Kunne ikke hente 'https://idraet.rudersdal.dk/shell/kultunaut?layout=events_list_page' indenfor 15 sek.

Arrangementer

Skolen Ved Bülowsvej, Motion: Gymnastik/aerobic 12 mødegange kl. 17.55-18.40

Voksen/barn gymnastik - 4-5 år

Glæd dig til bevægelse, nærvær og leg sammen med dit barn. Vi bevæger os til musik og gennem lege med de primære sanser og brug af materialer, styrker vi motorikken, og børnene tilegner sig smidighed, styrke og kropsbevidsthed.

Mere

Farum Kulturhus, Motion: Gymnastik/aerobic 17 mødegange kl. 14-15.30

Yoga for dig med smerter

Blid og skånsom yoga med plads til dig, dine skavanker og evt. kroniske smerter. På holdet er der plads til pauser og plads til at være. tilstede uden at skulle præstere. Du er med på det niveau, som du er klar til,.

Mere

Engelsborgskolen, Motion: Gymnastik/aerobic 17 mødegange kl. 17-18.30

Body SDS - grundtræning

Et unikt, dansk træningssystem, der afhjælper det moderne menneskes fysiske og psykiske skavanker. Regelmæssig træning vil forbedre bevægeligheden i låste led og i spændte, usmidige muskler.

Mere

Vokseværket - Vokslev Kultur & Forsamlingshus, Motion: Gymnastik/aerobic 4 mødegange kl. 10-11.30

Medi-Yoga Special

Kom og vær med til medi yoga i Vokslev. MediYoga består af åndedrætsøvelser, simple fysiske bevægelser og stillinger, som alle kan laves på en yogamåtte eller en stol.

Mere

AOF Vejle, Motion: Gymnastik/aerobic 5 mødegange kl. 09.30-11

Yoga for alle - Vejle

"Yoga for alle" - er et hold hvor niveauet tilpasses holdets deltager. Vi vil i høj grad læne os op ad "Hatha Yoga", da man i Hatha Yoga ligger stor vægt på at udføre de klassiske øvelser korrekt efter kroppens kunnen.

Mere

B&U Teatret, Motion: Danseundervisning kl. 16-17

Dansehold 1 - for 5 - 9 årige

Der vil blive undervist 8 torsdage fra 16.00 til 17.00 med start den 13/4-23 indtil 8/6 (18/5 er der ingen undervisning).

Mere

Pris: 640 kr

B&U Teatret, Motion: Danseundervisning kl. 17.15-18.15

Dansehold 1 - for 10 - 15 årige

Der vil blive undervist 8 torsdage fra 17.15-18.15 med start den 13/4-23 indtil 8/6 (18/5 er der ingen undervisning). Hvad kan du forvente?

Mere

Pris: 640 kr

Kastrup Svømmehal, Motion: Andet motionstilbud

Aquajogging

Du kombinerer løbetræning med muskeltræning og cirkeltræning i det dybe bassin. (dybde 1.80-4.00 meter). Du får et specialbælte på til at holde din krop lodret flydende. Det er en skånsom, men effektiv måde at motionere på.

Mere

Kastrup Svømmehal, Motion: Andet motionstilbud

Aquajogging - hensyntagende

For deltagere der ikke kan tåle at deltage i almindelig aquajogging. Du kombinerer løbetræning med muskeltræning og cirkeltræning i det dybe bassin (dybde 1.80-4.00 meter). Du får et specialbælte på til at holde din krop lodret flydende.

Mere

Frederiksværk Svømmehal, Motion: Andet motionstilbud

Motion i vand

Har du skavanker, som gør motion "på land" besværlig for dig? Motion i vand er effektivt og skånsomt. Når du bevæger dig i vand, styrker du dine muskler og led, fordi vandet giver modstand.

Mere

Kastrup Svømmehal, Motion: Andet motionstilbud

Bevægelse og motion i vand - lønhold

Mere

Kastrup Svømmehal, Motion: Andet motionstilbud

Bevægelse og motion i vand

Bevægelse i vand er for alle voksne, der ønsker at holde deres krop ved lige. Du får træning og motion til hele kroppen med gymnastik øvelser i vand, og herefter vil der være mulighed for fri bevægelse.

Mere

Institutet, Motion: Gymnastik/aerobic 13 mødegange kl. 08.15-09.30

Yin yoga - yinmind, afstressende

Yinmind er et fint miks af Yin Yoga og Mindfulness. Yin yoga er rolige bevægelser og stillinger, som arbejder dybt ind i dit. bindevæv i kroppen. Vi med en mindful tilgang i denne praksis. Mindfulness er.

Mere

Institutet, Motion: Gymnastik/aerobic

Yin yoga - Yinmind

Yinmind er et fint miks af Yin Yoga og Mindfulness. Yin yoga er rolige bevægelser og stillinger, som arbejder dybt ind i dit. bindevæv i kroppen. På dette forløb arbejder vi med en mindful tilgang. Mindfulness.

Mere

Yoga ved Søerne, Motion: Andet motionstilbud

Yoga for mænd

Er du stiv som et bræt eller døjer du med tilbagevendende skader som forstrækninger eller ømme led? Så er dette hold - særligt tilrettelagt mænd - nok noget for dig! Fordelene ved at dyrke yoga som mand er mange.

