Spring til indhold

Arrangementer

Skolen på la Cours Vej, Motion: Gymnastik/aerobic 5 mødegange kl. 17.25-18.10

Voksen/barn gymnastik - 2-4 år

Glæd dig til bevægelse, nærvær og leg sammen med dit barn. Vi bevæger os til musik og gennem lege med de primære sanser og brug af materialer, styrker vi motorikken. Børnene tilegner sig smidighed, styrke og kropsbevidsthed.

Mere

Forenings huset, Motion: Gymnastik/aerobic 7 mødegange kl. 17.45-18.50

Optræning og afspænding

Hensyntagende specialundervisning.Trænger du til at få rørt hele kroppen? Så er dette holdet for dig. Vi varmer kroppen op til glad musik.

Mere

Fritids- og idrætsbygningen, Motion: Andet motionstilbud 8 mødegange kl. 14-15

Cellerciser - PLUS size

Holdet for dig med lidt ekstra kilo på sidebenene. Her er vi alle i samme båd og alle skal føle sig trygge og meget velkomne.

Mere

Fuglevad Station, Motion: Andet motionstilbud 10 mødegange kl. 10-11.10

I form med naturen

Giv din krop en kærlig håndsrækning med den smukke natur som ramme. Vi går i rask tempo og træner balance, koordination og styrke - med fysioterapeuten som vejleder. Udfordringerne tilpasses dit niveau.

Mere

Fabrikken - Center for sundhed, Motion: Gymnastik/aerobic 10 mødegange kl. 14-15.30

Rygtræning - med store bolde med Kristina Frost på Fabrikken i Slagelse

Kurset henvender sig til personer, der har rygproblemer eller andre lidelser. i bevægeapperatet. Vi forsøger at bedre deltagernes kropsbevidsthed for derved. bl.a. at forebygge belastningssygdomme.

Mere

Mantziusgården, Motion: Gymnastik/aerobic 12 mødegange kl. 11.15-12.45

Hatha yoga

Hensyntagende undervisning i et roligt tempo med individuel vejledning for deltagere med nedsat bevægelighed.

Mere

Gentoftegade 52, 1, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 13.25-14.55

Bevæg dig stærk - styrketræning for seniorer med helbredsudfordringer

Her er et hensyntagende hold, hvor vi giver kroppen ekstra opmærksomhed og træner den nænsomt. Vi stabiliserer musklerne og styrker dem. Du forbedrer holdningen og øger dit velvære.

Mere

Glostrup Idrætspark, Motion: Andet motionstilbud 13 mødegange kl. 16.40-17.25

Zumba fitness 50+ og begyndere

Zumba for 50+ og begyndere. Holdet er for de aktive ældre, begyndere, nybagte mødre (eller fædre) og dem, som synes, at en almindelig Zumba-time går for stærkt.

Mere

Glostrup Idrætspark, Motion: Andet motionstilbud 13 mødegange kl. 17.30-18.15

Zumba

Er en blanding af dans og aerobic og udøves til latinamerikansk musik. Zumba er god konditionstræning, hvis du giver den gas. Zumba er sjovt og effektiv træning, der giver meget livsglæde.

Mere

DGI Huset Vordingborg, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 15.15-16.45

Yoga

Skaber balance mellem krop og sind og giver fysisk og psykisk velvære. Yoga giver energi og løser op for spændinger og stress. I yoga arbejdes der med åndedrættet, stræk af kroppen, styrkende øvelser og afspænding.

Mere

Genoptræningscentret Skovbrynet, Motion: Andet motionstilbud

Træning i varmt vand

Er den ideelle motionsform for deltagere med problemer i f.eks. ryg, skuldre, hofter, knæ, led eller muskler. Bevægeligheden, muskelstyrken og koordinationsevnen øges, samtidig med at leddene skånes og overbelastning undgås.

Mere

Tårnby Skole, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 12.30-14.10

Motion for kvinder med osteoporose

Hensyntagende hold. Lettere styrketræning har en gavnlig indvirkning på dine knogler, der bliver stærkere, når de belastes. Det er også vigtigt at have et "korset" af stærke ryg- og mavemuskler til at støtte rygsøjlen.

Mere

Motionslokalet, LOF, Torvet 21, Motion: Andet motionstilbud 16 mødegange kl. 10.15-11.45

Blid yoga

Flere og flere får øjnene op for, at yoga er godt for krop og sjæl. Alle kan lave yoga, som består af fysiske og mentale øvelser, åndedrætsøvelser, afspænding og mindre meditationer, der fokuserer på at være til stede i nuet, både fysisk og mentalt.

Mere

Rødding Centret, Motion: Andet motionstilbud

GOK bevægelse for gigt ramte i varmt vand

I samarbejde med Gigtforeningens Oplysningskreds i Rødding.

