

Rygtræning med udspænding og afspænding - holdningslære/kropsbevidsthed. Vi. arbejder med styrketræning og smidighedstræning for ryggens muskulatur for. derved at undgå dårlig ryg. Vi afslutter hver træningsgang med afspænding.

Mere

Svømmecenter Nordvest, Motion: Gymnastik/aerobic

Vandgymnastik

Undervisningen. foregår i varmtvandsbassin. Det varme vand virker muskelafslappende og giver. velvære for krop og sjæl. Vandet giver også mulighed for at få arbejdet hele.

Mere

DGI-Byen, Motion: Andet motionstilbud

Aqua Fitness

Mere

Mølholmbadet, Motion: Andet motionstilbud 30 mødegange kl. 08-08.45

Øvelser i vand - Vejle

For deltagere med bevægelseshandicap, dårlige rygge eller alvorlige muskelinfiltrationer. Du får mulighed for at opnå en god smidighed, styrke og kondition i 32 grader varmt vand. Kroppen arbejdes roligt og grundigt igennem.

Mere

Svømmecenter Nordvest, Motion: Andet motionstilbud 31 mødegange kl. 13.30-14.15

Vandgymnastik for dig med BMI over 30

Kom og oplev den. bevægelsesfrihed, du har i vand. Gymnastik i vand er en sjov og effektiv. træningsform. Samtidig er det skånsom motion for dine led. Vi veksler mellem. konditionstræning og styrketræning.

Mere

Bagsværd Fort, Motion: Gymnastik/aerobic

Gotvedgymnastik - kvinder

Mere

Bagsværd Fort, Motion: Gymnastik/aerobic 30 mødegange kl. 10.50-12

Gotvedgymnastik - mænd

Mere

Gentoftegade 52, 1, Motion: Gymnastik/aerobic 30 mødegange kl. 18.30-19.40

Pilates

Mere

Virumhallen, Motion: Gymnastik/aerobic 64 mødegange kl. 08-09.10

Motionsgymnastik - mænd - seniorer

Mere

Gentoftegade 52, 1, Motion: Gymnastik/aerobic

Træning - knogleskørhed

Mere

Gentoftegade 52, 1, Motion: Gymnastik/aerobic 32 mødegange kl. 13-14.30

Gotved-yoga - seniorer

Dette kursus er med hensyntagende undervisning for deltagere med en kronisk sygdom eller med behov for særlig opmærksomhed pga. nedsat bevægelighed. Vi kombinerer den frigørende bevægelse i gotvedgymnastikken med elementer fra yoga.

Mere

Hermeshallen, Motion: Andet motionstilbud 3 mødegange kl. 16.45-18

Mindfulness for alle

Hvem: Du, som er ny og gerne vil have et indtryk af, hvad mindfulness går ud på, eller du, som allerede har erfaring og ønsker ny inspiration. Hvad: Ønsker du at drage omsorg for dig selv i din hverdag?

Mere

Kulturhuset - Arresten, Motion: Gymnastik/aerobic 5 mødegange kl. 17-18.30

Ashtanga yoga - 5 gange

Ashtanga inspireret yoga for begyndere - en ugentlig yogapraksis. Denne yogapraksis bliver en vekselvirkning mellem forfriskende, styrkende Ashtanga yoga og fordybende, blid Hatha yoga. Vi arbejder både stående, siddende og liggende på måtten.

Mere