Mere

Nordkysthallen, Motion: Gymnastik/aerobic 14 mødegange kl. 11.15-12.45

Bevægelse og balance

Har du ondt i ryggen, ondt i nakken, eller vil du bare i gang med træning. Vi laver langsom og grundig træning med fokus på balance, reflekser, styrke, smidighed, åndedræt og afspænding. HVORDAN FOREGÅR UNDERVISNINGEN.

Mere

Yoga ved Søerne, Motion: Gymnastik/aerobic 16 mødegange kl. 18.45-20.15

Iyengar yoga

Har rødder dybt i den klassiske yogatradition. Den giver stabilitet, styrke, koncentration og balance i krop og sind. I undervisningen vil du møde klassiske yogastillinger og åndedrætsteknikker tilpasset det moderne menneske.

Mere

Mølholmbadet, Motion: Andet motionstilbud 17 mødegange kl. 20-20.45

Bade Beats

Vandtræning har til formål at øge bevægeligheden, styrken, koordination/balancen i hele kroppen. Med gentagelser af øvelserne, ledsaget af en god portion musikalsk rytme og klang, får vi ikke kun konditionen op, men også kredsløbet sat i gang.

Mere

Huset I Give, Motion: Gymnastik/aerobic

Yoga for seniorer - Give

Særligt når vi bliver ældre, er det vigtigt, at vi holder os i gang, og arbejder med kroppen, for at beholde vores mobilitet, fleksibilitet og styrke.

Mere

Sygehus Vendsyssel, Hjørring, Motion: Andet motionstilbud 18:30-19.10

Varmtvandstræning

Mere

Pris: 700 /19 gange

Falkoner Fitness, Motion: Gymnastik/aerobic 34 mødegange kl. 09.30-11

Essential motion

Er en bevidst træningsform, der bygger på ideen om at krop og sind udgør en uadskillelig helhed. Gennem dybe stræk og bløde organiske bevægelser med inspiration fra Gotved gymnastik, yoga, pilates og dans trænes både krop og sind.

Mere

Falkoner Fitness, Motion: Gymnastik/aerobic 34 mødegange kl. 11.10-12.40

Essential motion

Er en bevidst træningsform, der bygger på ideen om, at krop og sind udgør en uadskillelig helhed. Gennem dybe stræk og bløde organiske bevægelser med inspiration fra Gotved gymnastik, yoga, pilates og dans trænes både krop og sind.

Mere

Bagsværd Svømmehal, Motion: Andet motionstilbud

Træning i varmt vand

Er den ideelle motionsform for deltagere med problemer i f.eks. ryg, skuldre, hofter, knæ, led eller muskler. Bevægeligheden, muskelstyrken og koordinationsevnen øges, samtidig med at leddene skånes og overbelastning undgås.

Mere

Gladsaxe Idrætshaller, Motion: Andet motionstilbud 30 mødegange kl. 11.20-12

Træning i varmt vand

Er den ideelle motionsform for deltagere med problemer i f.eks. ryg, skuldre, hofter, knæ, led eller muskler. Bevægeligheden, muskelstyrken og koordinationsevnen øges, samtidig med at leddene skånes og overbelastning undgås.

Mere

Engelsborgskolen, Motion: Gymnastik/aerobic 30 mødegange kl. 17.30-19

Hatha yoga

Ophobede spændinger løsnes - vitalitet og energi genskabes. Teknikken er klassisk hatha yoga med yogastillinger, der retter kroppen ud og modvirker den stivhed, som giver dårlig ryg, hovedpine og nakkespændinger.

Mere

Aa strand, Motion: Sejlads/roning kl. 09-20

Udlejning af kajak - CU@C-Kajakking

Her har du mulighed for at leje en- eller flere kajaker, hvis du skal ud og have oplevelser på havet.

Mere

Broskolen, Motion: Andet motionstilbud

Motion i varmt vand med Pia Jørgensen i Korsør

Træning i varmt vand giver glæde og velvære. Vi arbejder med forskellige øvelser, hvor vi får bevæget de fleste af kroppens muskelgrupper. Vi benytter os af vandets bæreevne og modstand. Nogle af øvelserne vil være med redskaber.

Mere

Seniorcenter Bakkegården, Motion: Andet motionstilbud

Bassintræning for hele kroppen K

I bassintræning bruges vandet fuldt ud i form af dets egenskaber: 1. Opdriften, som bringer én i en vægtløs tilstand, der gør, at overvægtige, mennesker med ledproblemer og andre med tyngdekraften som fjende på land, ubesværet kan motionere i vand.

Mere

Seniorcenter Bakkegården, Motion: Andet motionstilbud 15 mødegange kl. 15-15.45

Bassintræning for XL-XXL Kvinder

Undervisningen foregår i et privat varmtvandsbassin. Du behøver ikke at kunne svømme for at deltage, da undervisningen foregår i et bassin, hvor du kan bunde. Der er max. 6 deltagere på holdet.

Mere

Forenings huset, Motion: Gymnastik/aerobic

Yoga for seniorer

Er både for dig, som er udfordret i hverdagen ift. balance og bevægelighed, og for dig som ønsker at bevare din bevægelighed. I undervisningen bliver du styrket og strukket og vi slutter altid af med dejlige genopbyggende stillinger.

Mere


Kunne ikke hente 'https://idraet.rudersdal.dk/shell/kultunaut?layout=events_list_page' indenfor 15 sek.