Mere

Stubbekøbing Hallen og Stadion, Motion: Gymnastik/aerobic

Yoga

Skaber balance mellem krop og sind og giver fysisk og psykisk velvære. Yoga giver energi og løser op for spændinger og stress. I yoga arbejdes der med åndedrættet, stræk af kroppen, styrkende øvelser og afspænding.

Mere

DGI Huset Vordingborg, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 13.30-15

Yoga

Skaber balance mellem krop og sind og giver fysisk og psykisk velvære. Yoga giver energi og løser op for spændinger og stress. I yoga arbejdes der med åndedrættet, stræk af kroppen, styrkende øvelser og afspænding.

Mere

Den Svenske Sømandskirke, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 16-17.30

MediYoga (Medicinsk Yoga) for alle med udfordringer

MediYoga praktiseres ofte som en del af en behandlingsplan for mennesker med forskellige sundhedsudfordringer som stress, kroniske smerter eller andre medicinske tilstande.

Mere

Tårnby Skole, Motion: Gymnastik/aerobic 15 mødegange kl. 18-19.30

Tai Chi

Langsomme rolige bevægelser, der udvikler din kropsbevidsthed, stimulerer dine indre organer, forbedrer kredsløbet og dit velbefindende. Øvelserne hjælper på din koordination, balance og evnen til at koncentrere dig.

Mere

AOF Amager, Motion: Gymnastik/aerobic 16 mødegange kl. 13.15-14.45

Gotvedgymnastik og afspænding

Styrk dine muskler og træn din koordination og balance. Hensigtsmæssige rytmiske bevægelser af led og muskler, til god musik. Kredsløbet forbedres og du får et større velvære. Guidet gennemgang af hele kroppen til afslappende musik.

Mere

Odder Svømmehal, Motion: Gymnastik/aerobic 17 mødegange kl. 11-12.20

Ny Callanetics/Yoga og Pilates

Undervisningen henter inspiration i Callanetics, effekttræning, Pilates og yoga. Vi starter med en grundig opvarmning med efterfølgende vægt på kombination af styrke-, stræk-, balance- og afspændingsøvelser.

Mere

Midtbyhallen (Tidligere SG hal), Motion: Andet motionstilbud 17 mødegange kl. 11.30-13

Styrketræning 60 +

Styrketræning for seniorer 60 +. Seniorstyrketræning i SOLO Fitness for dig, der gerne vil holde dig i form. med styrke, udholdenhed, balance og kondition. Vi træner hele kroppen, får.

Mere

Bevægelseslokalerne, Motion: Gymnastik/aerobic 17 mødegange kl. 12-13.30

Yoga

Stående øvelser, som strækker, styrker og smidiggør musklerne. Fødderne og benene trænes til at bære kroppen. Ankelled, knæled og hofteled lærer at samarbejde - til gavn for hele ryggen.

Mere

Fritids- og idrætsbygningen, Motion: Gymnastik/aerobic 17 mødegange kl. 12.15-13.45

Yoga - hensyntagende

Har du forskellige fysiske eller psykiske begrænsninger og gerne vil dyrke yoga, men har brug for at tages hensyn til det handicap begrænsningerne er for dig, så er dette helt sikkert holdet for dig.

Mere

AOF Aabenraa Gasværksvej, Motion: Gymnastik/aerobic 17 mødegange kl. 16.30-18

Yoga

Dynamisk kropstræningssystem, der tilgodeser både krop og sind med vægt på styrke og smidighed især i ben, ryg og skuldre, kropsholdning og kropsbevidsthed. Der afsluttes med total afspænding af nervesystemet.

Mere

Tårnby Skole, Motion: Gymnastik/aerobic

Let motion og afspænding

Du lærer at træne kroppen med øvelser, der hjælper på spændinger i musklerne, bevarer og genopretter muskelstyrken og leddenes bevægelighed.

Mere

Falkoner Fitness, Motion: Gymnastik/aerobic 30 mødegange kl. 09-10.30

Fit for livet - kvinder

»Fit for livet« er et sammensat motionsprogram for kvinder, der gerne vil træne effektivt, men i et overkommeligt tempo.

Mere

Falkoner Fitness, Motion: Andet motionstilbud 30 mødegange kl. 10.45-12.15

Frisk motion - seniorer

Mere

DGI-Byen, Motion: Andet motionstilbud

Træning i varmt vand

Mere

Wegeners Gaard, Motion: Gymnastik/aerobic

Mave-baller-lår

Her er holdet for dig, der vil styrke og stramme din muskulatur i hele kroppen. Vi koncentrerer os om mave, baller og lår, men kommer hele vejen rundt. Konditionstræning, stræk og afspænding indgår.

Mere

KongeåBadet, Motion: Gymnastik/aerobic

Bevægelse i varmt vand

For dig, der ikke kan deltage på et alment hold. Bevægelse i varmt vand foregår i varmtvands bassin, hvor øvelserne er særligt tilrettelagt til den enkelte deltagers handicap, så som funktionsnedsættelse og mobilitetsproblemer.

Mere